5 кръг: Левски - Ботев Враца (13 август, неделя, 18:45 часа)
6 кръг: Левски - Пирин (20 август, неделя, 21:15 часа)
7 кръг: Арда - Левски (27 август, неделя, 19:00 часа)
8 кръг: Левски - Хебър (3 септември, неделя, 21:30 часа)
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Ебати обърканата държава. Народа се дели на политички партии и любов към чужди държави.
Както и да е.
Да ви питам, тази забрана за чужди фенове, важи за всички българи влизащи в Израел или само ако е организирано пътуване?
Живял съм в Израел (по работа) края на 90-те, дали ще ме спрат според вас ако отида другата седмица, че почти нищо не намерих в интернет. Имам предвид на стадиона, като видят, че съм българин?
Както и да е.
Да ви питам, тази забрана за чужди фенове, важи за всички българи влизащи в Израел или само ако е организирано пътуване?
Живял съм в Израел (по работа) края на 90-те, дали ще ме спрат според вас ако отида другата седмица, че почти нищо не намерих в интернет. Имам предвид на стадиона, като видят, че съм българин?
https://sport1.mk/fudbal/uefa/arslan-vo ... e-shansite
п.с други пишат........
п.с други пишат........
Sstefanov написа:...
Taзи забрана не позволява на Апоел официално да предостави билети за продажба на ПФК Левски за този мач, според % гостуваща публика на стадиона и следвайки официалните разпоредби на УЕФА, ако може така да се обобщи.
Няма такова нещо като забрана за всички българи или забрана за всички фенове на Левски! Никой няма да те върне от летището, понеже си българин.
Всеки може да си купи билетче за мача и да отиде в домакински сектори, НО трябва много внимателно да проучиш как става това, какви документи се изискват (преди години за едно гостуване трябваше да се регистрираш в сайт, да си качваш копие на лична карта/паспорт, после някакви валидации на билета имаше, абе тегава работа, и то без да имаме наказание).
А и честно казано не знам какъв ще го дириш в секторите на домакините, как ще си управляваш емоциите? Нито им знаеш скандиранията, нито кога да пляскаш, нито нищо. Веднага ще те усетят и ако не почнат да те гледат на кръв, то ти сам ще се почувстваш много неловко в даден момент.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Парцала Блиц?
О, не...
О, не...
Кога ще се разбере за евентуално наказание от УЕФА МАФИЯ ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

С проверките и интервютата на влизане, не е сигурно дали някой ще успее да стигне Беее шева в пустинята:)
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
УЕФА наложи сериозна санкция на Шкупи за некоректното поведение на фенове и клуб спрямо Левски и България по време на домакинството им срещу “сините” от втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Срещата приключи 2:0 в полза на софиянци, а северномакедонците отнесоха глоба в размер на 41 250 евро.
10 000 евро са за расистко поведение, а към тази санкция се добавя и частично затваряне на стадиона за следващото домакинство в Европа. За провокативно скандиране с обиден характер Шкупи ще трябва да плати още 10 000 евро.
Фойерверки носят на северномакедонците санкция от 14 750 евро.
За грубата игра на футболистите им срещу Левски и многото картони глобата е 3500 евро.
Заради лошото тревно покритие, на което се проведе мача, и цялостната инфраструктура на стадиона (съблекалня, трибуни и съоръжения за зрители) Шкупи ще плати нови 3000 евро.
Също така УЕФА отправя предупреждение към клуба заради липса на данни за продажба на билети.
Дисциплинарната комисия към европейската футболна централа потвърди официално и тежкото наказание на Левски след гостуването в Скопие. “Сините” са глобени с общо 40 000 евро, а към това е добавено и частично затваряне на стадиона за един домакински двубой. Последното влиза в сила при следващо провинение на феновете през следващите две години. Твърде вероятно е то да се активира след инцидентите по време на реванша с Шкупи и българският гранд да не получи разрешение да продава билети за част от сектор “Б” за домакинството срещу Апоел (Беер Шева).
Също така УЕФА дава 30-дневен срок на Левски да се свърже с Шкупи за уреждане на щетите, причинени от “сините” привърженици на стадиона в Скопие.