Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2023 11:42

tatusindo написа:
TristaNNN написа:В сайта на синята УЕФА пише, че северномакедонските припоци отнасят частично затваряне на стадиона.

Това е добре.
Мисля си, че понеделник или вторник и ние сме след тях!

Кел файда, нали видя колко са "много" на стадион Тошо Проевски, едва ли догодина ще се умножат.
Това е все едно утре да затворят частично Еко Той Арена, при положение, че така или иначе се очакват не повече от 100 припока.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 04 авг 2023 11:44

TristaNNN написа:
tatusindo написа:
TristaNNN написа:В сайта на синята УЕФА пише, че северномакедонските припоци отнасят частично затваряне на стадиона.

Това е добре.
Мисля си, че понеделник или вторник и ние сме след тях!

Кел файда, нали видя колко са "много" на стадион Тошо Проевски, едва ли догодина ще се умножат.
Това е все едно утре да затворят частично Еко Той Арена, при положение, че така или иначе се очакват не повече от 100 припока.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ще идат бе - най-малкото да ги съблечат :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2023 11:52

Оф, като се почне с тоя ФБ драматизъм в стил Мажоритаршата....
Не казвам, че това е някое от нейните тролски пипала, ама как така 25 години ходила там, па едва ли не за сефте става въргал и гърмят бомби. Страшна "изненада", баси.
И не, не подкрепям бомбите и въргалите, ако и преди 20 години аз също да съм мятал, макар и не на стадиона, де!
Не искам изобщо да коментирам колко е "мъдро" решението да заведеш 14 годишна там в тия смутни времена, а щом е имало па чак такъв стрес, не ми се мисли в коя част са се набили, защо?
И пак не може да се порадваме на футбола като бели хора, а дъвчем глупости! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 04 авг 2023 11:57

Шведския шампион отпада от шампиона на Фарьорски острови след дузпи…. Едната дузпа за Хакен е пропусната от Симон Сандберг. Може да го помните :), голяма драма беше неговия трансфер.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 авг 2023 12:04

TristaNNN написа:Оф, като се почне с тоя ФБ драматизъм в стил Мажоритаршата....
Не казвам, че това е някое от нейните тролски пипала, ама как така 25 години ходила там, па едва ли не за сефте става въргал и гърмят бомби. Страшна "изненада", баси.
И не, не подкрепям бомбите и въргалите, ако и преди 20 години аз също да съм мятал, макар и не на стадиона, де!
Не искам изобщо да коментирам колко е "мъдро" решението да заведеш 14 годишна там в тия смутни времена, а щом е имало па чак такъв стрес, не ми се мисли в коя част са се набили, защо?
И пак не може да се порадваме на футбола като бели хора, а дъвчем глупости! :evil:

По добре да беше си замълчал.
Ако искаш да ти искаш профила на дамата, та си преценявай - раевистка ли е ква е ... ама грозно от твоя страна!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2023 12:05

Svilen написа:Шведския шампион отпада от шампиона на Фарьорски острови след дузпи…. Едната дузпа за Хакен е пропусната от Симон Сандберг. Може да го помните :), голяма драма беше неговия трансфер.

... като преди това същите фарьорски островитяни опъват шампиона на Унгария Ференцварош като гост с 3-0. :lol:
Па ние тука се ебаваме с Хамруни, Вадуци, Шепшита и т. н.
[offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 авг 2023 12:11

10 август от 20:30: Апоел Беер Шева - Левски

17 август от 20:00: Левски - Апоел Беер Шева

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2023 12:18

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:Оф, като се почне с тоя ФБ драматизъм в стил Мажоритаршата....

По добре да беше си замълчал.
Ако искаш да ти искаш профила на дамата, та си преценявай - раевистка ли е ква е ... ама грозно от твоя страна!

Я, чакай малко, ти кой беше да ми казваш да си замълчавам?
Нали е форум и всеки може да си дрънка и да дискутира?
Страшна драма на дамата, баси...
Успешен мач и класиране, пълен стадион, чудна хореография в духа на родолюбието, без обиди и фашизми, радост за цяла синя България, ама не - лични ФБ драми.
Понякога си мисля, че ние левскарите, а и българите по принцип, ако видим 99 красиви цветя и 1 лайно, ще почнем да ръчкаме с пръчка и да говорим само за лайното, дотолкова сме се засилили към примитивния битовизъм.
Бих стигнал и малко по-далеч в мнението си по темата как и къде с деца на стадиона и има ли почва родителския разум у нас, ама стига толкова. Споделих каквото мисля по темата, ако и да има несъгласни с мнението ми.
[offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 авг 2023 12:27

Нашето ръководство заедно с благодарностите да вземат пример от Шкупи. Може да са припоци, но си знаят интереса за разлика от нас правоверните пазители на истината. Ако са неграмотни да напишат подобна декларация, да копират тази на Шкупи. Оставка на Сираков за несправяне със качулатите лумпени от сектор Б.
Призовавам ръководството да затваря сектор Б за мачовете ни от ЕКТ.

"От Шкупи излязоха с гневна декларация след наказанието за ексцесиите в Скопие. Клубът отнесе глоба от 42 хил. евро.

"Тези, които ни причиниха това, няма как да обичат този клуб. Това е просто предателство. Тези хора използват името на клуба, за да направят своето шоу.
За пет години не помогнаха с една стотинка, не спонсорираха. И трябва да водим война с тях, а не с нашите противници.
Щом се налага да се борим с вредителите, ще го правим. Нито един индивид или група не е по-голям от Шкупи!, написаха северномакедонците. "
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 04 авг 2023 12:28

realno написа:
vlong написа:https://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/levski-s-priziv-kym-fenovete-747164

Това трябваше да го напечатат на листи и да ги раздават на входовете,особено на разни наперени,напомпани юнаци.

Ние сме Булгар, Булгар уаааа,фенове на Левски уаа, Патриоти уааааа. Ние сме над техните правила уаааа, имаме голям пилон на Рожен, та някакви европейкски чиновници ли ще ни уплашат уааа. Ако трябва ще гледаме Левски от дивана, но няма да им се дадем уааа, защото сме глупавогрозни уааааа. Ще се държим като идеоти,защото сме българи уааааа. Ние сме съвременните войводи уааааа. Пазим история си уааа. Ако не крещим в умопомрачение ще ни откраднат история уааа. Не ме интересува Левски уаааа, важното е да ми чуят простотиите чак в РСМ и Европата уаааа.

Явно пилона яко ти е влезнал някъде на тъмно. Няма лошо за такива като тебе е. Да пищиш и да те знаем.

Върни се в “Левски”