Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bilyaletdinov » 18 авг 2023 10:53

mikata написа:Тоя Джовани от Локо е добър вариант :roll:

Джовани е предимно ляво крили, а и вече стават 7 души извън ЕС, което означава, че по двама души на мач ще почиват.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 авг 2023 10:57

bilyaletdinov написа:

Джовани е предимно ляво крили, а и вече стават 7 души извън ЕС, което означава, че по двама души на мач ще почиват.

Двама ще вземат паспорти.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 авг 2023 11:02

bilyaletdinov написа:

Уелтън е чао, според мен

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 авг 2023 11:07

Интересни коментари, макар и доста субективни. Реално всички ни боли за Левски и няма никой, който да желае неуспех, само за да се окаже, че е бил прав, затова ще пробвам и аз да съм обективен в собствената си субективност:

1. Този отбор е отборът, който изгради Мъри с почти 0 лева селекция. Направи ги от нищото, вдъхна им увереност, учеше ги на А и Б и им даде манталитет. Мъри си тръгна - положи майсторски основите, вдигна първия етаж и заряза строежа, щото от стротелния надзор му смениха архитекта на сградата

2. Дойде едно чираче, с мноооог жълто покрай устата, но работниците по инерция довършиха втория етаж криво-ляво

3. Сега имаме нов майстор и нов архитект, а работниците са си горе-долу същите, без шефа на една от бригадите - нека видим какво ще постигнат, защото освен да завършат строежа, следва да направят и довършителните работи

Този отбор има потенциал, най-малкото защото е отборът на Мъри, но с почерка на Костов - няма как да не ми харесва, че се борят, и то много се борят. Има и вариативност, а Костов не го е страх да прави смени, иначе гръбнакът си е горе-долу абсолютно същият - ако всички са здрави, и аз мога да кажа веднага стартовите 11 с най-много 1 грешка в състава. И в това няма нищо лошо, нали затова се гради този отбор. А имаме и късмет - дали ни връща съдбата, дали Костов е по-смел треньор - все тая, без късмет на може. Радваме се на това, което се случи, защото не се беше случвало 13 години - решаващи мачове за влизане в групи, като и в трите мача досега сме в ролята на непоставени, което си е постижение.

Благодарим, Мъри, но вече не си в Левски - чакаме те пак. Благодарим, Костов и успех занапред - заслужи си уважението и подкрепата! Насо, плащай на НАП, а не се офлянквай - вече имаш 8 милиона чисти пари, заработени от отбора ни с 0 вложени твои пари, "собственико" - ще е престъпление да ги хвърлиш за поредните ментета и комар!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 авг 2023 11:10

koisa написа:През миналия сезон отбора често едва си запълваше групата за мача, а сега на скамейката имаме далеч по-голям избор.

това не го намирам за особено вярно.
В сравнение с пролетния полусезон в Левски има двама нови играча - Дарлан и Фадига (дето почти никой във форума не го брои за играч), а са ни напуснали трима - Сонко, Кръстев и Антоан Стоянов. Попов е четвъртия.
Няма какво да си крив душата, този отбор на 80% е селектиран от Стоилов.
Но няма и какво да си кривим душата - отборът ни играе по-добре и по-освободено. Аз все още не съм открил за себе си на 100% причината за тази освободеност. Ама е факт. Факт е и че треньорът идва щастлив на работа.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 авг 2023 11:14

Ще е добре да се продаде поне още един до края на месеца, и да се приключи тая сага с НАП
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 авг 2023 11:16

tmanolov написа:И
Благодарим, Мъри, но вече не си в Левски - чакаме те пак. Благодарим, Костов и успех занапред - заслужи си уважението и подкрепата! Насо, плащай на НАП, а не се офлянквай - вече имаш 8 милиона чисти пари, заработени от отбора ни с 0 вложени твои пари, "собственико" - ще е престъпление да ги хвърлиш за поредните ментета и комар!

това е ключът.
Аз също така и мисля, че е неибежно, или айде не точно неизбежно, но наложително за един-два изходящи трансфера.
Колкото и да не ми се иска да се разделяме с някои футболисти, то е ключово да вземем едни добри пари в момента.
Изчистени голяма част от дълговете към НАП и два три добри входящи трансфера в последствие.
Но за съжаление сезона в родната ни А група едва сега започва и тежката поредица от мачове дето ще ни налегне септември-октомври ще трябва да я дерзаем тепърва.
Но вътрешно не съм оптимист, че така нареченото ни ръководство има капацитета да се справи с едни входящи трансфери, а Костов явно няма да мрънка и ще тренира каквото е налично.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 авг 2023 11:19

Каква е логиката , когато кажеш добра дума за Мъри , това автоматично да означава , че злословиш за Костов ?
Думи на самият Костов - Намирам един много добър отбор.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 авг 2023 11:23

honda написа:За Ф.Кръстев от много време се знаеше ,че ще премине в друг отбор - някъде от средата на есенния полусезон на миналия шампионат. Ами като знаеш ,че няма да разчиташ на един футболист и ще те напусне без никакви приходи ... аз лично не виждам смисъл да играе. В сравнение с миналия шампионат - напуснали са ни Ив.Попов , Сонко и Ф.Кръстев , привлекли сме Дарлан и Фадига. Ако вземем под внимание зимния трансферен прозорец - привлякохме Рикардиньо , К.Димитров и Чандъров , напусна ни Г.Миланов. виждаме ,че са ни напуснали 4-ма твърди титуляри . Така ,че не мисля ,че миналата година сме разполагали с по-малко футболисти. В момента играчи с по-периферни функции играят много по-често.

Защо тогава Топчо продължаваше да налага Кръстев, а не Митков? Помисли малко? На Кръстев му е обещано да играе, а не да е резерва на юношките. Иначе би ли се съгласил да дойде в Левски? За тези неща си има причини и неща от кухнята, които не знаем. Играчите с по-периферна функция играят заради мачовете през три дни и на Костов му се налага да прави ротации. Правите заключения между 9 мача при Костов и година и половина при съвсем различни ситуации и условия при други двама треньори.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 авг 2023 11:30

Някаква идея кога ще станат ясни часовете на мачовете тук и там ?

Върни се в “Левски”