Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Kiril2681

Re: Петър Хубчев

Мнениеот Kiril2681 » 24 фев 2020 21:09

TristaNNN написа:
wilge написа:
TristaNNN написа:
wilge написа:Човеко, теб те интересуват само резултатите. Не те виня. Резултатите са цифри и всичко е така и не може да има коментар. Но ние, останалите, говорим за играта. Темата дава възможност за дебат. Резултатите са производна на играта. Левски играе слабо, бавно, неорганизирано. Пасове напред и в дълбочина са изключение. Голям е процента на спорните и неточни подавания. Играчите нямат елементарна тактическа грамотност. Виж ги как застават! Това се учи. Губят повечето силови единоборства. Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса? Резултатите до сега в повечето случаи са плод на индивидуални технически умения и грешки на противника. Прдължавам да държа на мнението си, че с тази селекция и бюджет трябваше да сме на точка пред или зад делиорманци. Виж бюджета на отборите от Пловдив, Варна и Стара Загора. Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си. Има как. Не е късно. Ако не знае как, да пита Мъри.

:roll: Последно? До играчите или до треньора е?

Не ти ли е минавало през ума, че не може да е само бяло или черно? Кой избира ограчите? Кой определя стратегията и тактиката? Кой не играе на 100%? Кой се страхува от противника? Кой не може да подаде извеждащ голов пас? Благодаря, не ми отговаряй!
ПП. Не можеш да отречеш, че отбори с в пъти по- скромен бюджет излизат по- организирано и ни надиграват. Не можеш да отречеш, че треньори и играчи тъпчат на едно място и боксуват. Никой не прави опит да се усъвършенства. Ще видиш в неделя какво е останало от еуфорията на феновете. Но вината не е в публиката.

Не мога да отрека това, което забелязвам, че някои от играчите, например Найденов и Юруков, не са мръднали грам в развитието си, а тренираха под ръководството на Делио Роси, Славиша Стоянович, Георги Тодоров, Георги Дерменджиев и Петър Хубчев. Бах му майката, нито един от тях ли не успя да шлифова тези диаманти, толкова ли пък да са некадърни всичките тия треньори, воглаве с Хубчев! :o

Просто са стигнали тавана на развитието си - толкова си могат. Това, че са юноши на Левски, ЦСКА, Славия и т.н. не ги прави вундеркинди ! Нещата опират до треньорите , но и до качествата, до лимита на изброените, защото аз ако съм си дърво и Пеп Моуриньов Клопов да ме тренира Меси Роналдов няма да стана! :) :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 фев 2020 21:53

Kiril2681 написа:
TristaNNN написа:
wilge написа:
TristaNNN написа:
wilge написа:Човеко, теб те интересуват само резултатите. Не те виня. Резултатите са цифри и всичко е така и не може да има коментар. Но ние, останалите, говорим за играта. Темата дава възможност за дебат. Резултатите са производна на играта. Левски играе слабо, бавно, неорганизирано. Пасове напред и в дълбочина са изключение. Голям е процента на спорните и неточни подавания. Играчите нямат елементарна тактическа грамотност. Виж ги как застават! Това се учи. Губят повечето силови единоборства. Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса? Резултатите до сега в повечето случаи са плод на индивидуални технически умения и грешки на противника. Прдължавам да държа на мнението си, че с тази селекция и бюджет трябваше да сме на точка пред или зад делиорманци. Виж бюджета на отборите от Пловдив, Варна и Стара Загора. Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си. Има как. Не е късно. Ако не знае как, да пита Мъри.

:roll: Последно? До играчите или до треньора е?

Не ти ли е минавало през ума, че не може да е само бяло или черно? Кой избира ограчите? Кой определя стратегията и тактиката? Кой не играе на 100%? Кой се страхува от противника? Кой не може да подаде извеждащ голов пас? Благодаря, не ми отговаряй!
ПП. Не можеш да отречеш, че отбори с в пъти по- скромен бюджет излизат по- организирано и ни надиграват. Не можеш да отречеш, че треньори и играчи тъпчат на едно място и боксуват. Никой не прави опит да се усъвършенства. Ще видиш в неделя какво е останало от еуфорията на феновете. Но вината не е в публиката.

Не мога да отрека това, което забелязвам, че някои от играчите, например Найденов и Юруков, не са мръднали грам в развитието си, а тренираха под ръководството на Делио Роси, Славиша Стоянович, Георги Тодоров, Георги Дерменджиев и Петър Хубчев. Бах му майката, нито един от тях ли не успя да шлифова тези диаманти, толкова ли пък да са некадърни всичките тия треньори, воглаве с Хубчев! :o

Просто са стигнали тавана на развитието си - толкова си могат. Това, че са юноши на Левски, ЦСКА, Славия и т.н. не ги прави вундеркинди ! Нещата опират до треньорите , но и до качествата, до лимита на изброените, защото аз ако съм си дърво и Пеп Моуриньов Клопов да ме тренира Меси Роналдов няма да стана! :) :)

Taка е, прав си - толкова си могат. Ама аз не мога да приема треньорите да се критикуват на лягане и на ставане задето еди кой си толкова си може и не понасям коментари от сорта на "Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса?" в един контекст с "Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си". Даже очаквах и се учудвам защо се забавиха коментарите от сорта на "тоя игра супер при треньор 1, а пък при треньор 2 е дупка, следователно треньор 1 е световна класа, а треньор 2 е за въжето" (имам доста обстойна и аргументирана теория за това, но да не разводняваме). Как така е възможно един Холмар, при всичките наставници и предвид, че е претърпял една от най-тежките футболни контузии, да е константна класа, а един Юруков да е константна "надежда"? Ей това не разбирам аз, при все, че съм човек с прилична футболна култура и такъв, който все още е активен футболист, макар и из аматьорските столични лиги.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 фев 2020 01:15

Хубчев е редно да пусне Н.Михайлов на вратата. Миятович мисля, че изигра два слаби мача от началото на полусезона. Особено лошо впечатление ми направи това, че с Морето не смееше да напусне гол линията при центриранията. Не знам в каква форма е Михайлов, като не е играл от началото на сезона, обаче една такава ротация ще събуди и малко черногореца.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 фев 2020 09:20

TristaNNN написа:Taка е, прав си - толкова си могат. Ама аз не мога да приема треньорите да се критикуват на лягане и на ставане задето еди кой си толкова си може и не понасям коментари от сорта на "Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса?" в един контекст с "Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си". Даже очаквах и се учудвам защо се забавиха коментарите от сорта на "тоя игра супер при треньор 1, а пък при треньор 2 е дупка, следователно треньор 1 е световна класа, а треньор 2 е за въжето" (имам доста обстойна и аргументирана теория за това, но да не разводняваме). Как така е възможно един Холмар, при всичките наставници и предвид, че е претърпял една от най-тежките футболни контузии, да е константна класа, а един Юруков да е константна "надежда"? Ей това не разбирам аз, при все, че съм човек с прилична футболна култура и такъв, който все още е активен футболист, макар и из аматьорските столични лиги.

Не можеш да си позволиш да кривнеш от "правилната линия". Добре, кажи ми играчът, който е ъпгрейднал при ПХ. Това с Юруков малко не се ли изтърква? Ще го бесим ли? Разбирам, че той е еединствения виновник не само за Варна, но и за мачовете, в които не е играл. Защо не споменеш Рейш или Тиам? Паулиньо, Стаси? И като ги троли играчите Хубчев какво говори за него това? Че играчите, КОИТО ПУСКА и които ТРЕНИРА не са в добра форма. Ако иска аз да си вкарвам автогол?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 фев 2020 09:49

metodito написа:
TristaNNN написа:Taка е, прав си - толкова си могат. Ама аз не мога да приема треньорите да се критикуват на лягане и на ставане задето еди кой си толкова си може и не понасям коментари от сорта на "Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса?" в един контекст с "Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си". Даже очаквах и се учудвам защо се забавиха коментарите от сорта на "тоя игра супер при треньор 1, а пък при треньор 2 е дупка, следователно треньор 1 е световна класа, а треньор 2 е за въжето" (имам доста обстойна и аргументирана теория за това, но да не разводняваме). Как така е възможно един Холмар, при всичките наставници и предвид, че е претърпял една от най-тежките футболни контузии, да е константна класа, а един Юруков да е константна "надежда"? Ей това не разбирам аз, при все, че съм човек с прилична футболна култура и такъв, който все още е активен футболист, макар и из аматьорските столични лиги.

Не можеш да си позволиш да кривнеш от "правилната линия". Добре, кажи ми играчът, който е ъпгрейднал при ПХ. Това с Юруков малко не се ли изтърква? Ще го бесим ли? Разбирам, че той е еединствения виновник не само за Варна, но и за мачовете, в които не е играл. Защо не споменеш Рейш или Тиам? Паулиньо, Стаси? И като ги троли играчите Хубчев какво говори за него това? Че играчите, КОИТО ПУСКА и които ТРЕНИРА не са в добра форма. Ако иска аз да си вкарвам автогол?

Няма да бесим никого, просто коментираме фактите. А колкото до Павлин, Рейш и останалите - ами достигнали са тавана си, или просто тактическите идеи на треньора им налагат да правят неща, които преди не са, за сметка на това, което сме свикнали да виждаме от тях в миналото, което може да поражда усещането, че са станали по-слаби играчи. Примерно Тиам вече не е класическият ортопед, а му се налага да участва повече в граденето на играта, агресията му също е намаляла и вече не праща противник на носилката всеки мач. На Павлин явно му е възложено да помага повече на Горанов за сметка на хвърковатите индивидуални набези по крилото и так далее.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 фев 2020 10:27

Паулиньо винаги е помагал на Горанов. Това е сигурния ни фланг. Сравни обаче Горанов при Роси и Славиша и сега.
Тиам. Признаваш, че е спаднала формата му. Що се отнася до отговорностите му и способностите му, той винаги си е бил класически разбивач.
Рейш е в понижена форма.
Какво ти говори това с изкарваните червени картони?
"Достигнали са тавана си" означава, че в момента показват най-доброто от себе си. Така ли да го разбирам? Според мен в момента нито Горанов, нито Пау, Нашименто, Стаси, Тиам, Рейш не показват "най-доброто от себе си".
[offtopic]Феновете наистина трябва да стоят далеч от управлението.[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 фев 2020 10:34

metodito написа:Паулиньо винаги е помагал на Горанов. Това е сигурния ни фланг. Сравни обаче Горанов при Роси и Славиша и сега.
Тиам. Признаваш, че е спаднала формата му. Що се отнася до отговорностите му и способностите му, той винаги си е бил класически разбивач.
Рейш е в понижена форма.
"Достигнали са тавана си" означава, че в момента показват най-доброто от себе си. Така ли да го разбирам? Според мен в момента нито Горанов, нито Пау, Нашименто, Стаси, Тиам, Рейш не показват "най-доброто от себе си".

Мето, няма смисъл да обясняваш. Който има очи ще види.
Между другото много ми е интересно как ще изглежда Робърта след като е добре натрениран от Хубчев.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 25 фев 2020 10:35

Не си спомням скоро да е имало подобен аналог на треньор на Левски който да е бил толкова оплюван - направо го удавихме? Истината е че този отбор е конструиран от силно лимитирани откъм футболен потенциал футболисти. Реално погледнато в отбора имаме един Холмар който можем да кажем че е футболист достоен да играе във един средно-европейски клуб. Левски е практикувал атакуващ и зрелищен футбол когато е притежавал добри и качествени крила. В настоящият отбор несменяеми титуляри са Стаси и Паулиньо.Двамата са с доста голове през изминалият сезон но нямат лидерски качества.Бразилеца играе от доста време в отбора, но едва ли има и 10% от тях в които да е изпъкнал, особено когато играем като гост? Стаси за разлика от него поне се връща и помага във фаза защита, но когато тръгне да атакува единствено успява да пусне дълбоко топката и да надбяга защитника, без да се опита да го надиграе с техника. В същото време за мнозина от нас той е силно ковертируем достоен за първенство от ТОП5? Сами си създаваме футболни герои, които в последствие силно ни разочароват?За това е нужно да се ръководим от обективната реалност. Оптимизъм базират на паническо бягство от реалността е равен на инфантилност.
За съжаление тази реалност в настоящият момент е нелицеприятна.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 фев 2020 10:54

vvessel написа:Мето, няма смисъл да обясняваш. Който има очи ще види.

В спора се ражда истината все пак.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 фев 2020 10:57

metodito написа:Паулиньо винаги е помагал на Горанов. Това е сигурния ни фланг. Сравни обаче Горанов при Роси и Славиша и сега.
Рейш е в понижена форма.

Казвам само, че сега Павлин помага повече, което донякъде го лишава от свободата да бродира както преди. Не казвам, че формата на Тиам е спаднала, а че на Тиам му е указано да прави други работи, пак различни от преди. Рейш винаги си е бил груб защитник, който играе на "ръба", това че почнаха да го санкционират по-често не променя мнението ми за формата му. Например, във всички мачове срещу ония, негърът със сламената прическа се забива точно в него и успява да си печели немалко нарушения. Холмар също не пести ръце и лакти, но сякаш го прави "по-културно" и без да прекалява. Достигнал тавана си, означава, че няма закъде да се очаква много повече, така го разбери. Понеже спомена и Нашименто, се опитвам да си спомня кога е показвал много повече от това, което показва сега. Може би бих се съгласил единствено за Горанов.
[offtopic]

Върни се в “Левски”