Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bilyaletdinov » 19 авг 2023 02:15

Абе то само при нас я има тая глупост. Бях на скоро в Братислава и се качих горе на монумента Славин. Та се питам, словаците по-малко ли мариз са яли от братушките, че да не го демонтират тоя монумент, който е нещо огромно сравнение с Паметника на Съветската Армия в София, че на всичкото отгоре го поддържат.
В Будапеща още стои монумента на хълма Гелерт, е вярно махнали са комунистическите послания, ама не са го демонтирали.
Много е жалко, че някакви нещастници се заиграват с историята, още по-жалкото е, че в тая държава нямаше лустрация и българинът се научи да не се труди, да не се учи, а да търси лесното.

А, за думите на Копейкин. Тоя червей тръгва да се заиграва много, много лошо с половин България. Знам го, че ни мрази в червата, ама тоя дето е тръгнал срещу синя България бял ден няма да види.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2023 02:22

TristaNNN написа:
metodito написа:
Kotooshu написа:
metodito написа:Лошо впечатление ми прави реакцията на ръководството. Да попитаме БХК какво ще каже.

Та това им е една от най читавите позиции не знам колко време вече на нашите!...

Защитаваш агресия и поругаване на паметници? Недей никога вече говори нещо против "наркосите". Ще е лицемерие. Не видях в позицията им осъждане на действията на тези момченца. Костадинов не е нарекъл всички привърженици на "Левски" еничари. Срам ме е, че се налага да защитавам по някакъв начин варненския глупак.

Не си прав! Колегата правилно защитава позицията на клуба, с която явно не си се запознал.
„ПФК Левски“ заявява категорично, че не приема обидни квалификации като „еничари“ и „дегенерати“ да се използват по адрес на фенове на клуба. Ако има прояви от криминален характер призоваваме виновните да бъдат открити и да понесат своята отговорност. Да се атакуват обаче привържениците като цяло по този начин е напълно недопустимо и няма как да останем безучастни.

Не са атакувани феновете на "Левски", "като цяло". Тук е интересния нюанс - "фенове. а не "феновеТЕ", за което поздравявам ръководството за йезуитския език. Защото глупакът Коста внимава с нападките, а ръководството не се подвежда. Но проявената агресия остава и ръководството не я осъжда. Господин Наско, за разлика от жена си, се показва за пореден път, че половия му орган може би е различен. Този човек е вреден за "Левски", колкото Боби за българския футбол. И да отстрани "Левски" Айнтрахт и вземе купата на ЛК, това ще ми е мнението.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 авг 2023 08:20

Съветският историк Късопишков нарече български момчета, в случая сини фенове еничари. Скандално и парадоксално! Защото той е най-изявеният такъв. Ако в Парламента го търпят, то на Улицата или в Обществото е нездравословно да се мярка.
Сред сините фенове има всякакви, като често ни провокират, за да се караме и тук. Аз срещу футболист, деятел или фен на Левски никога не съм употребил лоша дума. Дори ги моля да махнат някои трансперанти и тези с името на Апостола да не се излагат обърнати. Относно Моча ще напомня, че именно ЧА създаде четирибуквието.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 авг 2023 08:35

bilyaletdinov написа:Абе то само при нас я има тая глупост. Бях на скоро в Братислава и се качих горе на монумента Славин. Та се питам, словаците по-малко ли мариз са яли от братушките, че да не го демонтират тоя монумент, който е нещо огромно сравнение с Паметника на Съветската Армия в София, че на всичкото отгоре го поддържат.
В Будапеща още стои монумента на хълма Гелерт, е вярно махнали са комунистическите послания, ама не са го демонтирали.
Много е жалко, че някакви нещастници се заиграват с историята, още по-жалкото е, че в тая държава нямаше лустрация и българинът се научи да не се труди, да не се учи, а да търси лесното.

А, за думите на Копейкин. Тоя червей тръгва да се заиграва много, много лошо с половин България. Знам го, че ни мрази в червата, ама тоя дето е тръгнал срещу синя България бял ден няма да види.

Голяма разлика има с Братислава, с Виена, че и с Берлин, където ги има тези изсрани лайна на видни места. Русия не им се бърка до ден днешен на тези държави, нямат си и русороби и русоробски партии както и 4 хилядници.

Все едно при нас да има паметник на нещо китайско или японско. Никой няма да му пука, защото не ни засяга по никакъв начин.

Държавите в нашето положение като Полша, Балтика и Румъния, премахват всякакви съветски монументи и се борят с влиянието на Мордор, докато тука има доста овце да им се радват.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 19 авг 2023 08:47

Късопишков лошо се заигра и дано си го намери.

Колкото до паметника, дали трябва да бъде точно там с този надпис, по-скоро не, но трябва да го има. Европа бързо забрави какво беше фашизма, и какъв е приноса на РККА, за да го няма. Западните сили са направили компромис с чичо Джо да го подкрепят, но ако не е бил той, а нещата Октомври-Ноември 41 са били на косъм, сега щяхме да живеем в доста по различен свят. Така че паметник на войничетата и командирите, въпреки злините, които са донесли последствие на нас, трябва да има, но не там. Само надписа освободителка дразни, защото няма от какво да ни осбождава.

Между другото, както има паметник на американските летци, и това трябва да се приеме, така трябва да има на всички, които са се били срещу фашизма. Преди години бях в Лабое, близо до Кил, посетих един от най-внушителните военно морски мемориали, граден от е от Хитлер и редом до немските символи, има плоча с американски моряци-подвоничари загинали в Атлантика - still on patrol. Та така, историята трябва да се помни.

Колкото до лустрацията, това е най-голямата грешка на прехода. Не го направихме и реликтите от БКП и ДС и техните отрочета ни яхнаха, като се започне от апологети като Ванчо, Миндя или дебелаци с партийна книжка и се свръши с обслужващия персонал като бабуина от Банкя.

Затова сме на това дередже, но можеше и по-лошо де, гледам разните сатрапии не далече от нас.

Стана доста оф, все пак е футболен форум. Да мислим как да издразним дойчо, без да ни накажат. Плакат със Жуков (Толбухин едва ли им говори нещо) ще свърши работа.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 авг 2023 08:56

Soulen написа:
bilyaletdinov написа:Абе то само при нас я има тая глупост. Бях на скоро в Братислава и се качих горе на монумента Славин. Та се питам, словаците по-малко ли мариз са яли от братушките, че да не го демонтират тоя монумент, който е нещо огромно сравнение с Паметника на Съветската Армия в София, че на всичкото отгоре го поддържат.

Голяма разлика има с Братислава, с Виена, че и с Берлин, където ги има тези изсрани лайна на видни места. Русия не им се бърка до ден днешен на тези държави, нямат си и русороби и русоробски партии както и 4 хилядници.

Все едно при нас да има паметник на нещо китайско или японско. Никой няма да му пука, защото не ни засяга по никакъв начин.

Държавите в нашето положение като Полша, Балтика и Румъния, премахват всякакви съветски монументи и се борят с влиянието на Мордор, докато тука има доста овце да им се радват.

Бъркането на Русия как се получава, че не ми ясно? Щото и едните са имали сателити инсталирани от Москва и другите. Ама едните са опитвали да надигат глава, а другите са пращали войници да потушават бунтовете.
Външното влияние си го има най-вече, защото другарите бяха оставени безнаказани. Щото Чаушеску беше разстрелян по телевизията в Румъния, докато ние подпалихме архива с досиетата. Тая държава се управлява от агенти на ДС години. Ама ние сме гнилоч и не става нищо от нас, пък паметниците са ни виновни.
Щото докато елита на Полша е изклан в Катин от болшевики, ние сами сме го изклали нашия посредством Народния съд.
Това, че сме дупедавци, а онези не са, не ни прави по-големи демократи. Щото тая държавица се разсипва 15 години вече от охраната на Живков. Сигурно и затова ни е виновен паметника в Борисовата градина.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 авг 2023 09:00

bilyaletdinov написа:
Soulen написа:

Бъркането на Русия как се получава, че не ми ясно? Щото и едните са имали сателити инсталирани от Москва и другите. Ама едните са опитвали да надигат глава, а другите са пращали войници да потушават бунтовете.
Външното влияние си го има най-вече, защото другарите бяха оставени безнаказани. Щото Чаушеску беше разстрелян по телевизията в Румъния, докато ние подпалихме архива с досиетата. Тая държава се управлява от агенти на ДС години. Ама ние сме гнилоч и не става нищо от нас, пък паметниците са ни виновни.
Щото докато елита на Полша е изклан в Катин от болшевики, ние сами сме го изклали нашия посредством Народния съд.
Това, че сме дупедавци, а онези не са, не ни прави по-големи демократи. Щото тая държавица се разсипва 15 години вече от охраната на Живков. Сигурно и затова ни е виновен паметника в Борисовата градина.

Все отнякъде трябва да се почне. За мен след такова нещо, чисто персонално трябва да се види сметката на Копейката. Мисля че боклука лети прекалено близо до слънцето в момента и доста грозно ще катастрофира. Паметника сам по себе си, не важен, важно е кои хора го подкрепят и как трябва да бъдат мачкани, дразнени и репресирани.

За лустрация е много късно, прав си. Тия дето се правят на големи демократи издигат потомък на топ агенти на ДС за кмет на София. Гаврата е пълна.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 авг 2023 09:02

По време на война загиват хора. Конкретната война е обявена от България, а не обратното. Работа на войниците в случая пилотите е да изпълняват заповедите, съответно едните да нападат, другите да защитават. С всичките претенции да сме станали цивилизовани цивилни обекти се обстрелват и сега, а тогава по правило. Десетки градове са руини в СССР, Германия, Великобритания. Не е и първата война, която България първа обявява или иницира. Това са фактите. В историята няма понятия като добър или лош, такива се представят само в националните истории. Българските жертви не са нито по-добри, нито по-лоши от всички останали. Ние не сме по-добри от нашите съседи, не сме и по-лоши. Като сме били по-силни не сме им прощавали, нито обратното. Исторически сме воювали с араби, турци, гърци, сърби, румънци, руснаци, немци, англичани, французи, американци, а ако върнем колелото на времето и много назад вероятно и с десетки други народи, а това важи и за останалите и би трябвало всички да са врагове. И? Какво следва и какви са изводите? Единственият извод е, че от зараждането на цивилизацията до ден днешен само силният определя кое е справедливо. Ако някой не е доволен трябва да стане силен, за да го промени.
Най-важната разлика в конкретния случай чай обаче е, че паметник на убити хора (на много места жертвите от конкретни битки от двата лагера са почетени в един мемориал) и паметник на армия-агресор са различни по смисъл неща.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 авг 2023 09:05

Ако Левски беше отстранен, стадиона щеше да е празен и тъжен, а тия да се радват. Всеки успех за Левски е неуспех за качулатите пиявици.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 авг 2023 09:06

Soulen написа:
bilyaletdinov написа:
Soulen написа:

Все отнякъде трябва да се почне. За мен след такова нещо, чисто персонално трябва да се види сметката на Копейката. Мисля че боклука лети прекалено близо до слънцето в момента и доста грозно ще катастрофира. Паметника сам по себе си, не важен, важно е кои хора го подкрепят и как трябва да бъдат мачкани, дразнени и репресирани.

За лустрация е много късно, прав си. Тия дето се правят на големи демократи издигат потомък на топ агенти на ДС за кмет на София. Гаврата е пълна.

Именно, че трябва да се започне и да вземат решение да сменят надписа на паметника.
А Копейката докато играе контрапункт на харвардските мекерета( още ме е яд, че гласувах за тея боклуци) и некадърници и Тиквун ще трупа само популярност.
Тоя, ако беше докопал власт щеше да ни дръпне шалтера.

Върни се в “Левски”