Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Фен с тежко нараняване след сблъсък на „червени“ и „сини“
Тука 90 % от пишещите са напълно неадекватни.Да ви светна как стоят нещата общо взето,тъй като съм бил участник преди време в подобни мелета и съм наясно с нещата.Изобщо не става дума за футбол,баскетбол и т.н,никой от двете биещи се страни не го интересува това,най-често или се уговарят подобни боеве (м/у другото интересното е че хора от едната страна имат телефонни номера на хора от врага и почти никакъв проблем не е за отрицателно време да се съберат две групи при желание) или едните се разхождат основно из центъра търсейки другите,и понякога стават засечки.Мога да разкажа доста случки но нека не даваме прекалено много храна и на ушев който чете навсякъде.Имало е и доста случаи които не са били споменавани в медиите,просто защото не се е случило нещо като днес,но почти в 90 % от случаите всички са въоръжени и реално честен бой не се получава,оттам се изроди цялата ситуация,няколко пъти вече се стига до наръгване с нож,причаквания пред дома на някого,скачане 10 с/у 1,все абсолютно недопустими неща в хулиганските среди.Решението е сериозните хора и от двете страни да се съберат,веднъж завинаги да се изяснят и когато има желание за бой,отива се на някоя поляна,равен брой участници без оръжия,както се прави в Русия,Полша и т.н.Лошото е че това едва ли скоро ще се случи след като омразата е достигнала отдавна връхната си точка,и пак казвам изобщо няма нищо общо с футбол и т.н,а още по-лошото е че огромна част и от двете страни пият и друсат като за последно и тва ги прави абсолютно неадекватни и незнаещи какво правят,не ми се иска да го кажа но явно трябва да стане смъртен случай за да се промени нещо,и пак не е сигурно.
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)
Obektiven1 написа:Тука 90 % от пишещите са напълно неадекватни.Да ви светна как стоят нещата общо взето,тъй като съм бил участник преди време в подобни мелета и съм наясно с нещата.Изобщо не става дума за футбол,баскетбол и т.н,никой от двете биещи се страни не го интересува това,най-често или се уговарят подобни боеве (м/у другото интересното е че хора от едната страна имат телефонни номера на хора от врага и почти никакъв проблем не е за отрицателно време да се съберат две групи при желание) или едните се разхождат основно из центъра търсейки другите,и понякога стават засечки.Мога да разкажа доста случки но нека не даваме прекалено много храна и на ушев който чете навсякъде.Имало е и доста случаи които не са били споменавани в медиите,просто защото не се е случило нещо като днес,но почти в 90 % от случаите всички са въоръжени и реално честен бой не се получава,оттам се изроди цялата ситуация,няколко пъти вече се стига до наръгване с нож,причаквания пред дома на някого,скачане 10 с/у 1,все абсолютно недопустими неща в хулиганските среди.Решението е сериозните хора и от двете страни да се съберат,веднъж завинаги да се изяснят и когато има желание за бой,отива се на някоя поляна,равен брой участници без оръжия,както се прави в Русия,Полша и т.н.Лошото е че това едва ли скоро ще се случи след като омразата е достигнала отдавна връхната си точка,и пак казвам изобщо няма нищо общо с футбол и т.н,а още по-лошото е че огромна част и от двете страни пият и друсат като за последно и тва ги прави абсолютно неадекватни и незнаещи какво правят,не ми се иска да го кажа но явно трябва да стане смъртен случай за да се промени нещо,и пак не е сигурно.
Много точно мнение!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- BLUE CHAMPIONS
Идиоти
Турците създават етническо напрежение, те тръгнали българи с българи да се избиват.
Не народ, а мърша...

Турците създават етническо напрежение, те тръгнали българи с българи да се избиват.
Не народ, а мърша...
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Дявол да го вземе.....къде отиваме...Нима не виждате , че сме в реална гражданска война....Ежедневно се демонизира различния....бил той циганин, турчин, богат, беден, фен на друг отбор или парнтия....
Стигааааааааааааааа, баста....хора сме ..... Разберете с налагане със сила на едно виждане ражда еквивалентна обратна реакция....
Вместо да вървим напред и нагоре се самоунищожаваме, а тези във властта поощряват разделянето за да ни владеят. Но ние не сме роби, хора сме, свободни, с воля и мисъл. Нека да мислим и да работим за да живеем заедно. Не за да изграждамеСтени помежду си. Няма значение дали са стените на Пинк Флойд, Берлинската или тази на гетотото край Любимец....те ни правят поравно неравноправни...
Стигааааааааааааааа, баста....хора сме ..... Разберете с налагане със сила на едно виждане ражда еквивалентна обратна реакция....
Вместо да вървим напред и нагоре се самоунищожаваме, а тези във властта поощряват разделянето за да ни владеят. Но ние не сме роби, хора сме, свободни, с воля и мисъл. Нека да мислим и да работим за да живеем заедно. Не за да изграждамеСтени помежду си. Няма значение дали са стените на Пинк Флойд, Берлинската или тази на гетотото край Любимец....те ни правят поравно неравноправни...
- delqnski47
- Контакти:
sin4ec написа:delqnski47 написа:Не,аз принципно се издразних повече на изказванията тука,отколкото на първобитния бой,който е станал в Борисовата!Иначе,да,прав си!Не трябваше да ги обиждам!
Ти можеш да се дразниш, но това не прави мнението ти меродавно и единствено правоверно! Такива боеве е имало и ще има и тук, и по цяла Европа, независимо дали на теб ти харесва! Едни се пускат със дъска по урвите да ги затрупват лавините, други отиват да се бият по поляните-къде е разликата? Всеки от тези 300 души е отишъл там доброволно и със съзнание за рисковете и последиците! Това си е тяхна работа, не твоя! И те си носят отговорност, не ти!
Еми то дебили има и по Европа,не съм казал,че има само тука!Това да се биеш е толкова първобитно и идиотско,че няма накъде!И хич не ми пука какво се мисли за мнението ми!Само искам като се урежда пак такъв бой следващия път,да ми казват!Ще ги уредя с по едно оръжие от магазина и после ще си ги събера от труповете,няма да ми е проблем!И ако може някъде извън София да става каквото да става...не да ми се биете в Борисовата,скапаняци такива!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
camarasa написа:Дявол да го вземе.....къде отиваме...Нима не виждате , че сме в реална гражданска война....Ежедневно се демонизира различния....бил той циганин, турчин, богат, беден, фен на друг отбор или парнтия....
Тук ,много малко хора ще те разберат!

Имаше уговорка за бой,а не за мятане на бомби и бягане с предпятствия.Също така имаше и полицаи които нарочно изчакаха да тръгне всичко и после извикаха подкрепления за да се похвалят после,че са овладели ситуацията.И да попитам онези фенове докога ще хвърлят бомби пълни с стъкла,железа,телове и други боклуци предназначени за нараняване,пожелавам на всеки дебил направил подобно нещо да му гръмне в ръцете и следващия път пак да си помисли добре.
- JohnnieWalker
- Контакти:
camarasa написа:Дявол да го вземе.....къде отиваме...Нима не виждате , че сме в реална гражданска война....Ежедневно се демонизира различния....бил той циганин, турчин, богат, беден, фен на друг отбор или парнтия....
Колкото и да си прав, тук ще останеш неразбран... Не виждаш ли, че някакъв "интелектуалец" преди няколко мнения ни обяснява, че е напълно нормално 13 годишни да се спукват от бой, защото го правели и в други страни...
turbogena написа:Obektiven1 написа:Тука 90 % от пишещите са напълно неадекватни.Да ви светна как стоят нещата общо взето,тъй като съм бил участник преди време в подобни мелета и съм наясно с нещата.Изобщо не става дума за футбол,баскетбол и т.н,никой от двете биещи се страни не го интересува това,най-често или се уговарят подобни боеве (м/у другото интересното е че хора от едната страна имат телефонни номера на хора от врага и почти никакъв проблем не е за отрицателно време да се съберат две групи при желание) или едните се разхождат основно из центъра търсейки другите,и понякога стават засечки.Мога да разкажа доста случки но нека не даваме прекалено много храна и на ушев който чете навсякъде.Имало е и доста случаи които не са били споменавани в медиите,просто защото не се е случило нещо като днес,но почти в 90 % от случаите всички са въоръжени и реално честен бой не се получава,оттам се изроди цялата ситуация,няколко пъти вече се стига до наръгване с нож,причаквания пред дома на някого,скачане 10 с/у 1,все абсолютно недопустими неща в хулиганските среди.Решението е сериозните хора и от двете страни да се съберат,веднъж завинаги да се изяснят и когато има желание за бой,отива се на някоя поляна,равен брой участници без оръжия,както се прави в Русия,Полша и т.н.Лошото е че това едва ли скоро ще се случи след като омразата е достигнала отдавна връхната си точка,и пак казвам изобщо няма нищо общо с футбол и т.н,а още по-лошото е че огромна част и от двете страни пият и друсат като за последно и тва ги прави абсолютно неадекватни и незнаещи какво правят,не ми се иска да го кажа но явно трябва да стане смъртен случай за да се промени нещо,и пак не е сигурно.
Много точно мнение!
Е какво му е точното... Аз отговор на основни въпроси не получих... А те са
1. Какъв е смисъла от тези "срещи", какво и на кого го доказат?
2. Какво старшите в бандите, защото това са си банди казват на новобранците, че ги правят такива изроди?
3. След като виждат до къде се израждат нещата защо тези отвътре, които не одобряват това ги е страх от "ушевите, които четяли?
4. Докога покрай тези побои ще страдат и нормални хора...
и най-важния за мен въпрос
5. С какви очи тарторите на бандите отиват да обяснят на родителите на децото какво се случва или бабаитите си мишкуват както в днешния случай, при който в парка лежи наръгано момче и няма нито един от "големците" да му помага???
Това е "точно" мнение на побойник, който оправдава агресията с някакви неговиси си идеи!!! Защо ние като общество трябва да им одобряваме хулиганските подбути, щото видите ли те били джентълмени и искали да се млатят 10 на 10!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- delqnski47
- Контакти:
ros написа:turbogena написа:Obektiven1 написа:Тука 90 % от пишещите са напълно неадекватни.Да ви светна как стоят нещата общо взето,тъй като съм бил участник преди време в подобни мелета и съм наясно с нещата.Изобщо не става дума за футбол,баскетбол и т.н,никой от двете биещи се страни не го интересува това,най-често или се уговарят подобни боеве (м/у другото интересното е че хора от едната страна имат телефонни номера на хора от врага и почти никакъв проблем не е за отрицателно време да се съберат две групи при желание) или едните се разхождат основно из центъра търсейки другите,и понякога стават засечки.Мога да разкажа доста случки но нека не даваме прекалено много храна и на ушев който чете навсякъде.Имало е и доста случаи които не са били споменавани в медиите,просто защото не се е случило нещо като днес,но почти в 90 % от случаите всички са въоръжени и реално честен бой не се получава,оттам се изроди цялата ситуация,няколко пъти вече се стига до наръгване с нож,причаквания пред дома на някого,скачане 10 с/у 1,все абсолютно недопустими неща в хулиганските среди.Решението е сериозните хора и от двете страни да се съберат,веднъж завинаги да се изяснят и когато има желание за бой,отива се на някоя поляна,равен брой участници без оръжия,както се прави в Русия,Полша и т.н.Лошото е че това едва ли скоро ще се случи след като омразата е достигнала отдавна връхната си точка,и пак казвам изобщо няма нищо общо с футбол и т.н,а още по-лошото е че огромна част и от двете страни пият и друсат като за последно и тва ги прави абсолютно неадекватни и незнаещи какво правят,не ми се иска да го кажа но явно трябва да стане смъртен случай за да се промени нещо,и пак не е сигурно.
Много точно мнение!
Е какво му е точното... Аз отговор на основни въпроси не получих... А те са
1. Какъв е смисъла от тези "срещи", какво и на кого го доказат?
2. Какво старшите в бандите, защото това са си банди казват на новобранците, че ги правят такива изроди?
3. След като виждат до къде се израждат нещата защо тези отвътре, които не одобряват това ги е страх от "ушевите, които четяли?
4. Докога покрай тези побои ще страдат и нормални хора...
и най-важния за мен въпрос
5. С какви очи тарторите на бандите отиват да обяснят на родителите на децото какво се случва или бабаитите си мишкуват както в днешния случай, при който в парка лежи наръгано момче и няма нито един от "големците" да му помага???
Това е "точно" мнение на побойник, който оправдава агресията с някакви неговиси си идеи!!! Защо ние като общество трябва да им одобряваме хулиганските подбути, щото видите ли те били джентълмени и искали да се млатят 10 на 10!!!
+1
Едните живеят в някъв филм,дето се били уреждали разни ''джентълменски срещи'' да се БИЯТ с юмруци...само че другите кретени нямат ''морал'' и си взимат ножове и ги изпозаколват...като идват и 10 пъти повече!И така първите тъпаци го изяждат,а другите един двама от тях киснат в РПУ-то няколко часа и после ги пускат!
П.П.Като почнете да си уреждате простотиите някъде в гората,дето да няма ХОРА,а само добичета,тогава някои тука ще ми казват колко ''правоверно не ми е било мнението''!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.