Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот фифи перото » 12 юни 2012 21:32

„Само хубави неща очакват Левски с човек като Иво Тонев начело. Аз лично него го нареждам в топ 3 на най-добрите управници в нашия футбол, защото разбира от работата си и я върши със замах, има модерен възглед и е наясно какво прави.”

Тези думи са на...Стойчо Младенов :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 12 юни 2012 21:34

фифи перото написа:„Само хубави неща очакват Левски с човек като Иво Тонев начело. Аз лично него го нареждам в топ 3 на най-добрите управници в нашия футбол, защото разбира от работата си и я върши със замах, има модерен възглед и е наясно какво прави.”

Тези думи са на...Стойчо Младенов :lol:

Ако и ГА го похвали ще си променя мнението за него! :lol:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 юни 2012 23:35

Стартираха ремонтните дейности на Герена

Приказките, че Левски ще започне да гради базата около своя стадион, вече започват да се превръщат в реалност. Един от затревените терени вече е в процес на генерален ремонт. Игрището е с естествена тревна настилка и в последно време се използваше само от подрастващите.

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев няколко пъти анонсира, че клубът ще създаде отлични условия за първия тим и ДЮШ. Очаква се ремонтите дейности да продължат с размах през цялото лято. „Сините“ възнамеряват да подменят изкуствения терен, да направят маломерни игрища за най-младите в школата и да създадат още един тревен терен.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 13 юни 2012 12:23

Stanislav_Ivanov написа:Стартираха ремонтните дейности на Герена

Приказките, че Левски ще започне да гради базата около своя стадион, вече започват да се превръщат в реалност. Един от затревените терени вече е в процес на генерален ремонт. Игрището е с естествена тревна настилка и в последно време се използваше само от подрастващите.

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев няколко пъти анонсира, че клубът ще създаде отлични условия за първия тим и ДЮШ. Очаква се ремонтите дейности да продължат с размах през цялото лято. „Сините“ възнамеряват да подменят изкуствения терен, да направят маломерни игрища за най-младите в школата и да създадат още един тревен терен.

Похвално!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 юни 2012 13:16

Нов в Левски: Искам да печеля трофеи

Словашкият полузащитникът Роман Прохазка пристигна в София, за да се присъедини към Левски. Футболистът, който идва от Спартак (Търнава), мина медицински прегледи тази сутрин и ако резултатите му са добри ще подпише договор за три години със "сините".

"Левски е крачка напред за мен. Радвам се, че вече съм в България и ще мога да подпиша договор с Левски. Спартак (Търнава), където играх за последно, е добър отбор, но новият ми клуб определено е крачка напред в кариерата ми. Искам да печеля трофеи, затова идвам на "Герена". Вкарах на Левски миналото лято, сега се надявам да отбележа много попадения със синята фланелка", каза Прохазка.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 юни 2012 16:46

Нещата около трансферите вървят доста добре за мен,само че на мен нещо ми е мътно за защитата ... В какъв вид ще е централната ни двойка ? Ако приемем,че той ще е единия сигурен титуляр в центъра,тогава чакаме поне още един футболист до него .... Резерва пак остава само Иво :? Или съм в някаква заблуда ?
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 13 юни 2012 18:06

tatusindo написа:Нещата около трансферите вървят доста добре за мен,само че на мен нещо ми е мътно за защитата ... В какъв вид ще е централната ни двойка ? Ако приемем,че той ще е единия сигурен титуляр в центъра,тогава чакаме поне още един футболист до него .... Резерва пак остава само Иво :? Или съм в някаква заблуда ?

Милиев остава и този сезон. Не че е лош футболист де, но ръководството на Гонзо опропасти много на брой качествени кадри... Все пак си мисля, че при Илиян ще си върне формата...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 юни 2012 19:53

Новият французин пред Livesport.bg: Приятел на Бардон ме убеди да дойда в Левски

Свързах се с човек от Рен, който познава Седрик, за да го разпитам за клуба

Французинът Ромейн Ели, който по-рано през деня подписа 2-годишен договор с Левски се съгласи да отговори на няколко въпроса, минути след като парафира със "сините".

"Радвам се, че съм в Левски. Мениджърът ми може да ви каже повече подробности около интереса към мен. Да, знам, че Седрик Бардон е играл в клуба. Затова и когато разбрах, че има вероятност да дойда тук се обадих на негов приятел от Рен. Проведох няколко разговора ми казаха да не се замислям, а да приема офертата", коментира защитникът

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 юни 2012 12:43

Левски договори контрола с унгарския Дьор ЕТО. Съперникът на сините завърши трети в Унгария. Проверката е насрочена за 7 юли. По това време момчетата на Илиан Илиев ще са на подготовка в Австрия.

Както е известно, украинският Металист Харков също ще играе контрола с Левски.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2012 13:01

Ммм, добре. :)
През зимната пауза на изминалото първенство играхме с много качествени съперници ...
Радвам се, че тази тенденция продължава и за лятната подготовка.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”