helic написа:tmanolov написа:helic написа:tmanolov написа:helic написа:да отлагаме мач срещу колоса Ботев Враца. В началото на сезона.....
Вий сериозно ли?![]()
![]()
Като контузят още някой, къв ще е наративът?
който го е страх от мечки, не ходи в гората.
Хареса ми, само дето не е релевантно в нашия случай с голия тумбак и чифтето пищови.
1914.1902, говорили сме го много, няма да повтаряме едно и също. Приемаме, че е било случайно, като на Урсула едно време. Слагане и прокобата и всичко заспива - как беше, Насо никога не са го стригали, той сам се е решил, било му е топло, затова и отиде на сафари в Кения лятото, да избяга от жегите у нас. Такива работи
като ни е гол тумбака, защо участваме в две надпревари?
Нали искаме да сме нормален европейски клуб.
Как ти се струва някой от висшата лига, Ла Лига, Бундеслигата, пък дори и от Ередивизи да каже - моля отложете ни мача в неделя, щото ще имаме мач в четвъртък. Като и двата мача ще са на нашия стадион, няма да пропътуваме хиляда километра, ама все пак моля отложете ни мача, щото има вероятност левия ни бек и още някой да се контузят. Пълен нонсенс.
Ми ако случайно (казвам го имайки предвид нелицеприятния жребий, който имаме за плейофа) вземем та влезем в групите - тогава какво, ще отложим половината полусезон, защото срещу Крумовград има шанс да се контузи централния защитник, пък срещу Черно море, понеже имат навика да поливат Тича когато и както им скимне, вероятно биха могли да се изпонаконтузят двама от халфовете ни. Слава богу мача ни на Тича е през пролетта, но ако пък вземем дай боже да играем в ЕКТ през пролетта, да вземем и пролетния полусезон да поотложим.
Говорим за кинти, не за конкретен мач. Кинтите идват с влизане в групи или в нашия случай с мач с айнтрахт. Кво ще стане в конкретния мач, ако стигнем до него, е все тая. Ерго, все ми е тая мачовете с айнтрахт, важно е да стигнем до тях. Та така