metodito написа:Човек, знаеш, че не си прав. Само помисли за това, което заработи за "Левски" и то за такова кратко време - Сонко - зеро лева-> 1 600 000, класиране в Европа, мисля БФС дава един милион лева и отстраняването на ПАОК+шест точки в Европа, тв права, пълно стадио - по-малко от милион лева не е. Не броя, че беше двигател за даренията. Тоест, за краткия си престой, е донесъл на клуба около 4 000 000 лъва и тепърва ще носи (Краев, Кордоба, Джемили, Рики, Уелтън). А, и играем в Европа, пак благодарение на него, така че може още едно милионче да добавим.
Не ме такова за титли-митли. За пет години (на теория), Мъри щеше да ни изчисти дълговете.
Теб може да не те такова за титли-митли, но той обеща битка за титла, а след това и хегемония (което е много титли).
За трансферите отдавна съм приключил темата заради един сайт, който повреди мнението на някои хора относно цените, а да сме примирени е видно още преди Мъри да се върне, както и за провалите в Европа или некласирането ни там. Аз не коментирам само него, а много други треньори минали през годините.