mikata написа:
Само с два работника и не работещи кранове-няма да стане.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:
darakchiev_77 написа:Еми в 12:00 на обед какво очакваш
PFC Litex написа:Който иска да види, как върви строежа, всеки ден на този линк качват нова снимка от камерата http://levski-tv.com/temp/outimage.jpeg снимки, от които след това ще бъде направено гифче на строежа.
Та хората нека си отидат да гледат мача, а не да видят, как върви строежа
terata написа:PFC Litex написа:Който иска да види, как върви строежа, всеки ден на този линк качват нова снимка от камерата http://levski-tv.com/temp/outimage.jpeg снимки, от които след това ще бъде направено гифче на строежа.
Ама не се виждат работници на тия снимки и тва е сериозен проблем за някои хора![]()
![]()
Наливат в момента плочата от към Г сектор, към момента там се бачка най-много. От тези кадри не се вижда много добре, то и затова не се и мяркат много работници от тая страна, ама как да го обясниш на "инжИнер" Петко тва.
petko.h.markov написа:terata написа:PFC Litex написа:Който иска да види, как върви строежа, всеки ден на този линк качват нова снимка от камерата http://levski-tv.com/temp/outimage.jpeg снимки, от които след това ще бъде направено гифче на строежа.
Ама не се виждат работници на тия снимки и тва е сериозен проблем за някои хора![]()
![]()
Наливат в момента плочата от към Г сектор, към момента там се бачка най-много. От тези кадри не се вижда много добре, то и затова не се и мяркат много работници от тая страна, ама как да го обясниш на "инжИнер" Петко тва.
Мисля с мълчание да подмина дребнавите ти подмятания.Коментирах това което се вижда на снимката и очаквания голям
обем СМР.Освен това на снимката въобще не прилича /мъгливо и без слънце/ да е обяд.Никога не съм казвал че няма
да бъде построен сектора.Както и да изписваш инж.не можеш да ми отнемеш дипломата.Жив и здрав да си.
petko.h.markov написа:RIR написа:Според мен, всичко ще е ОК до 24.05.2014. Може и да има някакви довършителни неща да се оправят, но според мен ще се настаним на новите си места в "А" след 11 месеца.
Банскалии имат един лаф"надай се к.ре на пияна жена"
petko.h.markov написа:Сигурно е за притеснение.Но по-притеснително е че ще се играят мачове през пролетта.А това означава
че няма да има строителство.
petko.h.markov написа:terata написа:petko.h.markov написа:Защото поставените мрежи ще пречат за извършването на строителството.Това включва изкопни работи
изливане на бетон за фундаменти монтаж с кранове на метални конструкции.
Че какво пречи едното на другото?! Мрежите са от вътрешната част, така да се каже, от страната на терена. Кво пречи от другата страна на огражденията да се работи? Ти за първи път през живота си ли виждаш, строителен обект да е обезопасен с мрежи?
Добре.Мисля че разбирам от строителство.Професията ми е стр.инж.Но щом вие казвате че може-ок.
Времето ще покаже кой е бил прав.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 255 госта