Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Един страничен въпрос: клубът изостави ли концепцията с членските карти? Присетих се, че не съм подновявал своята, и реших да го направя, но според официалния сайт сме още в "членска кампания сезон 2022/23 г.", съответно моята карта от миналия сезон си е "валидна" (за това също може да се направи проверка).
Принципно не ползвам отстъпките от феншопа и за билетите (те не се и предлагат при онлайн покупки), та от практическа гледна точка не ми е чак толкоз важно, и все пак...

Само "Левски"!
-
По принцип съм абсолютен фен на "22 равностойни футболисти", само че в нашата реалност е непостижимо, дори да имаш 4-5 равностойни резерви, щото... Ами представи си, че имаме още един Уелтън, е, аджаба, единият ще стои на пейката като "алтернатива", а знаем че играчите, дето осъзнават класата си, някакси не предпочитат да са "алтернативи".drvasko98 написа:Отборът има нужда от 3-4 играчи, но не Дарлани, Фадиги и Петрита.
Особено пък сега, когато вече нямаме цикъл Четвъртък-Неделя.
Не виждам кой играч от класата на Уелтън, Кордоба или Цунами, ще се навие да дойде при нас, за около 10 бона на месец и с възможността за едва 4-5 мача като титуляр до края на сезона ?

Смятам, че трябва да бъдем практични, и да не се изхвърляме с някакви "вървежни имена", дето същите ще се надяват да играят вместо Кордоба, Уелтън, Краев, Цунами ...
Към момента, ако е вярно, че се мъти главата на Петри ( май-май вече е размътена ) ... По скоро трябва там да се потърси човек, който да се "сбори" с Галчев и там вече, който заслужава, да играе по-често.
Може да се пробва и "алтернатива" на Рики, щото и той от началото на сезона не убеждава, че трябва да е неизменен титуляр.
ТолкоС, 1-2-ма макс на този етап.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Testa_di_Legno написа:Един страничен въпрос: клубът изостави ли концепцията с членските карти? Присетих се, че не съм подновявал своята, и реших да го направя, но според официалния сайт сме още в "членска кампания сезон 2022/23 г.", съответно моята карта от миналия сезон си е "валидна" (за това също може да се направи проверка).Принципно не ползвам отстъпките от феншопа и за билетите (те не се и предлагат при онлайн покупки), та от практическа гледна точка не ми е чак толкоз важно, и все пак...
Изостави всичко. Кампании , приложение , регулярни пресконференции.
П.С. Даже и благодарностите някак секнаха

THE G.A.M.E написа:По принцип съм абсолютен фен на "22 равностойни футболисти", само че в нашата реалност е непостижимо, дори да имаш 4-5 равностойни резерви, щото... Ами представи си, че имаме още един Уелтън, е, аджаба, единият ще стои на пейката като "алтернатива", а знаем че играчите, дето осъзнават класата си, някакси не предпочитат да са "алтернативи".drvasko98 написа:Отборът има нужда от 3-4 играчи, но не Дарлани, Фадиги и Петрита.
Особено пък сега, когато вече нямаме цикъл Четвъртък-Неделя.
Не виждам кой играч от класата на Уелтън, Кордоба или Цунами, ще се навие да дойде при нас, за около 10 бона на месец и с възможността за едва 4-5 мача като титуляр до края на сезона ?![]()
Смятам, че трябва да бъдем практични, и да не се изхвърляме с някакви "вървежни имена", дето същите ще се надяват да играят вместо Кордоба, Уелтън, Краев, Цунами ...
Към момента, ако е вярно, че се мъти главата на Петри ( май-май вече е размътена ) ... По скоро трябва там да се потърси човек, който да се "сбори" с Галчев и там вече, който заслужава, да играе по-често.
Може да се пробва и "алтернатива" на Рики, щото и той от началото на сезона не убеждава, че трябва да е неизменен титуляр.
ТолкоС, 1-2-ма макс на този етап.
Съгласен съм с написаното, но какво правим в случай, че Уелтън да не дава Господ вземе и се контузи? Винаги е по-добре да имаш по двама равностойни на всеки пост. Тогава вече е работа на треньора да решава кой е в по-добра форма и кой ще свърши работа. Така по-лесно се правят ротации без да спада нивото на отбора. Има по-голяма конкуренция и никой няма да се чувства несменяем. Единствен недостатък както ти пишеш е, че няма място за всички на терена едновременно.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Testa_di_Legno написа:Един страничен въпрос: клубът изостави ли концепцията с членските карти? Присетих се, че не съм подновявал своята, и реших да го направя, но според официалния сайт сме още в "членска кампания сезон 2022/23 г.", съответно моята карта от миналия сезон си е "валидна" (за това също може да се направи проверка).Принципно не ползвам отстъпките от феншопа и за билетите (те не се и предлагат при онлайн покупки), та от практическа гледна точка не ми е чак толкоз важно, и все пак...
Изостави всичко. Кампании , приложение , регулярни пресконференции.
П.С. Даже и благодарностите някак секнаханяма Благодаря за вноската за август , няма Благодаря за Фадига
Мхмм, както и предполагах. Жалко...
Само "Левски"!
Testa_di_Legno написа:Един страничен въпрос: клубът изостави ли концепцията с членските карти? Присетих се, че не съм подновявал своята, и реших да го направя, но според официалния сайт сме още в "членска кампания сезон 2022/23 г.", съответно моята карта от миналия сезон си е "валидна" (за това също може да се направи проверка).Принципно не ползвам отстъпките от феншопа и за билетите (те не се и предлагат при онлайн покупки), та от практическа гледна точка не ми е чак толкоз важно, и все пак...
Членските карти в късната есен пак ще се подновяват предполагам. Имаше проблем с брояча и с проверката за валидност миналата година. Обадих им се и оправиха нещата. За петте адидас фанелки, получени в първата седмица на юни ползвах 5% (сребърна карта) отстъпка от онлайн магазина.
Сега проверих: https://fanshop.levski.bg/page/chlenski-karti-20222023
Нещата стават без да се афишират. Миналата година съм ги обновил картите в средата на ноември. Не знам какъв е срокът за подмяна. Проверих в сайта от линка и картите ни са валидни още. За такива неща трябват разяснения, а не сухи финансови числа и отчети. Този период не го ли минахме?
Пише за 2023/24 обновяване. Но като се влезе, дават миналогодишните подаръци за 2022/23. Не са го актуализирали още. Може и без подаръци да минем и другите проценти. Чакаме развитие.
NOMER14 написа:Пише за 2023/24 обновяване. Но като се влезе, дават миналогодишните подаръци за 2022/23. Не са го актуализирали още. Може и без подаръци да минем и другите проценти. Чакаме развитие.
Членските карти се подновяват през октомври или ноември, тогава ще има нови подаръци. (стига да не е обявен окончателен край на кампанията)
Левски скочи на съдията от вчерашния мач с Хебър Васимир Ел-Хатиб. Сините имат претенции, че арбитърът показа 4 минути минимално добавено време. Именно в тях падна единственият и съответно победен гол за сините.
„На вниманието на съдийската комисия и футболната общественост!
ПФК „Левски“ иска за пореден път да изкаже възмущението си от един неприятен факт – страхът да се дават адекватни продължения на мачовете у нас. От видеото, което сме предоставили на вашето внимание се вижда, че времето, в което играта е прекъсната през второто полувреме на двубоя с „Хебър“, е цели 11 минути. На фона на това главният рефер Васимир Ел Хатиб даде едва 4 минути. Подобно видео показахме и с „изявите“ на Волен Чинков на мача с „Локомотив“ (Пловдив). Тогава „Левски“ загуби, сега е от страната на победителите в мача с „Хебър“. Крайният резултат обаче няма никакво значение за нашата позиция, нито искаме да се оправдаем за нещо с нея, но е крайно време мачовете у нас да се свирят без страх и да се дават адекватни на игровото време продължения. Минали са едва 8 кръга, а вече трябва за втори път да обръщаме внимание на една и съща досадна грешка на съдиите, която се получава в почти всеки двубой. А знаем, че умният човек се поучава от грешките си от първия път“, написаха от Левски.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pqFnMKHe_Yk[/youtube]
„На вниманието на съдийската комисия и футболната общественост!
ПФК „Левски“ иска за пореден път да изкаже възмущението си от един неприятен факт – страхът да се дават адекватни продължения на мачовете у нас. От видеото, което сме предоставили на вашето внимание се вижда, че времето, в което играта е прекъсната през второто полувреме на двубоя с „Хебър“, е цели 11 минути. На фона на това главният рефер Васимир Ел Хатиб даде едва 4 минути. Подобно видео показахме и с „изявите“ на Волен Чинков на мача с „Локомотив“ (Пловдив). Тогава „Левски“ загуби, сега е от страната на победителите в мача с „Хебър“. Крайният резултат обаче няма никакво значение за нашата позиция, нито искаме да се оправдаем за нещо с нея, но е крайно време мачовете у нас да се свирят без страх и да се дават адекватни на игровото време продължения. Минали са едва 8 кръга, а вече трябва за втори път да обръщаме внимание на една и съща досадна грешка на съдиите, която се получава в почти всеки двубой. А знаем, че умният човек се поучава от грешките си от първия път“, написаха от Левски.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pqFnMKHe_Yk[/youtube]
1914.1902 написа:NOMER14 написа:Пише за 2023/24 обновяване. Но като се влезе, дават миналогодишните подаръци за 2022/23. Не са го актуализирали още. Може и без подаръци да минем и другите проценти. Чакаме развитие.
Членските карти се подновяват през октомври или ноември, тогава ще има нови подаръци. (стига да не е обявен окончателен край на кампанията)
Две години е така. Логично е да продължи.
Много преди кампанията по картите предлагах тук подобен вид годишен членски внос. Сега броячът отчита, че сме 6895 активни карти, което на годишна база е 330 хил лв при средна цена 50 лв. Първата година наближихме числото от 20 хил, което е почти 1 млн лв. 60% не си подновиха картите. Мечтите ни бяха 100 хил карти по 50 лв, което си е 5 млн на година. Излязоха други канали и кампании за спонсориране на отбора и затова тук останахме по-дисциплинираните. Миналата година не го направих, но тази при подходящи и различни варианти подаръци мога да подаря 5-10 карти по 19,14 лева на малки и по-големи приятели и роднини, които не могат или не са достатъчно организирани да си купят. Колко хора в провинцията са влизали в сайта на магазина, че и карти да заръчват.
Девизът: Нема да им стъпя и пари повече нема да им дам да го заменим с позабравения: Всеки сам си преценя.