Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 11 авг 2023 11:36

helic написа:
tmanolov написа:
helic написа:
tmanolov написа:
helic написа:да отлагаме мач срещу колоса Ботев Враца. В началото на сезона.....
Вий сериозно ли? :roll: :roll: :roll:

Като контузят още някой, къв ще е наративът?

който го е страх от мечки, не ходи в гората.

Хареса ми, само дето не е релевантно в нашия случай с голия тумбак и чифтето пищови.
1914.1902, говорили сме го много, няма да повтаряме едно и също. Приемаме, че е било случайно, като на Урсула едно време. Слагане и прокобата и всичко заспива - как беше, Насо никога не са го стригали, той сам се е решил, било му е топло, затова и отиде на сафари в Кения лятото, да избяга от жегите у нас. Такива работи

като ни е гол тумбака, защо участваме в две надпревари?
Нали искаме да сме нормален европейски клуб.
Как ти се струва някой от висшата лига, Ла Лига, Бундеслигата, пък дори и от Ередивизи да каже - моля отложете ни мача в неделя, щото ще имаме мач в четвъртък. Като и двата мача ще са на нашия стадион, няма да пропътуваме хиляда километра, ама все пак моля отложете ни мача, щото има вероятност левия ни бек и още някой да се контузят. Пълен нонсенс.
Ми ако случайно (казвам го имайки предвид нелицеприятния жребий, който имаме за плейофа) вземем та влезем в групите - тогава какво, ще отложим половината полусезон, защото срещу Крумовград има шанс да се контузи централния защитник, пък срещу Черно море, понеже имат навика да поливат Тича когато и както им скимне, вероятно биха могли да се изпонаконтузят двама от халфовете ни. Слава богу мача ни на Тича е през пролетта :mrgreen: , но ако пък вземем дай боже да играем в ЕКТ през пролетта, да вземем и пролетния полусезон да поотложим.

Говорим за кинти, не за конкретен мач. Кинтите идват с влизане в групи или в нашия случай с мач с айнтрахт. Кво ще стане в конкретния мач, ако стигнем до него, е все тая. Ерго, все ми е тая мачовете с айнтрахт, важно е да стигнем до тях. Та така
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 авг 2023 11:39

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:tmanolov , пак ли с лудостта с "продадения" мач с Хамрун :lol: :lol: изкарал кинтите на живота си :lol:

Е, нека съм луд, няма лошо. Странно, дали щяхме да излетим в друга орбита с един евентуален позитивен резултат с пармезан? Умните кукловоди минимизират риска - вярвам, че можеш да ме разбереш, нали живееш в България?

Мъри към кукловодите ли да го причисляваме в случая, щото все пак той сложи на вратата Шкембака?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 авг 2023 11:41

helic написа:
tmanolov написа:
helic написа:
tmanolov написа:
helic написа:да отлагаме мач срещу колоса Ботев Враца. В началото на сезона.....

Хареса ми, само дето не е релевантно в нашия случай с голия тумбак и чифтето пищови.
1914.1902, говорили сме го много, няма да повтаряме едно и също. Приемаме, че е било случайно, като на Урсула едно време. Слагане и прокобата и всичко заспива - как беше, Насо никога не са го стригали, той сам се е решил, било му е топло, затова и отиде на сафари в Кения лятото, да избяга от жегите у нас. Такива работи

Как ти се струва някой от висшата лига, Ла Лига, Бундеслигата, пък дори и от Ередивизи да каже - моля отложете ни мача в неделя, щото ще имаме мач в четвъртък. Като и двата мача ще са на нашия стадион, няма да пропътуваме хиляда километра, ама все пак моля отложете ни мача, щото има вероятност левия ни бек и още някой да се контузят. Пълен нонсенс.
Ми ако случайно (казвам го имайки предвид нелицеприятния жребий, който имаме за плейофа) вземем та влезем в групите - тогава какво, ще отложим половината полусезон, защото срещу Крумовград има шанс да се контузи централния защитник, пък срещу Черно море, понеже имат навика да поливат Тича когато и както им скимне, вероятно биха могли да се изпонаконтузят двама от халфовете ни. Слава богу мача ни на Тича е през пролетта :mrgreen: , но ако пък вземем дай боже да играем в ЕКТ през пролетта, да вземем и пролетния полусезон да поотложим.

Хелик ,не си добре.Заради някакво криво разбрано спортсменство да рискуваш 1 млн. Лева от влизане в плейофа???
Скоро имаше един случай на май футболист,дето беше рискувал кариерата си с някакво друго занимание в свободното си време и го наказаха от ръководството на клуба за неразумен риск.
Случаят е подобен.Още се сещам за ритника на врачанския вратар в ребрата на наш играч.Няколко мача отсъствие и за скъсаните връзки на Цонев.Кому са потребни такива геройства?
Тука съм съгласен с рева на Манолов -Маа Ний сми Левски,баа
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 авг 2023 11:46

Офф, блокирал съм тука двама трима потребители, че лошо ми става като им чета токсичните писаници, но като ги цитирате пак ги виждам, няма ли друга опция в тоя форум за пълен блокаж :D :D :D

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 авг 2023 11:49

tmanolov написа:
Kotooshu написа:Митата Иванков продаде ли мача с дъртата?
Благодаря

Хайде, моля ви се вземете прочетете когато идва след години президента на Тампере какво каза за нашите надувки, Манолов много обичаш да говориш кой бил припок и кой говорил като припок, та ти специално не спря да говориш баш като чорбар... какво не те урежда е продадено, хайде малко по сериозно с доказателства ако може иначе, замирисва на тотална чорбарщина!
Не целя да те обидя!

Доказателства? В бг няма доказателства - всичко е честно и почтено, корупция няма, бх е честен политик, шкафчетата са Долна инсинуация и тн. Всичко е точно

Аха, ясно ... бла-бла.
По твоята логика кой ли да си избера с Беверен, че е продал мача..хмъъ .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 авг 2023 11:51

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:tmanolov , пак ли с лудостта с "продадения" мач с Хамрун :lol: :lol: изкарал кинтите на живота си :lol:

Е, нека съм луд, няма лошо. Странно, дали щяхме да излетим в друга орбита с един евентуален позитивен резултат с пармезан? Умните кукловоди минимизират риска - вярвам, че можеш да ме разбереш, нали живееш в България?

Аха :) ще ме умориш. Треньора сред умните кукловоди минимизирали риска ли е или през неговата глава е ставало минимизирането ?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 авг 2023 11:52

Kotooshu написа:
tmanolov написа:
Kotooshu написа:Митата Иванков продаде ли мача с дъртата?
Благодаря

Хайде, моля ви се вземете прочетете когато идва след години президента на Тампере какво каза за нашите надувки, Манолов много обичаш да говориш кой бил припок и кой говорил като припок, та ти специално не спря да говориш баш като чорбар... какво не те урежда е продадено, хайде малко по сериозно с доказателства ако може иначе, замирисва на тотална чорбарщина!
Не целя да те обидя!

Доказателства? В бг няма доказателства - всичко е честно и почтено, корупция няма, бх е честен политик, шкафчетата са Долна инсинуация и тн. Всичко е точно

Аха, ясно ... бла-бла.
По твоята логика кой ли да си избера с Беверен, че е продал мача..хмъъ .

Тогава просто бяхме слаби, кво има да избираш. Но щом казваш, че е бла-бла, нека е така. Болни мозАци, нали
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 авг 2023 11:54

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Аха :) ще ме умориш. Треньора сред умните кукловоди минимизирали риска ли е или през неговата глава е ставало минимизирането ?

През неговата глава. Толкова ли не разбрахте, ме Мъри не иска да си слага главата в торбата - пробва, ебнаха го и разбра, че не става. Затова си тръгна и не каза нишо. Живее му се и не го упреквам. Отново да повторя - болни мозАци
Непринуден написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 авг 2023 11:56

1914.1902 написа:Сега е 10 август 2023 г. и още липсва този отчет.

ОТЧЕТ

чл. 27. (1) В срок до 31.03. (тридесет и първи март) Управителният съвет изготвя подробен отчет за дейността си през предходната година, който се представя на Общото събрание и на Контролния съвет. Отчетът се публикува на интернет страницата на сдружението.

Изображение

Аз още чакам бибочко да ни направи империя, трябваха му 6 месеца, нищо, че се минаха 10 години ... все някой им пречи.
Иначе, отчет слънце, те така се прави... пишеш си собствени правила и сами си ги погазват... после другите са ти виновни .
Дана какво ли би казала за този бял(прозрачен) отчет ;) :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 авг 2023 11:56

vlong написа:
helic написа:
tmanolov написа:
helic написа:
tmanolov написа:

Хелик ,не си добре.Заради някакво криво разбрано спортсменство да рискуваш 1 млн. Лева от влизане в плейофа???
Скоро имаше един случай на май футболист,дето беше рискувал кариерата си с някакво друго занимание в свободното си време и го наказаха от ръководството на клуба за неразумен риск.
Случаят е подобен.Още се сещам за ритника на врачанския вратар в ребрата на наш играч.Няколко мача отсъствие и за скъсаните връзки на Цонев.Кому са потребни такива геройства?
Тука съм съгласен с рева на Манолов -Маа Ний сми Левски,баа

това са правилата на играта, на турнира и т.н.
не искам нищо повече от това любимия ми отбор да играе по правилата.
Иначе тука се леят сълзи и сополи за мача ни в Разград и тоя с тирето миналия сезон. Ми и там да го пишем минимизиране на риска, щото трябваше на всяка цена да спечелим плейофа, а не да рискуваме 1 млн лева от участието си в ЕКТ.
Нормалните отбори правят ротации на състава, когато искат да минимизират риска, да спестят сили, да запазят играчи. Това и направи Костов в мачовете с Локо-то, за което му шапка свалям. Предполагам това ще направи и в мача с Ботев Враца. Това е и правилния подход. Да, не можеш да ротираш целия състав, никой не го и прави по света, но това правят в белите държави, а не отлагат мачове. Това искам и аз, да се държим като европейски клуб, а не като балкански тарикати.
Сезон 2006/2007 - решаващ мач за влизане в групите на ШЛ. Повтарям на ШЛ, където ставаше дума за доста повече пари. Отложихме ли мача с Вихрен Сандански? Щото евентуално можело да се контузят Томашич, Топузаков или Лусио Вагнер

Върни се в “Левски”