Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот SANSIRO7 » 20 авг 2023 09:33

Aronaks написа:Почвам да се чудя как може българите да сме такива идиоти в огромната си част. Всичко това около този паметник е част от желанието на политиците да ни отвлекат вниманието от истинските проблеми в България. Защо никой не се запита как така в европейските столици никой не си маха паметниците, независимо какви са. Защо агитките на Херта и Унион не отидат да чупят паметници на съветската армия? Малко мозък бе хора.

И аз се чудя, как сте такива в голямата си част. В нито една друга държава от ЕС, нямат нашият проблем с руското влияние.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 20 авг 2023 09:56

SANSIRO7 написа:И аз се чудя, как сте такива в голямата си част. В нито една друга държава от ЕС, нямат нашият проблем с руското влияние.
[/quote]
Чудиш ли се? :) Не някой друг, а руснаците са ни освободили от турско робство или както стана модерно да се нарича присъствие.
Ако англичаните ни бяха освободили, можеше би влиянието щеше да бъде тяхно. Те, между другото, винаги са били на страната на Турция и винаги срещу българите.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 20 авг 2023 10:20

noo написа:
SANSIRO7 написа:И аз се чудя, как сте такива в голямата си част. В нито една друга държава от ЕС, нямат нашият проблем с руското влияние.

Чудиш ли се? :) Не някой друг, а руснаците са ни освободили от турско робство или както стана модерно да се нарича присъствие.
Ако англичаните ни бяха освободили, можеше би влиянието щеше да бъде тяхно. Те, между другото, винаги са били на страната на Турция и винаги срещу българите.[/quote]

Да, да, да. Освободили са те, защото си много хубав, а те безкрайно добри самаряни. Причините съвсем не са други, а и вероятно СССР те освободи от турците! И аз като бях пионерче, безрезервно вярвах на добрият дядо Иван, после...пораснах и започнах да мисля. Пробвай и ти.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 20 авг 2023 10:25

SANSIRO7 написа:
noo написа:

Ако англичаните ни бяха освободили, можеше би влиянието щеше да бъде тяхно. Те, между другото, винаги са били на страната на Турция и винаги срещу българите.

Да, да, да. Освободили са те, защото си много хубав, а те безкрайно добри самаряни. Причините съвсем не са други, а и вероятно СССР те освободи от турците! И аз като бях пионерче, безрезервно вярвах на добрият дядо Иван, после...пораснах и започнах да мисля. Пробвай и ти.[/quote]
Несвързани каши е много трудно да се коментират. По-добре си намери учебниците от основното образование и след това коментирай.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 20 авг 2023 10:31

noo написа:
SANSIRO7 написа:
noo написа:

Да, да, да. Освободили са те, защото си много хубав, а те безкрайно добри самаряни. Причините съвсем не са други, а и вероятно СССР те освободи от турците! И аз като бях пионерче, безрезервно вярвах на добрият дядо Иван, после...пораснах и започнах да мисля. Пробвай и ти.

Несвързани каши е много трудно да се коментират. По-добре си намери учебниците от основното образование и след това коментирай.[/quote]

Кои учебници? Тия писаните от наместниците на Москва в България ли! Е точно за това си с промит мозък. Айде отивай да пазиш мрамора, че да не падне случайно

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 авг 2023 10:37

Моля, не обиждайте Варна.
Мангалът е от Аспарухово.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 авг 2023 12:01

veni__85 написа:Не знам дали е тук мястото, но съм ядосан и ще го напиша. Днес Враца подариха 2 гола в мач срещу отбор сочен за борещ се за титлата. Преди няколко седмици получиха 5 гола от друг такъв отбор.
Срещу нас играха на живот и смърт.
Това не е първия случай и няма да е последния.

Въпрос на пари. За мен основният въпрос е какво ще направи “собственикът” с тези чисти 7-8 милиона, които му влизат до 2 седмици от УЕФА, Цонко и мачовете дотук. Другото е ала-бала, щото нали затова се борихме и давахме кинти? С тези пари се оправя главницата към НАП, а не се купуват ментета и не се дават обратно към Палмите, дето не си ги искали!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 авг 2023 12:03

tmanolov написа:
veni__85 написа:Не знам дали е тук мястото, но съм ядосан и ще го напиша. Днес Враца подариха 2 гола в мач срещу отбор сочен за борещ се за титлата. Преди няколко седмици получиха 5 гола от друг такъв отбор.

Въпрос на пари. За мен основният въпрос е какво ще направи “собственикът” с тези чисти 7-8 милиона, които му влизат до 2 седмици от УЕФА, Цонко и мачовете дотук. Другото е ала-бала, щото нали затова се борихме и давахме кинти? С тези пари се оправя главницата към НАП, а не се купуват ментета и не се дават обратно към Палмите, дето не си ги искали!

Главницата към НАП какво общо има със съмнителните мачове в А група на определени отбори?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 авг 2023 12:22

1914.1902 написа:
tmanolov написа:

Главницата към НАП какво общо има със съмнителните мачове в А група на определени отбори?

Е, въпрос на кинти - ако и ние ги имахме, и при нас щеше да има такива мачове, а и не е като да е нямало, нали? Сега, за пръв път от над 10 години, хем има свежи кинти, хем няма надвиснал дамоклиев меч на належащи плащания - идеален момент за покупка на ментета
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 авг 2023 14:11

noo написа:Чудиш ли се? :) Не някой друг, а руснаците са ни освободили от турско робство или както стана модерно да се нарича присъствие.

За което сме им платили скъпо и прескъпо почти веднага след този "самопожертвователен" им акт.
150 години си плащаме , хайде да кажем БАСТА , крайно време е.
Трябва ли и до 200 годишнината да си плащаме и да ни дърпат назад ?

Върни се в “Левски”