realno написа:Ако знам, че със скандирания "Македония е Българска", умрете макета" или "Гоце е наш" или нещо подобно, в което сме убедени, че е исторически факт ще върнем Македония в нашите предели и ще станем отново приятели с населението там, ще съм на първа линия и ще крещя на микрофона. Но съм убеден, че това няма да помогне за тяхното осъзнаване и връщане на Македония там където й е мястото. Просто са заблудени припоци, на които сърбите и любимите ни руснали (които не ни зачитат и обичат тогава и сега, а ние ги боготворим) са промили мозъците им и са ги накарали да ни мразят. А с нашите глупавогрозни скандирания от глупавогрозните патриоти подпомагаме политиката на тези два народа да бъдем на нож с македонците, което гарантира разделението на един и същи народ. Лошото е, че Русия е промила мозъците и на нашите глупавогрозни патриоти, а други съзнателно изпълняват волята на Кремъл всявайки омраза между тях и нас.
Както писах и преди, ако искаме да си върнем Македония първо трябва да си върнем съзнанието им, че са българи. Това става със спиране на сръбско-руската манипулация в училище и промяна на учебния материал. Има опити в тази посока. Разбита се това няма как да стане рязко и от днес за утре, а ще трябва да се сменят поколения. За разлика от грозноглупавите крещящи и шумни патриоти, умнокрасивите работят в тази посока, но татуираните платени български копейки и роженско-пилонни патриоти саботират с глупави включвания по тв, където гордо заявяват "Македония е българска и ще ви убием макета".
Спрямо Македония трябва да има умна и бавна политика с много търпение. За да има успех трябва малко по- малко да се върне доверието между нас, а това няма да стане със злобно подмятания. Изглежда патриотично , но е малоумно. Гали някаква патриотична гордост, но отстрани изглежда глупаво. Тия грозноглупави приличат на един, който бута трабанчето и го питат, защо го буташ, а не го караш? а той отговорил, бутам го защото бързам. Та така с нашите пишман патрЕотЕ. Мислят се за умни патрЕотЕ, а вършат глупави неща. Познаването на историята не ги прави умен, ако действаш глупаво. Стига толкова, че стана дълго.
Последно и набързо - нписал си една торба глупости, без извинения. Сигурно е от умнокрасивитетното залитане, пак без извинения. Умнокрасиво е ирония - повечето такива са същите неграмотници като копейките, просто си мислят, че като се присламчат към успелите деца на бившите комунисти, получили куфарчетата си по престъпен начин, и те ще станат толкова богати. Ми не, няма, точно както малките нинджи по 40 кила няма да станат емемейци, бате, като кумирите им в Б, само щото някой им е дал да хвърлят една боНба.
та конкретно за севернафиромия - никой не иска нито да си я връщаме, нито да са ни приятели. Искаме само да не ни крадЪт историята - всичко до 1944 (айде почти всичко) е българско и са говорили и писали на български език. След това какви са, как се самоопределят и каква им е държавата - не ни пука, ако искат да я нарекат Ескимосо-Папуасия или Тера дел фуего, все ми е тая. Ще кажете, че не е евродеократично, нали? Ми що евродемократите от Малякия ги държаха почти 30 години дори без име, докато не се откажат от най-милото на идентитето си - Аце Великиот? Има ли вече Аце у севернафиромия - няма, ние искаме точно същото за Гоце, Даме, Чакаларов, Пере, СамОил и т.н. Могат да си задържат Благоев, ако искат, директно им го даваме, с все Гошо Тарабата бонус.
Те това е в кратце - като се отърсиш от догмите на умнокрасивитета и изграждането на сламени човеци в еквилибристиката, ще ме разбереш. Щото си преди всичко българин, при това разумен, а след това си всичко останало!