Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 10 юни 2012 18:00

Тонев: Стойчо си изигра картите добре, знам какво стана в мача с Миньор

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев коментира прословутите изказвания на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов за директива в полза на "сините" през изминалия сезон. Вчера наставникът на "армейците" призна, че това е било стратегия, която да свали напрежението от неговия отбор.

Тонев каза още, че знае какво се е случило в мача с Миньор, загубен с 0:1 на "Герена", но не пожела да разкрие какво точно визира.

"Стойчо Младенов си изигра картите добре. Прати напрежението при нас със своите думи. Ние допуснахме някои глупости, като мача с Миньор например. Наясно съм какво се случи в този мач, но ще си остане за мен. Направил съм си изводите, сезонът вече свърши", каза Тонев пред Канал 3.

"Не мога да си представя, че може да има директива от държавата. Видяхте, че за малко да не се класираме за евротурнирите. Не искам да говоря повече за миналия сезон. За Левски предстои нещо ново. Има нов треньор, ще има нови футболисти. Ще има най-различни промени. С Тодор Батков отношенията ни са коректни. Чуваме се по телефона, коментираме всичко около тима", допълни изпълнителният директор на "сините".

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 юни 2012 18:05

Шефът на Левски: С Гонзо ще останем приятели за цял живот

"Сигурно Георги Иванов ме приел с недоверие в началото", заяви Иво Тонев
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че с Георги Иванов вероятно ще останат приятели за цял живот. Шефът на сините говори за отношенията с Гонзо по Канал 3.

"Колата на Гонзо е на "Герена", защото той я върна. Бях на мнение, че Георги трябва да задържи колата. Но той се отказа. Това беше най-малкото, което можех да направя за него. Гонзо сигурно ме приел в началото с недоверието, защото не е знаел какво ще става в Левски. Но той е честен и достоен човек. За него Левски е над всичко останало, дори над семейството му. До края на живота си ще бъдем приятели с него.", каза Тонев.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2012 18:06

tevez написа:Тонев: Стойчо си изигра картите добре, знам какво стана в мача с Миньор

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев коментира прословутите изказвания на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов за директива в полза на "сините" през изминалия сезон. Вчера наставникът на "армейците" призна, че това е било стратегия, която да свали напрежението от неговия отбор.

Тонев каза още, че знае какво се е случило в мача с Миньор, загубен с 0:1 на "Герена", но не пожела да разкрие какво точно визира.

"Стойчо Младенов си изигра картите добре. Прати напрежението при нас със своите думи. Ние допуснахме някои глупости, като мача с Миньор например. Наясно съм какво се случи в този мач, но ще си остане за мен. Направил съм си изводите, сезонът вече свърши", каза Тонев пред Канал 3.

"Не мога да си представя, че може да има директива от държавата. Видяхте, че за малко да не се класираме за евротурнирите. Не искам да говоря повече за миналия сезон. За Левски предстои нещо ново. Има нов треньор, ще има нови футболисти. Ще има най-различни промени. С Тодор Батков отношенията ни са коректни. Чуваме се по телефона, коментираме всичко около тима", допълни изпълнителният директор на "сините".

"Тонев каза още, че знае какво се е случило в мача с Миньор, загубен с 0:1 на "Герена", но не пожела да разкрие какво точно визира."
И ние знаем!!! ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2012 18:28

tevez написа:Тонев: Стойчо си изигра картите добре, знам какво стана в мача с Миньор

Само дето авторът на статията е пропуснал да отбележи един много важен момент: В същото това интервю Тонев похвали специалиста от село Плоски, сподели че е успял да направи добър отбор от нищото и наистина го поздрави за това. Срам и позор за синята идея, недопустимо е да се хвали човек плюл и плюещ по Левски. Направо бях като гръмнат и съм изключитлено възмутен, личи се че Тонев никога няма да разбере какво е Левски :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юни 2012 18:30

Тонев от 5 месеца си говори едно и също :idea: :idea: :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 10 юни 2012 18:43

Тонев не се ли усеща какви автоголове си вкарва с тея дати...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 юни 2012 22:59

blue avalanche написа:

"Тонев каза още, че знае какво се е случило в мача с Миньор, загубен с 0:1 на "Герена", но не пожела да разкрие какво точно визира."
И ние знаем!!! ;)

Този честен и достоен човек за когото Левски е над всичко останало, дори над семейството му, реши, че отново трябва да се пробва като треньор и подля вода на Костов. Нещо което лично аз казах месец по-рано

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2012 23:56

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:"Тонев каза още, че знае какво се е случило в мача с Миньор, загубен с 0:1 на "Герена", но не пожела да разкрие какво точно визира."
И ние знаем!!! ;)

Този честен и достоен човек за когото Левски е над всичко останало, дори над семейството му, реши, че отново трябва да се пробва като треньор и подля вода на Костов. Нещо което лично аз казах месец по-рано

А за "честните" и "достойни" футболисти на Левски като Гаджев и Йовов нещо да кажеш?

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 11 юни 2012 00:09

гонзо е виновен и за земетресенията ... гадняр :roll:
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 юни 2012 00:12

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
blue avalanche написа:"Тонев каза още, че знае какво се е случило в мача с Миньор, загубен с 0:1 на "Герена", но не пожела да разкрие какво точно визира."
И ние знаем!!! ;)

А за "честните" и "достойни" футболисти на Левски като Гаджев и Йовов нещо да кажеш?

И Грийн и Милиев, както и поредното МакЛайн... Предателите, подучени от...от кого ли? С обещания за какво ли? Най-страшното е, че ако бяхме били в Ловеч( което беше логично), можеше и да им стане номерчето...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”