Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Пиринчето мнооо снешен и жалък. В БЕЗТИРЕЕТО ЕДИН Българин и то иска да го викат
САМО ЛЕВСКИ!
- damyanov1963
AntonToni написа:damyanov1963 написа:Велизарчо ли каза, че много трудно може да се намери отбор, който да обърне мача от 0:3 след първото полувреме, щото аз помня как Вердер обърна Андерлехт от 0:3 на полувремето до 5:3.
Тоя мач го гледах,страшни бяха немците след почивката,май изпуснаха и още !
Ся глей от0:3до 3:3 ,като ЦСКА-Блекбърн!
Аз бях на мача ви с Блекбърн, при 3:0 ви удариха и греда и решиха, че не е нужно повече да се напъват.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Ква е статистиката ?
Вратарчето за сега ни спасява от по - голям резил.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
damyanov1963 написа:AntonToni написа:damyanov1963 написа:Велизарчо ли каза, че много трудно може да се намери отбор, който да обърне мача от 0:3 след първото полувреме, щото аз помня как Вердер обърна Андерлехт от 0:3 на полувремето до 5:3.
Тоя мач го гледах,страшни бяха немците след почивката,май изпуснаха и още !
Ся глей от0:3до 3:3 ,като ЦСКА-Блекбърн!
Аз бях на мача ви с Блекбърн, при 3:0 ви удариха и греда и решиха, че не е нужно повече да се напъват.
Да бяха решили ,че всичко е свършило.
И треньора им каза след мача:"Ако имаше още 10мин.щяхме да загубим"
- soulfly1948
Футбола в Тиквостан отдавна е мъртъв- някъде от 20 години насам...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
Явно им пускаме гювеч пък те ще ни връщат на самите финали...
С тези лъвове няма как да не се класираме.

С тези лъвове няма как да не се класираме.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- damyanov1963
AntonToni написа:Ква е статистиката ?
Не питай, трябва да се смята с калкулатор, щото испанците са ни били с 13:0 и 6:0.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
ugly bug написа:...
Дори и дъртия Атанас Илиев е в пъти по-добре от този пън.
Аре спрете се с това говедомразие - играе България бе, да ви е*а в изтрещелите оранжеви злобари.
В каква форма е Илиев в Чорбата, погледна ли поне колко игрови минути има от началото на сезона? Колко гола има за ЦСКА - един единствен.
A "дъртия" Илиев е с две години по-млад от Колев, това само за сведение.
Типичен бай Ганьо с оранжев потник, посран слип и ужасно бедна футболна култура. Ударил там някое пиене и газ на клавиатурата. Ужас за България, та тоя национален е прекрасно отражение на Бай Ганьо простия припок, а всичко това е прекрасно отражение на Капо ди тути тирета!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Стана 70та минута...
Време е за схващане на крака, болежки в кръста и лекуване на ишиас и лумбаго, че да се размине само с Тромпет.

Време е за схващане на крака, болежки в кръста и лекуване на ишиас и лумбаго, че да се размине само с Тромпет.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?