Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот DoSomethingDifferent » 04 сеп 2025 23:55

realno написа:
Eminem написа:
realno написа:
Eminem написа:Ямалчо едно голямо нищо!

Щото е черен. Ако беше бял, ехееее какъв футболист щеше да бъде. Ама е избрал грешния цвят на кожата. :)))

Не исках да го казвам, за да не ми излезе име, но си много прав!

Бъди горд расист и не се срамувай. :)

Е, той затова се е кръстил на бял рапър, който прави черна музика. Нямам думи за хора като него.
Do Something Different!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 сеп 2025 23:56

DoSomethingDifferent написа:Пич, какво обяснение е това? Това, че ти и някои твои колеги от синия спектър сте свикнали да пляскате и да се радвате на загуби, не значи, че и ние сме пораженци като вас. Паднахме с 3:0, трябва ли да ги хвалим и да им се радваме? Или кажи ти как според теб трябва да реагираме правилно.

Цветни лагери има само в примитите ви от клубните страсти глави.
Ти какво си очаквал да хванем равен на Испания първото полувреме ли?
Така мислят самозабравилите се и след това скачат да хейтят.
Но пък това ако те прави щастлив не съм никой, че да.ти казвам какво да правиш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 04 сеп 2025 23:57

Какво да очакваме от Илиан, който не е отстранил нито един отбор в ЕКТ. Тотално спрял е за футбола. Само в България може да има успехи, защото чукундурския му стил се толерира от БФС. Иначе в Черно море има и добри играчи.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 04 сеп 2025 23:58

Halo написа:Тоя зъбат негроид Насрал днеска беше единствения на терена, който заслужаваше червен картон. Първо спъна изключително неспортсменски дънера Колев, а после удари без топка Груев. Това рижаво цигане ли е в топ 3 на не знам си коя бананова класация.

Така е, този дори и в Левски не би го взел, хахаха. Ставате смешни, а това, че сте расисти в 21-ви век, говори само за нисък интелект.
Do Something Different!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 сеп 2025 23:59

Браво на Стоичков за интервюто му след мача.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 сеп 2025 23:59

helic написа:
ReBorn1982 написа:
ugly bug написа:Испанците дори не са потни.

То и там като гледам нЕма много испанци .....

моля????

Аз по неиспански отбор не съм виждал. След 15 години сигурно и 1 испанец няма да има.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 05 сеп 2025 00:00

Сблъсък с реалността. Сигурен съм, че няма да има отбор в нашата група, който да изглежда игрово по-жалко срещу Испанците от нас.
Много неадекватни въпроси от репортерите и съответно коментари от българските футболисти и треньор след мача. Някои дори си вярват, че сме играли нещо! Какво щяло да стане при 1:1?! Испанците играха без абсолютно никакво напрежение и освен че биха с лекота, много великодушно проиграха куп положения, а второто полувреме го доиграха с огромна досада. Крилата ни бяха бегове през целия мач и въпреки това испанците се разхождаха спокойно между защитата ни.
За съжаление такива са реалностите. К.р за БФС!
Последна промяна от dedko2022 на 05 сеп 2025 00:02, променено общо 1 път.

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 05 сеп 2025 00:01

Между другото Марин Петков е супер прехвален футболист. Играе на крилото, а не може да излъже един играч. То като цяло май само Ради Кирилов от нашия отбор е способен на такова нещо.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2025 00:01

Halo написа:... Не може да играеш толкова бавно и мудно срещу толкова бърз отбор. Не може да се мотаеш с топката пред собствената си врата. Това е абсурдно и винаги води до голови положения за съперника. ....

Сигурен съм, че никога не си играл организиран футбол в какъвто и да е формат.
В противен случай, щеше да знаеш, че не можеш да отговриш на толкова бърз отбор със собствената си ("бавна") бързина, просто защото нямаш същата подготовка, за да тръгнеш да се надиграваш.
Това е все едно да караш ВАЗ, с който да тръгнеш на гонка с VW. Може да искаш, но какво ще постигнеш?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 05 сеп 2025 00:02

DoSomethingDifferent написа:
Halo написа:Тоя зъбат негроид Насрал днеска беше единствения на терена, който заслужаваше червен картон. Първо спъна изключително неспортсменски дънера Колев, а после удари без топка Груев. Това рижаво цигане ли е в топ 3 на не знам си коя бананова класация.

Така е, този дори и в Левски не би го взел, хахаха. Ставате смешни, а това, че сте расисти в 21-ви век, говори само за нисък интелект.

Първо прочети и научи какво означава расист, а след това се осирай по форумите.

Върни се в “Левски”