Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот honda » 18 авг 2023 10:22

Между другото подучувам,чв нашите се опитват да привлекат още един атакуващ футболист ,по-скоро крило или атакуващ халф от отбор играещ в българското първенство. Аз лично много бих се радвал да се случи - въпросния футболист е много класен.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 авг 2023 10:22

Да благодарим на Мъри, но бъдещето ни ще е без него. Като гледам и той така мисли. Вчера в интервю сам призна, че ще гледа Астана.
И да спрем да сеем раздори, сравнявайки всеки следващ с Мъри. Костов засега се справя доста добре, на моменти отлично. Е, и него ще го сменят, рано или късно.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 авг 2023 10:29

honda написа:Нямам никакво желание да противопоставям Н.Костов на Мъри - бях първия в този форум ,който написа че двамата са доста близки като стил на работа и Н.Костов( освен Херо) е треньор ,който е най-близо до Мъри , и най-лесно може да развие започнатото от Мъри. Аз гледам на Н.Костов като наследник на Мъри - нещо като Щефан Ковач на Ринус Микелс или Фабио Капело на Ариго Саки. Не да ги противопоставям един на друг. Все пак този отбор беше селектиран и създаден от Мъри.
Има известна разлика между двамата разбира се.
Примерно при предишния си престой при нас Н.Костов започна да налага Ант.Вутов и Цоневи в първия отбор ,тогава бяха 15-16 годишни. Докато Мъри не обича да налага млади футболисти - при предишния си престой налагането на В.Домувчийски стана , не благодарение на Мъри , а въпреки него. В онзи момент Левски имаше много млади талантливи юноши ,които по една или друга причина не бяха наложени в първия състав. Не знам дали знаеш ,че Мъри изгони от Левски Ян Диркс , човек който е бивш шеф на ДЮШ на Аякс , и методист в холандската федерация за работа с юноши. От нас холандеца отиде в Литекс и извади Миланови, Ант.Недялков, С.Славчев после отиде в Галатасарай.
Никой не е казал ,че един футболен отбор се състои от 11 човека - в момента П.Г.Галчев е неизменна част от първия състав ,не значи,че всеки мач ще започва като титуляр, но определно почти всеки мач играе( както и М.Петков).
Относно Джемили - очевидно е ,че в момента играе много по-често и играе на съвсем различна позиция отколкото при Мъри и смея да твърдя,че го прави по-успешно.
Малко е странно да предпочиташ Ф.Кръстев пред Ас.Митков при положение ,че Ф.Кръстев не наша собственост и няма как да стане ,несериозно е да се мисли че можем да му платим трансферната сума от над 4млн евро. Ф.Кръстев и Левски си бяха взаимно полезни и си помогнаха един на друг ,но дотолкова. За нас приоритет трябва да бъдат играчите ,които са наша собственост. Ас.Митков имаше контузии ,но през миналия сезон си играеше и тренираше в дублиращия състав.

Вие сами си измисляте подобни противпоставяния... Аз отбелязах защо е било така предния сезон и защо сега е друго. Ситуации, които са несравними една с друга.
Сериозно ли мислиш, че Кръстев щеше да стои резерва на Митков при Костов, ако първия беше останал още един сезон?
През миналия сезон отбора често едва си запълваше групата за мача, а сега на скамейката имаме далеч по-голям избор.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 авг 2023 10:35

Тази година новите са Дарлан и Фадига. Напуснаха ни Кръстев, Сонко и Попов. Миналата година нямахме хора за смяна, а тази винаги се намира кой да влезе. Затова тезата, че миналата година съставът ни е бил ограничен, е несъстоятелна.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 авг 2023 10:42

koisa написа:
honda написа:Нямам никакво желание да противопоставям Н.Костов на Мъри - бях първия в този форум ,който написа че двамата са доста близки като стил на работа и Н.Костов( освен Херо) е треньор ,който е най-близо до Мъри , и най-лесно може да развие започнатото от Мъри. Аз гледам на Н.Костов като наследник на Мъри - нещо като Щефан Ковач на Ринус Микелс или Фабио Капело на Ариго Саки. Не да ги противопоставям един на друг. Все пак този отбор беше селектиран и създаден от Мъри.
Има известна разлика между двамата разбира се.
Примерно при предишния си престой при нас Н.Костов започна да налага Ант.Вутов и Цоневи в първия отбор ,тогава бяха 15-16 годишни. Докато Мъри не обича да налага млади футболисти - при предишния си престой налагането на В.Домувчийски стана , не благодарение на Мъри , а въпреки него. В онзи момент Левски имаше много млади талантливи юноши ,които по една или друга причина не бяха наложени в първия състав. Не знам дали знаеш ,че Мъри изгони от Левски Ян Диркс , човек който е бивш шеф на ДЮШ на Аякс , и методист в холандската федерация за работа с юноши. От нас холандеца отиде в Литекс и извади Миланови, Ант.Недялков, С.Славчев после отиде в Галатасарай.
Никой не е казал ,че един футболен отбор се състои от 11 човека - в момента П.Г.Галчев е неизменна част от първия състав ,не значи,че всеки мач ще започва като титуляр, но определно почти всеки мач играе( както и М.Петков).
Относно Джемили - очевидно е ,че в момента играе много по-често и играе на съвсем различна позиция отколкото при Мъри и смея да твърдя,че го прави по-успешно.
Малко е странно да предпочиташ Ф.Кръстев пред Ас.Митков при положение ,че Ф.Кръстев не наша собственост и няма как да стане ,несериозно е да се мисли че можем да му платим трансферната сума от над 4млн евро. Ф.Кръстев и Левски си бяха взаимно полезни и си помогнаха един на друг ,но дотолкова. За нас приоритет трябва да бъдат играчите ,които са наша собственост. Ас.Митков имаше контузии ,но през миналия сезон си играеше и тренираше в дублиращия състав.

Вие сами си измисляте подобни противпоставяния... Аз отбелязах защо е било така предния сезон и защо сега е друго. Ситуации, които са несравними една с друга.
Сериозно ли мислиш, че Кръстев щеше да стои резерва на Митков при Костов, ако първия беше останал още един сезон?
През миналия сезон отбора често едва си запълваше групата за мача, а сега на скамейката имаме далеч по-голям избор.

За Ф.Кръстев от много време се знаеше ,че ще премине в друг отбор - някъде от средата на есенния полусезон на миналия шампионат. Ами като знаеш ,че няма да разчиташ на един футболист и ще те напусне без никакви приходи ... аз лично не виждам смисъл да играе. В сравнение с миналия шампионат - напуснали са ни Ив.Попов , Сонко и Ф.Кръстев , привлекли сме Дарлан и Фадига. Ако вземем под внимание зимния трансферен прозорец - привлякохме Рикардиньо , К.Димитров и Чандъров , напусна ни Г.Миланов. виждаме ,че са ни напуснали 4-ма твърди титуляри . Така ,че не мисля ,че миналата година сме разполагали с по-малко футболисти. В момента играчи с по-периферни функции играят много по-често.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 18 авг 2023 10:45

honda написа:Между другото подучувам,чв нашите се опитват да привлекат още един атакуващ футболист ,по-скоро крило или атакуващ халф от отбор играещ в българското първенство. Аз лично много бих се радвал да се случи - въпросния футболист е много класен.

Космонафта ? :mrgreen: :)
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 авг 2023 10:48

Каква беше ползата от Филип Кръстев, след като нямаше да получим никакви пари от него, а са ни доста необходими? Излишно дълго време остана при нас.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 авг 2023 10:48

Пичове, спрете се с тези глупости в люлякови украски!

Мъри е един от най-успелите (ако не и най-успелият) български треньори на 21 век! Остави незаличима следа в Левски, изигра огромна роля за обединението на всички ни в ключов за спасението на клуба момент и винаги трябва да се ползва с нашето уважение и признателност!

Топчо, както винаги, беше готов да си заложи главата за Левски в секундата, в която имахме нужда от него. Постигна заложените цели и му дължим благодарност за основата, която остави пред новия ни треньор.

Ники Костов дойде в момент на разединение и несигурност, подхранена от продажбата на един от най-добрите ни играчи на конкурент в първенството. Без да има лукса да получи нови попълнения по негов вкус, той успя да накара текущите футболисти да заблестят, без да прави компромис със стила на игра, който изповядва. Левски доминира, владее уверено топката, бори се мъжки и постига резултати. Пълна и безрезервна подкрепа!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 авг 2023 10:50

honda написа:Между другото подучувам,чв нашите се опитват да привлекат още един атакуващ футболист ,по-скоро крило или атакуващ халф от отбор играещ в българското първенство. Аз лично много бих се радвал да се случи - въпросния футболист е много класен.

Педриньо е единственият, който що горе отговаря на "много класен" на тази позиция

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 авг 2023 10:50

Тоя Джовани от Локо е добър вариант :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”