Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tiamat » 18 авг 2023 21:26

TristaNNN написа:Обективността изисква да кажем, че този отбор беше подбран и изграден от Мъри, в трудни финансови времена.
Обективността също така изисква да похвалим Костов, който не само не еВа мамата на боеспособния син тим, ами опитва да надгражда следвайки своята философия.
Абе, пичове, та това е прекрасно!
Не си спомням откога в Левски не е имало такава приемственост.

+1
Точно, кратко и ясно. И Мъри, и Костов, а и футбалерите имат принос за този отбор.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 авг 2023 21:27

А трябва да се признае на Наско, че назначи и двамата ;)

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 авг 2023 21:44

След като отново си показахте простотията снощи с нападение над паметник и няколко жени и после, вместо поне някакво извинение тая простотия бе подкрепена с абсурдните изявления искам да ви пожелая да бъдете размазани от Айнтрахт. Въпреки че по- готино би било нещо с марка "Иво Иванов" или "Димитър Везалов".
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 авг 2023 21:47

nghcvth написа:След като отново си показахте простотията снощи с нападение над паметник и няколко жени и после, вместо поне някакво извинение тая простотия бе подкрепена с абсурдните изявления искам да ви пожелая да бъдете размазани от Айнтрахт. Въпреки че по- готино би било нещо с марка "Иво Иванов" или "Димитър Везалов".

Копейкин, ти ли си? Не знаех, че списваш и тук... :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 18 авг 2023 21:55

Абсолютен срам е привърженик на Левски да защитава Моча и за никакъв фашизъм не иде реч, още по-малко за паметник на някакъв илюзорен Освободител.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 авг 2023 22:15

SANSIRO7 написа:Абсолютен срам е привърженик на Левски да защитава Моча и за никакъв фашизъм не иде реч, още по-малко за паметник на някакъв илюзорен Освободител.

Народ, който не познава историята си е обречен да я повтаря. В България не само е имало (и за съжаление има) фашизъм, но е имало нацистки гарнизон и германски войници.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2023 22:17

Kotooshu написа:
metodito написа:Лошо впечатление ми прави реакцията на ръководството. Да попитаме БХК какво ще каже.

Та това им е една от най читавите позиции не знам колко време вече на нашите!...

Че е една от най-читавите позиции, такава е!
Че когато трябва да се хвали ръководството - трябва, и дано да е по-често!
Обаче мене нещо много яко ме човърка цял ден: няколко часа преди това (десетина), Мартин Табаков, доколкото знам също зъл нарко съсдруженец, но хайде да не съм сигурен на 100%, написа нещо доста интересно по темата. Ще приложа само финала:
[offtopic]...
П.С. Днес ще следя дали ръководството на Левски ще вземе отношение спрямо този казус, в който човек, който по Конституция (чл. 67. ал.1) е представител на всички българи, обижда голяма част от тях...[/offtopic]
И понеже ми е много хубаво тия дни, почвам да се размечтавам дали пък Първия няма да почне да се вслушва малко-отмалко в призивите и критиките на злите организирани. Не, не знам нищо по въпроса, просто ме човърка и си разсъждавам...
Щото, това би било една много добра стъпка в посока цялостно клубно здраве и благоденствие.
Освен, разбира се, ако Капо ди тути Тирета в момента не дърпа конците на някаква политическа уйдурма... :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 авг 2023 22:18

THE G.A.M.E написа:
metodito написа: ако искаш да събориш паметник, посветен на победителя над фашизма ..........................
Какъв "фашизъм" е имало у нас ? :? :lol:
Ма, прав си де ... :roll:
metodito написа:НИдей, брат. Остави мисленето на други хора.

Точно! Следвай съвета ми и живота ти ще е по-лесен. Забележка. Използвам "фашизъм" вместо по-коректното "нацизъм", понеже почти никой не прави разлика.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 авг 2023 22:21

Kotooshu написа:
metodito написа:Лошо впечатление ми прави реакцията на ръководството. Да попитаме БХК какво ще каже.

Та това им е една от най читавите позиции не знам колко време вече на нашите!...

Защитаваш агресия и поругаване на паметници? Недей никога вече говори нещо против "наркосите". Ще е лицемерие. Не видях в позицията им осъждане на действията на тези момченца. Костадинов не е нарекъл всички привърженици на "Левски" еничари. Срам ме е, че се налага да защитавам по някакъв начин варненския глупак.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2023 22:27

metodito написа:
Kotooshu написа:

Защитаваш агресия и поругаване на паметници? Недей никога вече говори нещо против "наркосите". Ще е лицемерие. Не видях в позицията им осъждане на действията на тези момченца. Костадинов не е нарекъл всички привърженици на "Левски" еничари. Срам ме е, че се налага да защитавам по някакъв начин варненския глупак.

Не си прав! Колегата правилно защитава позицията на клуба, с която явно не си се запознал.
„ПФК Левски“ заявява категорично, че не приема обидни квалификации като „еничари“ и „дегенерати“ да се използват по адрес на фенове на клуба. Ако има прояви от криминален характер призоваваме виновните да бъдат открити и да понесат своята отговорност. Да се атакуват обаче привържениците като цяло по този начин е напълно недопустимо и няма как да останем безучастни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”