TristaNNN написа:wilge написа:TristaNNN написа:wilge написа:Човеко, теб те интересуват само резултатите. Не те виня. Резултатите са цифри и всичко е така и не може да има коментар. Но ние, останалите, говорим за играта. Темата дава възможност за дебат. Резултатите са производна на играта. Левски играе слабо, бавно, неорганизирано. Пасове напред и в дълбочина са изключение. Голям е процента на спорните и неточни подавания. Играчите нямат елементарна тактическа грамотност. Виж ги как застават! Това се учи. Губят повечето силови единоборства. Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса? Резултатите до сега в повечето случаи са плод на индивидуални технически умения и грешки на противника. Прдължавам да държа на мнението си, че с тази селекция и бюджет трябваше да сме на точка пред или зад делиорманци. Виж бюджета на отборите от Пловдив, Варна и Стара Загора. Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си. Има как. Не е късно. Ако не знае как, да пита Мъри.
Последно? До играчите или до треньора е?
Не ти ли е минавало през ума, че не може да е само бяло или черно? Кой избира ограчите? Кой определя стратегията и тактиката? Кой не играе на 100%? Кой се страхува от противника? Кой не може да подаде извеждащ голов пас? Благодаря, не ми отговаряй!
ПП. Не можеш да отречеш, че отбори с в пъти по- скромен бюджет излизат по- организирано и ни надиграват. Не можеш да отречеш, че треньори и играчи тъпчат на едно място и боксуват. Никой не прави опит да се усъвършенства. Ще видиш в неделя какво е останало от еуфорията на феновете. Но вината не е в публиката.
Не мога да отрека това, което забелязвам, че някои от играчите, например Найденов и Юруков, не са мръднали грам в развитието си, а тренираха под ръководството на Делио Роси, Славиша Стоянович, Георги Тодоров, Георги Дерменджиев и Петър Хубчев. Бах му майката, нито един от тях ли не успя да шлифова тези диаманти, толкова ли пък да са некадърни всичките тия треньори, воглаве с Хубчев!
Просто са стигнали тавана на развитието си - толкова си могат. Това, че са юноши на Левски, ЦСКА, Славия и т.н. не ги прави вундеркинди ! Нещата опират до треньорите , но и до качествата, до лимита на изброените, защото аз ако съм си дърво и Пеп Моуриньов Клопов да ме тренира Меси Роналдов няма да стана!