vlong написа:Няма късмет Бари,пак ще го режат
Лошо. Имах усещането, че нещо го сбъркаха при лечението момчето. Дано успее да се възстанови.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:Няма късмет Бари,пак ще го режат
rane написа:На бегом към БРИКС, новото СИВ, нали!?sinqkrepost1914 написа:Аз искам да знам какво наказание наложи луефа на Твенте, за това, че миналата седмица техни фенове биха официални лица на представителя на спонсора на Хамарби ? Тази проява на холандските мелези, ако се случи тук сме директно извадени от турнира с поне 3 мача лишаване от публика и нам си колко хиляди евро глоба ? Защо за западните отбори не е така бе, мамичката ви мръсна корумпирана ? Това, ако не е дискриминация от страна на уефа...
А за шиптърите какво е наказанието, че виката бугарски п*** цял мач ? Още се кефете на скапания фашистки еврогейски съюз, който не ни брои за хора. А това, че ние като държава сме се поставили в позиция да ни ебават на всякакво ниво, включително спортно ( в случая футболно ) си е заслуга само и единствено на нашите наведени политици, които дори не си правят труда да си вдигнат гащите за малко почивка. Сигурен съм, че шибаните макета са наспамили делегата и впоследствие уефа с доклади и жалби, а нашето ръководство какво направи ? Нашата държава ?
За справка - БФС реагира, учудващо за тях, но реагира! Боко Тиквата също имаше коментар.
пп:
Новата сила с изцапаните костУми. Вечна дружба
rane написа:teerr написа:Още един от ЕЛИТА,дето тръгнал да оправя света!А посолството как мисли,дали е нормално да режем младите момичета като прасета по Коледа....
Не, не е и никога не е било нормално да има такива изверги![]()
Интересно ми е, дали е нормално толкова хора "случайно" да падат от балкони?
Едно време някои хора бяха принудени да приемат странни неща за нормални. Това беше в едно друго време и в един друг строй. Тези дето не го приемаха за нормално ги пращаха на екскурзия из определени кътчета на НРБ.
rane написа:Ти къде провери, дали и колко са наказани шиптърите?sinqkrepost1914 написа:И какво последва от тези ''реакции'' ? Щото виждаме от доносите на подочвеците какво последва. Ако си мислиш, че тяхното правителство не се е намесило за да стигнем до това наказание от уефа, се лъжеш. Гаранция са им превели на 20 езика какво са скандирали нашите фенове.
бфс са толкова нелигитимен орган от години, че каквото и да напишат трябва да отива директно в канала. Същото важи и за тиквата. Евтин пр, но вие пляскайте, ако искате. До следващия наръган. Тогава може да ни глобят двойно.
Пляскащите са в подкрепа на собственика на заплата, пляс-пляс. Доколкото аз четох, същият този собственик се е изнесъл веднага след мача, а обикновените привърженици са събирали пари, за да се плати за освобождаването на задържаните запалянковци на Левски.
Г-н мажоритарят не го е било еня за скандиранията. Ай сиктир за пореден път. Него го вълнуват други неща.
Боримиров писал ли е до УЕФА, дал ли е възражение за действията и скандиранията на шиптърите против българите и България. Някой друг от клуба? Някой от десятък и ко нещо?
Sstefanov написа:Почваш вече да си измисляш, сираков не е бил в македония.
Kotooshu написа:TristaNNN написа:Ми, следвайки горната логика, все пак не е ли по-добре да се протестира късно, отколкото никога, срещу всеки следващ кърлеж, който смуче от клуба, независимо кой е той, дали наркос или Първенец? Пък и да няма после - Вие къде бяхте, когато Сираков ала-бала...
Да не говорим, че мащабите при едните и другия сякаш са несъизмерими по отношение на пара, дългосрочно заборчаване и т. н., ама здраве да е.
Няма шанс да протестират НКПСЗ и техните покемони докато благо си управляваха Левски![]()
Сега да не продължаваме онзи спор(щото и след бибоченцето имаха представител ТСБ 2 години в УС- после СЗ при шофера, абе рай) кой кога е управлявал по време на парашутистите на Буци.
Между другото бих се радвал да напишеш по време на онези и сега на Сираков кой колко е загробил.
Другото е по приятно, разграбен стадион
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Нещо удобно забрави да отговориш на въпроса миteerr написа:rane написа:teerr написа:Още един от ЕЛИТА,дето тръгнал да оправя света!А посолството как мисли,дали е нормално да режем младите момичета като прасета по Коледа....
Не, не е и никога не е било нормално да има такива изверги![]()
Интересно ми е, дали е нормално толкова хора "случайно" да падат от балкони?
Едно време някои хора бяха принудени да приемат странни неща за нормални. Това беше в едно друго време и в един друг строй. Тези дето не го приемаха за нормално ги пращаха на екскурзия из определени кътчета на НРБ.
И издигнахме да ни управляват от оная порода , лауреати на награди,дето носеха главите срещу 50 000 лв ,а после с няколко костюма , метри басма и нови галоши се прибираха на топло при семейството,аре няма нужда.......
Отваряш сайтът на УЕФА и започваш да четеш:Aronaks написа:rane написа:На бегом към БРИКС, новото СИВ, нали!?sinqkrepost1914 написа:Аз искам да знам какво наказание наложи луефа на Твенте, за това, че миналата седмица техни фенове биха официални лица на представителя на спонсора на Хамарби ? Тази проява на холандските мелези, ако се случи тук сме директно извадени от турнира с поне 3 мача лишаване от публика и нам си колко хиляди евро глоба ? Защо за западните отбори не е така бе, мамичката ви мръсна корумпирана ? Това, ако не е дискриминация от страна на уефа...
А за шиптърите какво е наказанието, че виката бугарски п*** цял мач ? Още се кефете на скапания фашистки еврогейски съюз, който не ни брои за хора. А това, че ние като държава сме се поставили в позиция да ни ебават на всякакво ниво, включително спортно ( в случая футболно ) си е заслуга само и единствено на нашите наведени политици, които дори не си правят труда да си вдигнат гащите за малко почивка. Сигурен съм, че шибаните макета са наспамили делегата и впоследствие уефа с доклади и жалби, а нашето ръководство какво направи ? Нашата държава ?
За справка - БФС реагира, учудващо за тях, но реагира! Боко Тиквата също имаше коментар.
пп:
Новата сила с изцапаните костУми. Вечна дружба
Кое от написаното от колега не е вярно, че веднага скачаш в защита на евроатлантизма и постваш някакви снимки? Къде видя човека да изразява подкрепа за Русия, Путин и т.н. баси....ако не си съгласен с пътя по който е тръгнал западния свят, автоматично ставаш фен на Путин. Наказаха ли Твенте? Наказаха ли АЗ Алкмаар за боя с феновете н Уест Хям. За ония изпедерасяли европейц, всичло е позволено...
Потребители, разглеждащи този форум: Aronaks и 13 госта