1914.1902 написа:
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Местя - топ милф
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
dedko2022 написа:Бе в основата на атаката за първия гол и подаде за третия - нищо работа. Оставам настрана, че Ради Кирилов и Нюрнбергер играеха като двойка леви бегове. Ама какво да обяснявам на човек, който сравнява Топузаков с Бастен! Наздраве! :)
Мда, то и между бег и бек няма разлика, особено за помаците от Микре, които са свикнали все григан бег да ги оножда
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Можеше да си спестиш поредното неадекватно мнение ако имаше поне и малка представа кога и как тази думичка е навлязла в нашия език, но явно държиш да изпъкнеш пред стадото.
Ловешките еничари много дейно днес, развълнувани, че освен тяхното припознато менте и националите са гола вОда като тях. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Хер Круш вика, че Лаута ще е готов пролетта догодина. И за ловешките мутряги разправя това-онова, както и за припоците, ама тяхната първична селяния си я знаем и не е новина.
https://www.youtube.com/watch?v=bp-hKE-SCWg
https://www.youtube.com/watch?v=bp-hKE-SCWg
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

realno написа:Ловешките еничари много дейно днес, развълнувани, че освен тяхното припознато менте и националите са гола вОда като тях. :)
А така бре..!
Мина време а още не си постнал нищо за Литекс.
Кръвообращението явно ти се нормализира.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
realno написа:Ловешките еничари много дейно днес, развълнувани, че освен тяхното припознато менте и националите са гола вОда като тях. :)
Да чакаме ли и Максито да вземе отношение по въпроса? :mrgreen:
dedko2022 написа:Можеше да си спестиш поредното неадекватно мнение ако имаше поне и малка представа кога и как тази думичка е навлязла в нашия език, но явно държиш да изпъкнеш пред стадото.
Можеш ли така, непринудено, да ми обясниш какво значи бег? А бек? Знам, че за припок, който не прави разлика в цял дефис, една звучна/беззвучна съгласна няма как да е проблем, но все пак ;)
Непринуден написа:
ugly bug написа:realno написа:Ловешките еничари много дейно днес, развълнувани, че освен тяхното припознато менте и националите са гола вОда като тях. :)
А така бре..!
Мина време а още не си постнал нищо за Литекс.
Кръвообращението явно ти се нормализира.
Върша вашата работа. Не ви ли е срам. Припознахте го, а мълчите гузно като престъпници хванати на местопрестъплението или като "винаги верни" хванати в предателство. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
tmanolov написа:dedko2022 написа:Можеше да си спестиш поредното неадекватно мнение ако имаше поне и малка представа кога и как тази думичка е навлязла в нашия език, но явно държиш да изпъкнеш пред стадото.
Можеш ли така, непринудено, да ми обясниш какво значи бег? А бек? Знам, че за припок, който не прави разлика в цял дефис, една звучна/беззвучна съгласна няма как да е проблем, но все пак ;)
Разходи се някой път до Виваком арена, хвани някой от легендите ви, например Аладжов и го помоли да ти обясни.