Феновете решиха: клубният талисман на Левски трябва да бъде лъв
Конкурсът за клубен талисман на Левски навлезе във втория етап. До този момент всеобщото мнение е, че талисманът трябва да бъде лъв. Вторият етап, който включва визуализация на предложенията, направени от феновете, е с краен срок 30 юни 2012 година. На 1 август пък ще бъде обявен победителят и неговите подгласници.
Запалянкото, чийто проект спечели надпреварата, ще получи като награда абонаментна и членска карта за новия сезон. Вторият в подреждането ще получи екип на сините , а третият - топка с автограф. Всички в топ 10 ще получат комплект Ултраблу.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
- ralka_levskarka
- Контакти:
хаахаха сигурно ще е голям сладур 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Бившият наставник на Левски - Ясен Петров е почти сигурният нов шеф на ДЮШ на сините, твърди "Меридиан мач". Пловдивския Джанини още преди няколко седмици получи предложение от изпълнителния директор Иво Тонев, но до този момент го обмисляше.
През идната седмица двамата ще имат среща, на която окончателно ще изяснят всички детайли и назначението ще бъде обявено официално.
Както е известно, в момента директор на академията на Герена е легендарния левскар Кирил Ивков, който най-вероятно ще се завърне на базата на стадион "Раковски" в столичния квартал "Иван Вазов".
Припомняме ви, че за позицията на Ясен Петров беше гласен бившия вратар и любимец на Сектор Б - Димитър Иванков, с когото обаче нещата се разсъхнаха.
tevez написа:Бившият наставник на Левски - Ясен Петров е почти сигурният нов шеф на ДЮШ на сините, твърди "Меридиан мач". Пловдивския Джанини още преди няколко седмици получи предложение от изпълнителния директор Иво Тонев, но до този момент го обмисляше.
През идната седмица двамата ще имат среща, на която окончателно ще изяснят всички детайли и назначението ще бъде обявено официално.
Както е известно, в момента директор на академията на Герена е легендарния левскар Кирил Ивков, който най-вероятно ще се завърне на базата на стадион "Раковски" в столичния квартал "Иван Вазов".
Припомняме ви, че за позицията на Ясен Петров беше гласен бившия вратар и любимец на Сектор Б - Димитър Иванков, с когото обаче нещата се разсъхнаха.
Хм, странно, нали уж миналата седмица самият Ясен бе отрекъл тази информация. Ще видим...
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Илиев няма да разваля отношения заради Левски
Двама от най-качествените играчи на Берое - Давид Каядо и Стефан Велев, нямат никакъв шанс да заиграят в Левски.
Причината е в нежеланието на бившия треньор на заралии и настоящ на "сините" Илиан Илиев да ги привлича. Специалистът категорично не желае да пазарува от Стара Загора. Илиан не иска да разваля отношенията си с Берое, а да остане коректен към тима и неговите фенове докрай. Именно по тази причина Каядо и Велев със сигурност няма да преминат през лятото на "Герена". За това призна и самият треньор на Левски.
"Няма да взимам играчи от Берое. Дори и да имам желание да привлека някого, не искам да си развалям отношенията с клуба", категоричен бе Илиев, цитиран от в. "7 дни спорт".
Прав е човека !..Левски винаги е на второ място !..А пък аз си мислех че е син по душа.

- t0bl3ro_bg
ralka_levskarka написа:хаахаха сигурно ще е голям сладур
Лъвче сладур, слагащо всичките отбори на своя ;д
- Captain Stottlemeyer
Re: Илиев няма да разваля отношения заради Левски
leski написа:.....Прав е човека !..Левски винаги е на второ място !..А пък аз си мислех че е син по душа.
Ти на чужд гроб недей да плачеш, ами по-добре виж каква комедия с предизвестен край се разиграва в Борисовата градина!

http://gong.bg/view_article.php?article_id=275877
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Илиан ни обеща нещо и съм убеден, че ще го изпълни
Завинаги един от нас!

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Дано не е вярно
Велев е отличен футболист с доста потенциал и определено бих искал да го видя в редиците ни...Ако превлечем и Терзиев от Черноморетц ще е перфектно 

Много добре е направил Илиан. Поне е коректен, за разлика от онова зомби на "Армията". Иначе днес денят ми стана по-добър като научих, че ЦСКА отново са се прочули - не били плащали на Стойчо. Сега пак се почва - съд, жалби във ФИФА, съдия-изпълнители, шейхове, Гриша Ганчев, Газпром, световната конспирация, съдиите, синьото БФС, аурата и харизмата. Изобщо, тази комедия ще я гледаме още дълго, което ме радва искрено.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание