Камък върху камък няма да остане, бла-бла за наивници, какво беше с декларацията против БФС - собствен кандидат и още и още....
Сега е момента Сираков да ореве орталъка по подобие на Раева и шкупитата .
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

Тия с бомбите полицията търси ли ги?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=y04mNSEvz2w[/youtube]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

- metodito
- Контакти:
Излагацията на Цицката при онзи глупендер Тото е чудесна възможност да бъде натирен плачльото-насилник от клуба. Да му се сготви една импровизирана MeToo акцийка. Какво ще кажете? Ако беше Щатите, Тити сега щеше да е изхвърлен отвсякъде. Винаги съм гледал на Me too като на нещо супер измислено, ама зависи как го използваш.
- metodito
- Контакти:
Между другото, не знам как е в други първенства, но в Испания и Италия гледам постоянно - ефективна игра през мача около 70 минути, варове, почивка за водопой, три-четири минути продължение.
Франкфурт е прекрасно място за гостуване, казвам го от позицията на човек, който за година и половина е ходил 3 пъти до там.
Стадионът е на 2-3 спирки от летището с влака, няма и 10 минути, но е в една гора тип парк.
Пак с тоя влак от летището си до "Централна гара" за около 20 минути, а наоколо хотели море. Има и всекидневни диретктни полети до Франкфурт с Луфтханза, но са малко скъпички, де.
Стадионът е на 2-3 спирки от летището с влака, няма и 10 минути, но е в една гора тип парк.
Пак с тоя влак от летището си до "Централна гара" за около 20 минути, а наоколо хотели море. Има и всекидневни диретктни полети до Франкфурт с Луфтханза, но са малко скъпички, де.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Франкфурт е прекрасно място за гостуване, казвам го от позицията на човек, който за година и половина е ходил 3 пъти до там.
няколко пъти съм преминавал през Франкфурт на майната си, като съм се прекачвал за други полети. Ведмъж имах цял ден почти, та се поразходих - всичко е главбулгарстрой (сринат е през ВСВ, та са го изграждали наново), половината заведения за бурзо хранене бяха турските симит сарай или нещо от сорта, а баш в центъра нацелихме една тумба тъмнозелени от Разлог или Гоце Делчев бяха, дето освинваха всичко с едни зурни и тъпани. Дойчланд (особеноцентралните части на градовете) не се различава особено от Тюркиету. А, в Мюмюнхен беше още по-зле

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
[offtopic]
[offtopic]В града циганията е брутална - турчоли, арабели, всякакви амуджи, примесени с кафяви от индуския етнос, всичко това омешано вече в някакви мелезаци, първия път шокът ми беше голям.
Та, в тоя град половината население дори не е родено в Германия, за какво говорим само!
Вечерно време мангалията също е г
страшна - отвсякъде черни и кафяви се пробват да ти пробутат треви, хашиши и курви. Дори в България пласьорите и сводниците са по-дискретни и внимателни.
Но думата ми беше, че е добре уредено и лесно за пътуване, даже се замислям дали да не отскоча, ако се класираме, де, на свои разноски и да си бачкам от локалния ни офис там за два дни.
Работа-мач-работа, като модерен европеец.
[/offtopic]
[/offtopic]tmanolov написа:TristaNNN написа:Франкфурт е прекрасно място за гостуване, казвам го от позицията на човек, който за година и половина е ходил 3 пъти до там.
няколко пъти съм преминавал през Франкфурт на майната си, като съм се прекачвал за други полети. Ведмъж имах цял ден почти, та се поразходих - всичко е главбулгарстрой (сринат е през ВСВ, та са го изграждали наново), половината заведения за бурзо хранене бяха турските симит сарай или нещо от сорта, а баш в центъра нацелихме една тумба тъмнозелени от Разлог или Гоце Делчев бяха, дето освинваха всичко с едни зурни и тъпани. Дойчланд (особеноцентралните части на градовете) не се различава особено от Тюркиету. А, в Мюмюнхен беше още по-зле
[offtopic]В града циганията е брутална - турчоли, арабели, всякакви амуджи, примесени с кафяви от индуския етнос, всичко това омешано вече в някакви мелезаци, първия път шокът ми беше голям.

страшна - отвсякъде черни и кафяви се пробват да ти пробутат треви, хашиши и курви. Дори в България пласьорите и сводниците са по-дискретни и внимателни.

Но думата ми беше, че е добре уредено и лесно за пътуване, даже се замислям дали да не отскоча, ако се класираме, де, на свои разноски и да си бачкам от локалния ни офис там за два дни.

Работа-мач-работа, като модерен европеец.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:[offtopic][/offtopic]tmanolov написа:TristaNNN написа:Франкфурт е прекрасно място за гостуване, казвам го от позицията на човек, който за година и половина е ходил 3 пъти до там.
[offtopic]В града циганията е брутална - турчоли, арабели, всякакви амуджи, примесени с кафяви от индуския етнос, всичко това омешано вече в някакви мелезаци, първия път шокът ми беше голям.Та, в тоя град половината население дори не е родено в Германия, за какво говорим само!
Но думата ми беше, че е добре уредено и лесно за пътуване, даже се замислям дали да не отскоча, ако се класираме, де, на свои разноски и да си бачкам от локалния ни офис там за два дни.![]()
Работа-мач-работа, като модерен европеец.[/offtopic]
Оф, добре, че живея от осем години във Франкфурт, та да не ви вярвам на глупостите. Града си е перфектен за живеене. Ето един пример - има три големи парка само около дома ми, като единия е безкрайно голям, като няма нито едно дюкянче за балони, дъвки или блъскащи се колички. Алеите за колела са … навсякъде (на работа ходя с колело - 12 км в посока). Градският транспорт е точен и удобен. Но от всичко най-обичам тишината. В Софето като се прибера, все едно съм в зоопарк. Съседа бичи ремонт, строят пет блока един върху друг, от булеварда се чува пистаджии и клаксони…абе, знаете как е).Но като всеки голям град си има и зони, където има гняс и смрад. Тук са две - три, като централната гара е най-голямата ( за жалост, често се чува развален, мекичък български)… но пък, по закон емигранстки най-готините дупки за хранене са баш там (корейски, китайски, индийски, босненски…). Немската храна омръзва на втората година.
Дано бием Апоел, голям бонус ще е за тима да играе с Айнтрахт. Точки, пари, опит и самочуствие. Всички това на два мача разстояние, време е слънцето и нас да огрее.
Последна промяна от Svilen на 08 авг 2023 15:29, променено общо 3 пъти.
[offtopic]
Наша милост са били 100%, аз съм ги засичал в Кьолн, ама предполагам шетат насам-натам.
[/offtopic]
tmanolov написа:а баш в центъра нацелихме една тумба тъмнозелени от Разлог или Гоце Делчев бяха, дето освинваха всичко с едни зурни и тъпани.
Наша милост са били 100%, аз съм ги засичал в Кьолн, ама предполагам шетат насам-натам.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага