Kotooshu написа:metodito написа:Лошо впечатление ми прави реакцията на ръководството. Да попитаме БХК какво ще каже.
Та това им е една от най читавите позиции не знам колко време вече на нашите!...
Че е една от най-читавите позиции, такава е!
Че когато трябва да се хвали ръководството - трябва, и дано да е по-често!
Обаче мене нещо много яко ме човърка цял ден: няколко часа преди това (десетина), Мартин Табаков, доколкото знам също зъл нарко съсдруженец, но хайде да не съм сигурен на 100%, написа нещо доста интересно по темата. Ще приложа само финала:
[offtopic]...
П.С. Днес ще следя дали ръководството на Левски ще вземе отношение спрямо този казус, в който човек, който по Конституция (чл. 67. ал.1) е представител на всички българи, обижда голяма част от тях...[/offtopic]
И понеже ми е много хубаво тия дни, почвам да се размечтавам дали пък Първия няма да почне да се вслушва малко-отмалко в призивите и критиките на злите организирани. Не, не знам нищо по въпроса, просто ме човърка и си разсъждавам...
Щото, това би било една много добра стъпка в посока цялостно клубно здраве и благоденствие.
Освен, разбира се, ако Капо ди тути Тирета в момента не дърпа конците на някаква политическа уйдурма...