Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 авг 2023 12:11

koisa написа:Омония - Мидтиланд ми се виждат най-добре сякаш... :roll:

На фона на Айнтрахт и Фенербахче са добре, но и тия ще ни опукат здравата, няма влизане в тия групи. Аз и за мачовете с евреите не съм оптимист и мисля, че ще отпаднем, но ако стане да продължим, нека да е Айнтрахт и първия мач да сме домакини да напълним националния до дупка, че иначе ако първо е в Германия и ни бият там 5-0 после ще сме 15 000 макс.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 авг 2023 13:17

В елиминации 3 пъти сме отстранявали германски отбори и 2 пъти сме отпадали. Гедерето не го броим.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 авг 2023 13:53

Футбола отдавна се промени, стига с тия статистики от соца какво било. Сега е много по-вероятно отбора от фарьорските острови да бие нас отколкото ние да вкараме един гол на немски отбор.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 авг 2023 14:14

Щутгарт, когато са отпаднали от нас две години подред са играли срещу едно от най-добрите ни поколение. Сега имаме отбор, който трябва да се пребори с Черно море, Локо Пловдив и Славия за 4-тото място. Несравними са нещата от преди.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 авг 2023 14:14

Бодьо глимт и те според мен не са страшилища нищо ,че чукаха терета,това и ние сме го правили.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 авг 2023 14:15

Blue_Blood84 написа:Щутгарт, когато са отпаднали от нас две години подред са играли срещу едно от най-добрите ни поколение. Сега имаме отбор, който трябва да се пребори с Черно море, Локо Пловдив и Славия за 4-тото място. Несравними са нещата от преди.

Славия за четвърто място?
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 авг 2023 14:20

Трябва да решим веднъж завинаги за себе си ,какво искаме от Левски.
Да мижитуркаме на терена като Славия,Ч.море,Локо ПД,даже и числото да паркираме отзад и да дебнем грешки и да рушим ,или да доминираме и да играем привлекателен футбол.
Левски пак играе най-добре от всички в момента.Не го казвам аз,а съперниците ни и други специалисти.Снощи и Томаш го призна,даже и тъпия Майкъл се изтърва.
Това са фактите.
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 авг 2023 14:27

vlong написа:
Blue_Blood84 написа:Щутгарт, когато са отпаднали от нас две години подред са играли срещу едно от най-добрите ни поколение. Сега имаме отбор, който трябва да се пребори с Черно море, Локо Пловдив и Славия за 4-тото място. Несравними са нещата от преди.

Славия за четвърто място?

Не съм казал, че те ще са четвърти, а че между Левски, Черно море, Локомотив Пловдив и Славия ще се реши кой ще е четвърти, може да са седми, може пети. Последните сезони е така, сега точно да вадя статистика от всяко класиране е дребнава работа, но това е реалността, това са замесените отбори за тия места. Най-вероятно ние ще сме четвърти, но ще е голяма битка, както миналия сезон. Ще има пак инфарктни мачове с Черно море или Локо Пловдив в плейофите, от които ще зависи дали ще сме четвърти и ще ги вземем.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 авг 2023 14:36

vlong написа:Трябва да решим веднъж завинаги за себе си ,какво искаме от Левски.
Да мижитуркаме на терена като Славия,Ч.море,Локо ПД,даже и числото да паркираме отзад и да дебнем грешки и да рушим ,или да доминираме и да играем привлекателен футбол.
Левски пак играе най-добре от всички в момента.Не го казвам аз,а съперниците ни и други специалисти.Снощи и Томаш го призна,даже и тъпия Майкъл се изтърва.
Това са фактите.

Така е, все ние играем хубаво, все ние изграждаме млад отбор, все това все онова и накрая все сме на 25 30 точки от Лудогорец и на 15 20 от Тирето, а и вече ще сме и от числото на по 6 7 8. Като се погледнат бюджетите, такова си е и класирането. Иначе тирето нищо не играе както винаги, лудогорец са слаби, но накрая те ще са с по 80 70 точки, а ние с 60, не помня всяко класиране последните сезони, на око мисля, че си е така.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 авг 2023 14:37

А поредицата от мачове,която ни докара до това дередже забрави ли я?
Това означава ,че пак ще губим много точки срещу слабите.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”