/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот Player » 03 апр 2018 14:35

THE G.A.M.E написа:
Player написа:Ако нещо му се бъркат, може да напусне, както сториха други. Щом седи значи той и само той е отговорен. И няма никакво значение какво било преди 5, 10 или 100 години!
Колега, от "Роси не се справя" до "Роси не се справи", има 2 месеца.
Това са две различни заключения.
За второто, ще трябва да изчакаме финиша на сезона.

Колега, защо тогава не чакаме с всеки края на сезона? Трябва ли да се чака, като нещата очевадно не се получават. Връзката между Левски и Роси не се получава. Няма химия, така да го сравня. Когато нещата не вървят между две страни се разделят. И няма нужда да се чака края, за да се препотвърди, че нищо няма да се получи.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 03 апр 2018 14:41

Между другото, Митов продължава да печели точки. Като добавим как го ограбиха с 2 срещу Витоша, направо минава жабаря съвсем скоро и то с някой друг мач в по-малко. Той също отиде при заварени играчи, но не мрънка а печели и преобрази Септември. А ние чакаме ли, чакаме... Вечно чакаме.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2018 14:42

Player написа:Ако нещо му се бъркат..

За мен някой му се бърка. Поне от пролетта.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 апр 2018 14:46

Голяма част от защитаващите Роси обвиняват играчите и как индивидуалните им грешки го провалят...

Тогава да погледнем хипотетично следните ситуации:

Първи мач с тирето за купата: Митрев спасява дузпа и още няколко ключови положения, а Нашименто вкарва гол и печелим.

Втори мач с тирето за купата: Прохазка изравнява резултата! Поради някаква причина се налага Митрев да бъде заменен и влиза Кръстев. Той от своя страна прави куп спасявания (както в онзи мач когато бихме тирето 2:1) и ги елиминираме...

Тогава защитниците ще излязат ли да кажат как набедените за виновници в предните мачове са елиминирали тирето без заслуга на Роси или пак ще е БоК?

На мен лично ми писна играчите, времето, късмета и нахъсания съперник да са винаги виновни при загуба или равен, а при победа всичко да се пише в полза на Роси...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 03 апр 2018 14:51

metodito написа:

Доказателства? Иначе си остават интерпретации. Всеки за него си има разбиране, но това не значи нищо. Невинен е всеки до доказване на противно. Не виждам виновен да му е някой. Че да не пусне Рошу или Панайотов.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 03 апр 2018 14:57

Гласувах Роси да остане!В момента не ми харесват играта и резултатите,но стига вече колко години отбора се върти в един кръг,който започна след напускането на Мъри,отбора е нямал треньор който да се е задържал повече от два сезона с изключение на Стойчо Стоев(за сезон и половина).Колкото защо Роси получавал толкова,ами просто има кой да му ги дава!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 апр 2018 15:05

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 03 апр 2018 15:12

koisa написа:Голяма част от защитаващите Роси обвиняват играчите и как индивидуалните им грешки го провалят...

Тогава да погледнем хипотетично следните ситуации:

Първи мач с тирето за купата: Митрев спасява дузпа и още няколко ключови положения, а Нашименто вкарва гол и печелим.

Втори мач с тирето за купата: Прохазка изравнява резултата! Поради някаква причина се налага Митрев да бъде заменен и влиза Кръстев. Той от своя страна прави куп спасявания (както в онзи мач когато бихме тирето 2:1) и ги елиминираме...

Тогава защитниците ще излязат ли да кажат как набедените за виновници в предните мачове са елиминирали тирето без заслуга на Роси или пак ще е БоК?

На мен лично ми писна играчите, времето, късмета и нахъсания съперник да са винаги виновни при загуба или равен, а при победа всичко да се пише в полза на Роси...

Интересно дали феновете на Байерн обвиняваха играчите след като го нямаше Хайнкес, за незадоволителните резултати. Говорим за една смазана машина, за гръбнак от играчи, пълни стадиони и огромен бюджет. Нищо не се променя освен треньор. И какво прави ръководството - връща си Хайнкес и всичко тръгва както преди. Юнайтед може и милиарди да хвърли за играчи, но го няма Съра и нищо не е същото. Защото най-важен е треньорът. Без Хайнкес, Байерн не е същият, Юнайтед без Сър-а също, а ние с Роси винаги ще сме едно нищо на терена и клатене за 1 на 0. И като ни вкарат и победата отиде на кино. При втори - загубата ни е сигурна. Но някои хора си го харесват. Да им имам претенциите! Битка за 3-5 място. Късмет на жребият за купата но докара до полуфинал и нищо друго. С тези противници, без треньор трябва да ги отстраним и то по-лесно. Но някои вярващи си вярват, че ще бием отбор от друг калибър, ей така. Отбор, който за два мача нямаме победа, освен това.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2018 15:21

Player написа:
metodito написа:

Доказателства? Иначе си остават интерпретации. Всеки за него си има разбиране, но това не значи нищо. Невинен е всеки до доказване на противно. Не виждам виновен да му е някой. Че да не пусне Рошу или Панайотов.

Пепе каза в прав текст, че Гонзо му се е бъркал. Доказателства? Тези неща са недоказуеми. Идва някакъв Нашименто и веднага титуляр, че и да бие статичните положения. Пуска цяла есен Панайот. Изведнъж го няма Васко. За сметка на това Тиам е титуляр всеки мач. А странните включвания на Фигейредо като титуляр?

Иначе, не знам ще се съгласите ли, но отсъствието на Тони се чувства осезателно.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 апр 2018 15:24

mikata написа:Изображение

Така погледнато е много плачевно положението. Подозирам, че с Ботев отново ще има ротации. Нищо чудно да видим Вутов, Горанов, Нашименто, Обертан ще е в игра, може и Ривалдиньо да започне титуляр. После ще има готови извинение за след мача.

Върни се в “Левски”