Преди време бях писал относно Ники Костов - считан е за един от българските треньори с най-дълбоки познания . Привърженик за атакуващ футбол с владеене на топката и отиграване по земя.
Сериозен негов недостатък е доста чепатия му характер и не търпи "звезди" в отбора и държи прекалено много на дисциплината на терена.
Голям плюс е смелостта му да налага млади момчета в първия състав . Нека да си кажем, че преди Н.Костов Ас.Митков , П.Г.Галчев и Джемили бяха дълбоки резерви и никой не ги виждаше в първия състав, тук въобще не включвам Пр. Бачев. Виждаме че в момента са част от първия състав.
Между другото вчера играха 5-ма наши юноши ,ако М.Петков не беше контузен и той щеше да играе.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
honda написа: Нека да си кажем, че преди Н.Костов Ас.Митков , П.Г.Галчев и Джемили бяха дълбоки резерви и никой не ги виждаше в първия състав, тук въобще не включвам Пр. Бачев. Виждаме че в момента са част от първия състав.
Не искам да омаловажавам работата на Костов, но малко се изхвърляте с подобни изказвания...
Джемили беше резерва и в предишния си отбор. Пак ще се повторя - не е привлечен случайно и няма как да знаем в каква форма и физическо състояние дойде. Може би логично тогава е бил резерва.
Галчев беше на терена заради отсъствието на Петрис, а не защото е решено да бъде налаган. Въпреки това за мен беше #1 в мача снощи.
Нормално е Митков да бъде дълбока резерва при наличието на Кръстев. Сега Кръстев го няма и се отвори място за него. Да не забравяме, че през миналия сезон страдаше често от контузии.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Между Костов и Мъри има една голяма разлика. При Мъри се знаеше предварително с какъв състав ще играем, и смени не се правиха до 85 минута, а юноша да влезе в игра веднага след почивката на полувремето бе в сферата на фантастиката. При Костов почти винаги има изненада в състава, а смените започват още след 50-та минута.
koisa написа:honda написа: Нека да си кажем, че преди Н.Костов Ас.Митков , П.Г.Галчев и Джемили бяха дълбоки резерви и никой не ги виждаше в първия състав, тук въобще не включвам Пр. Бачев. Виждаме че в момента са част от първия състав.
Не искам да омаловажавам работата на Костов, но малко се изхвърляте с подобни изказвания...
Джемили беше резерва и в предишния си отбор. Пак ще се повторя - не е привлечен случайно и няма как да знаем в каква форма и физическо състояние дойде. Може би логично тогава е бил резерва.
Галчев беше на терена заради отсъствието на Петрис, а не защото е решено да бъде налаган. Въпреки това за мен беше #1 в мача снощи.
Нормално е Митков да бъде дълбока резерва при наличието на Кръстев. Сега Кръстев го няма и се отвори място за него. Да не забравяме, че през миналия сезон страдаше често от контузии.
Ей, само и само да изтъкнете Мъри, от 1000 кладенеца вода ще донесете. Кръстев, беше един от най слабите ни играчи миналия сезон. Толкова объркани топки и толкова слабо центриране ..... Кръстев го покриваше адски много Жоро и добре, че беше той.
Краев и Галчев над ВСИЧКИ! Костов показа, това, което Мъри не успя! Ако има още хора да страдат за Мъри, просто да си замълчат и да спрат да пишат за него! Костов и отбора заслужават да бъдат обсипани с комплемните за духа, волята и играта!
Само Левски!
Костов нямаше да отпадне от малтийските аматьори!
Обективността изисква да кажем, че този отбор беше подбран и изграден от Мъри, в трудни финансови времена.
Обективността също така изисква да похвалим Костов, който не само не еВа мамата на боеспособния син тим, ами опитва да надгражда следвайки своята философия.
Абе, пичове, та това е прекрасно!
Не си спомням откога в Левски не е имало такава приемственост.
Обективността също така изисква да похвалим Костов, който не само не еВа мамата на боеспособния син тим, ами опитва да надгражда следвайки своята философия.
Абе, пичове, та това е прекрасно!
Не си спомням откога в Левски не е имало такава приемственост.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

При отказвача втория сезон беше трагичен. Безславно отпадане от аматьори, куп мачове без победа и то не беше мрън-мрън-мрън.
Пак казвам - трябва да благодарим на Топчо, че ни класира, защото при адаша май нямаше...
Пак казвам - трябва да благодарим на Топчо, че ни класира, защото при адаша май нямаше...
Sstefanov написа:Ей, само и само да изтъкнете Мъри, от 1000 кладенеца вода ще донесете. Кръстев, беше един от най слабите ни играчи миналия сезон. Толкова объркани топки и толкова слабо центриране ..... Кръстев го покриваше адски много Жоро и добре, че беше той.
Краев и Галчев над ВСИЧКИ! Костов показа, това, което Мъри не успя! Ако има още хора да страдат за Мъри, просто да си замълчат и да спрат да пишат за него! Костов и отбора заслужават да бъдат обсипани с комплемните за духа, волята и играта!
Само Левски!
Какъв Мъри, какви 5 лева? Къде точно в написаното от мен виждаш да се споменава Мъри? Нещата си имат хронология и трябва да се следва. Как си представяш да бъде налаган Митков при положение, че с 200 зора са навили Кръстев да дойде в Левски? Същото важи и за останалите изброени по-горе. Я ми кажи честно дали снощи щеше да играе Галчев, ако Петрис беше здрав?
С привличането на Дарлан, Джемили също почна да бъде оставян резерва.
За Костов само поздравления, че засега успява да доразвие потенциала на отбора. Въпросът е дали ще успее да задържи нивото и да не се получи спад както при омразния до болка за теб Мъри.
R.I.P.
koisa написа:honda написа: Нека да си кажем, че преди Н.Костов Ас.Митков , П.Г.Галчев и Джемили бяха дълбоки резерви и никой не ги виждаше в първия състав, тук въобще не включвам Пр. Бачев. Виждаме че в момента са част от първия състав.
Нямам никакво желание да противопоставям Н.Костов на Мъри - бях първия в този форум ,който написа че двамата са доста близки като стил на работа и Н.Костов( освен Херо) е треньор ,който е най-близо до Мъри , и най-лесно може да развие започнатото от Мъри. Аз гледам на Н.Костов като наследник на Мъри - нещо като Щефан Ковач на Ринус Микелс или Фабио Капело на Ариго Саки. Не да ги противопоставям един на друг. Все пак този отбор беше селектиран и създаден от Мъри.
Има известна разлика между двамата разбира се.
Примерно при предишния си престой при нас Н.Костов започна да налага Ант.Вутов и Цоневи в първия отбор ,тогава бяха 15-16 годишни. Докато Мъри не обича да налага млади футболисти - при предишния си престой налагането на В.Домувчийски стана , не благодарение на Мъри , а въпреки него. В онзи момент Левски имаше много млади талантливи юноши ,които по една или друга причина не бяха наложени в първия състав. Не знам дали знаеш ,че Мъри изгони от Левски Ян Диркс , човек който е бивш шеф на ДЮШ на Аякс , и методист в холандската федерация за работа с юноши. От нас холандеца отиде в Литекс и извади Миланови, Ант.Недялков, С.Славчев после отиде в Галатасарай.
Никой не е казал ,че един футболен отбор се състои от 11 човека - в момента П.Г.Галчев е неизменна част от първия състав ,не значи,че всеки мач ще започва като титуляр, но определно почти всеки мач играе( както и М.Петков).
Относно Джемили - очевидно е ,че в момента играе много по-често и играе на съвсем различна позиция отколкото при Мъри и смея да твърдя,че го прави по-успешно.
Малко е странно да предпочиташ Ф.Кръстев пред Ас.Митков при положение ,че Ф.Кръстев не наша собственост и няма как да стане ,несериозно е да се мисли че можем да му платим трансферната сума от над 4млн евро. Ф.Кръстев и Левски си бяха взаимно полезни и си помогнаха един на друг ,но дотолкова. За нас приоритет трябва да бъдат играчите ,които са наша собственост. Ас.Митков имаше контузии ,но през миналия сезон си играеше и тренираше в дублиращия състав.
Последна промяна от honda на 18 авг 2023 10:17, променено общо 1 път.
capnclive написа:При отказвача втория сезон беше трагичен. Безславно отпадане от аматьори, куп мачове без победа и то не беше мрън-мрън-мрън.
Ами благодари му... Аз не бих благодарил за петното, което лепна на клуба с децата в Разград. Както и за трагичния след това мач с -София, които преди това нямаха точен удар в пет мача.
R.I.P.