fen's_Barcelona написа:И аз съм против НКПСЗ, но е редно да се отбележи, че в Скопие имаше много хора които не са в никоя организация, а също не са подчинени на СЗ!
Аз нямам нищо против ултрасите и нашия балкански нрав да си го запазим по стадионите с факлите и хореографията, футбола е за хората, по нашите ширини го държим все още жив и далече от модерния футбол. В Скопие ги нямаше организирано СЗ. Глобите в първенството да са за 15 домакинства по 3 4 хиляди лева, това е нищо на фона на тия другите неща, за които съм против, някои хора да живеят добре на гърба на клуба чрез различни облаги и схеми. На 44 съм и от 98-ма когато тръгнах по стадионите съм палил сумати димки, минал съм през всичките моди от кубинките и камуфлажните панталони с бомбърите до така нареченото сега кежуал движение, но не съм взимал нищо от Левски, а други сега са с професия Левски, затова ги мразя толкова тия тръста ( сдружението ). Едно време да ходиш на мач в Бургас или във Варна не беше като сега 5 човека една кола и след 3 часа си в Бургас. Тръгвахме от Централна гара на предишната вечер преди мача и не се знаеше кога ще пристигнем, това бяха хубави години. Нещата вече са други, аз много мразя евреите и комунистите, ако мача с беер шефа беше преди 20 години щях да си отида в сектор б със знаме на Палестина и надпис свобода за Палестина. Сега нещата са други, клуба е в тежко финансово положение и никога не бих направил нещо да пострада, а и вече не съм толкова запален. Не всичко лошо идва от качулатите, идва от едни други, но не ми се пише за тях, публична тайна е. Фенклубовете, които горещо подкрепяха Левски бяха превзети от едни други. И искат да го превърнат в бизнес, но черепа и Раев засега ги спират:)))