Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 01 авг 2023 09:42

boglev написа:
tmanolov написа:
boglev написа:0 лева ....
Стига лъжи
Това че Палмите платиха сумите, а не клуба, не значи че са по 0 лева

Вчера, на мача, точно 1 (един) лумпен от Бокс 12 ( що ли го ползват безплатно, като ръководството не им харесва) викна два пъти "Раев курво" и стана за смях

Аз винаги си викам така за "собственика" - в четвъртък пак ще си викам. Може и аз да съм лумпен и да стана за смях

Викай си, ти си решаваш
За другото, отдавна си минал този етап

Странно изказване от човек с подобен подпис, но ти си знаеш - аз работя с факти, други предпочитам личното светоусещане и принципа - така е, щото аз така съм казал. Ми ок, не споря
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 авг 2023 09:53

groti написа:
tmanolov написа:
groti написа:ФАКТ! Обаче Сираков беше там и преди Мъри. Ние също! Ние си спасявахме отбора преди Стоилов да се появи. Да, той впрегна енергията с красиви и фалшиви думи и т.н. Всички усетихме надежда. И аз се надявах, че можем да сме независими, но нека не се лъжем - фенът в БГ не може да издържа отбор от ТОП ниво за нашите стандарти. Да, миналият сезон дори като имахме 11 мача без победа бяхме на стадиона - изненада голяма и за мен, но тази инерция щеше да свърши рано или късно. Феновете сме стадо - Мъри, та Мъри, но след още 5-6 победи с такава игра ще стане Ники, Ники. Пак ще се върнем. Сираков и тогава, и сега си води по един и същи начин. Кляка пред тоя, кляка пред онзи... Държат го начело, но отборът върви що-годе. И още нещо - ако организираните можеха да дадат алтернатива няма сила, която да задържи Сираков начело. Само дето алтернатива няма. И тук идва другото.. Чии интереси се гонят днес. Кой и чии интереси защитава и до каква степен Левски полепя позивитет от тях. Още не разбирам защо голямата драма стана със Сираков, а не всичките проксита на ББ преди него? Какво толкова стана сега? Какво не беше по-зле преди?

Съгласен, но звучиш малко като - като не ви харесва БХ, дайте алтернатива, щото само Израждане се явява такава, ерго алтернатива няма - твърде много прилича на ситуацията в държавата, нали? За мен пътят беше този на Мъри -намира добри, евтино състезатели с проблеми, шклифова ги пробваме нещо през ЕКТ и се продават. Това без утопии. И почти успя, докато едно Шкембе не продаде един мач...

Разберете едно - нашите дългове не са нищо особено - 5 милиона главница към НАП (лихвите са друга бира и не тежат толкова), едни към Главбулгарстрой, които пак ще се разсрочат и едни към Черепа, които и да искаме, няма как да върнем. 1-2-3 футболиста да шитнем, и НАП е оправен. И да, само от феновете няма да стане, трябва и нещо друго да дойде - я групи (утопия, но знае ли човек), я нова сделка за тв правата, я още спонсори. И да, разбира се, че и да има нови спонсори, Палмите ще ги държат далеч - разбираемо е, все пак искат само те да са спасителите. И доскоро това не им струваше почти нищо (някакви 15% от маркетинговия бюджет), сега ще се понапънат още малко и така

Та не е страшно, иска се вяра. Това е нещото, което го няма в мен и не само в мен. Затова беше важен Мъри - не като Мъри, а като обединител. Дано пак стане нещо и да се случи обединение, но с наш насо начело, поне такива като мен, сме пас за 90% от нещата - а като се замисля, че нарочно не си купувах карта, за даплащам всеки път по 100 кинта за ВИП-а, ерго да оставя някой лев отгоре в клуба. И сега мога да го правя, няма да ме съсипе, но не го правя, щото знам, че Палмите ще покрият - те са тук, за да ни държат над водата, но без да имаме дори и прашинка възможност за хегемон...

Мъри както ни обедини, така и ни разедини. Това е всичко, което исках да кажа. И с това мисля, че се обобщава манталитетът ни. Достатъчно е малко за да се разединим. Затова е и утопия. Клубът е като човешкото тяло. И ако ние феновете сме сърцето, то главата и вратът ги няма.

Не, липсва ни искрата, вЕрата. Не знам доколко историята ти е силна страна, но на мен ми е много силна и ще дам пример - "този" народ, дето излавя Ботевите четници и ги предава, точно както предава и Бенковски и кой ли още не, та същият народ 10 години по-късно се бие с такава самоотверженост при Сливници, при това срещу "брачата", че удивява света. пак същият народ от селски тарикати ще направи икономическото чудо на Европа в началото на 20 век и пак същият народ в периода 1912-1918 ще е в една епопея от героизъм и себеотрицание и саможертва, които нямат аналог! После същият народ ще приеме, направо ще прегърне комунизма, а сега ще живее с мисълта, че "тази дръжава" не е неговата и трябва да емигрира.

та и левскарите сме така - затова беше важна искрата, дето я даде Мъри, а не че е Мъри, Пъриили, как беше, "най-голямата жива легенда". Няма обединителна фигура и движението към бездната си е с една прекрасна скорост.

П.С. Ще драсна и един пост с постиженията на Насо в последните 3 години, ама да ми остане малко време
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 01 авг 2023 10:35

groti написа:
LoveAndPeace написа:
groti написа:
LoveAndPeace написа:
groti написа: Самото разделение и отвратителната атмосфера отблъсна много хора. Очакванията за зулуми, гадости и псуване също. Много хора искат да гледат футбол, а не да слушат псувни по Сираков, Мъри, Ивков и т.н. Изобщо - тая отвратителна амосфера я насадиха НКП, СЗ и прочие и прочие групировки и банди. И не разбирам защо не се протестираше срещу черепа, Тото-тонев, Спас и прочие. Къде бяха всичките тези банди? Защо точно сега? И да.. Сираков има вина. Лично аз бих искал да е друг, но не знам кой? На организираните какво им е предложението? 20к човека с по 100 лв годишно? Палмите лоши, Сираков лош.. Ония бяха намерили спонсор, ама не казаха кой е спонсорът. Защо? Защо не излязоха да кажат публично Компания А, Б искат да дават еди кви си пари, но Палмите пречат. Мантрата как собственикът спонсор не дава да се водят преговори за други спонсори е ясна на всички ни. А, има ли желаещи спонсори? Защо никой не се показва?

В края на миналата година бяхме в донякъде уникалното положение като едни футболни баронмюнхайзеновци да се хванем за косата и да се издърпаме от тинята.
Но да сме независими от парите на този или онзи , очевидно не се хареса и бяха взети мерки.
Много защота си задал , до миналата година имахме изпълнителен директор , който въпреки многото си трески за дялане и сприхавия му характер , все пак излизаше веднъж месечно и говореше.
Те сега на треньора не му дават да говори преди мач , какво остава за Боримиров .....или Йовов , който ако някой каже с какво точно се занимава и защо е в Левски , ами ще го почерпя.
П.С. Сепси излязоха преди няколко дни на Народна Армия с 5!!! рекламодателя на екипите си.

Виж на мен ми се струва, че търсим някакъв супер странен хибрид между романтиката (утопия) и друга утопия (хиляда спонсора да управляват). За мен ние нямаше да се измъкнем от тинята. Абсурд.. Не можем да генерираме тия приходи да плащаме на футболисти, НАП, трансфери и т.н. Да държим добър отбор и плащаме дълговете на предишните. Тази инерция щеше да свърши. Видя се - напусна Мъри, наплю Сираков и уби всичко. Инерцията умря. Ние не сме постоянни - ние сме реактивни. Иху-аху и после тихо. България на три морета, а-у ще дам 10 кинта, ама ай да не е всеки ден или всеки месец. Народопсихология, немотия, кофти продукт.. квото искаш. А, пък Ивков какво ми го хвалиш... От уважение към баща му ще си спестя коментарите. Да, Йовов и Боримиров май са просто на хранилка в Левски, но пак ще питам за алтернативата.. Колко си мислиш, че можеше да задържи, щом напускането на Стоилов и една пресконференция я убиха?

Е не , наведена главица ятаган не я сече.......с тази си логика бившите чорбари станаха припоци. Уууу ааааа ние нищо не можем да направим , само г-н Ганчев ще ни спаси - Да идва Литекс!
Разбира се , че можем да се оправим. Не на сегашното ниво , не със сегашните разходи , но се оправихме и когато бяха 5ма в съблекалнята.
Мъри не е плюл Сираков , той и Палмите не е плюл. 2 часа говори и никой не го разбра - Левски не се управлява правилно. Решенията не винаги се вземат в полза и в интерес на Левски. Не може спонсора , а не спортнотехническия щаб да решава кого да се продава и кого не.

Никой не говори за преклонена главица. И на мен хич не са ми приятни "машинисти" дето карат влака, тия "дето поръчват музиката", "чичко паричковци" и прочие. Левски трябва да може без тях, защото те ни докараха на това дередже, само че в момента нямаме формула за това. Наркосите не са хората, които могат да ни обединят. Иконата Стоилов също се провали. Това е. Всичко друго е ботафория, празни приказки и патриотични татуси. Тези сдружения и групировки са изгнили от вътре още от създаването си. Пак има глава, пак има машинист. Не е това алтернативата.

То винаги ще има машинист , без "силен" човек с тежест няма как да се получи. Сираков и беше точно такъв , до момента в който върху семейството му почна да се излива златен палмов дъжд. Палмите нямаше да си тръгнат заради Мъри и Мъри нямаше да си тръгне заради палмите , АКО Сираков беше успял да си свърши работата.
Сираковото - "Левски нямаше да го има , ако не бяха ПалмсБет и Мило Брисов." казва достатъчно.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 01 авг 2023 10:59

"За синьото знаме народно
живота си ний ще дадем,
че Левски – това е България,
го знаят по целия свят!
Това е грамотното изписване, а на мене повече би ми харесало
"За синьото знаме народно
живота си ний ще дадем,
че Левски – това е България,
си знаем/се знае от първия ден !
Все пак не може да ходиш гордо с надпис, в който има две пунктуационни грешки. Но така е, като грамотността е чужда за някои ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 авг 2023 11:00

Синия качулат прайд що не протестираха срещу ръководството, когато печелеха от клуба през магазина и охраната? Съфорумците, които днес недоволстват от Палмите и Сираков, защо тогава не протестираха срещу ръководството на клуба, че една агресивна тълпа от сектор Б източваше клуба? Колко процента от приходите на клуба отиваха в джоба на едни безделници? И колко от тези кръвни пари се връщаха в клуба?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 авг 2023 11:25

realno написа:Синия качулат прайд що не протестираха срещу ръководството, когато печелеха от клуба през магазина и охраната? Съфорумците, които днес недоволстват от Палмите и Сираков, защо тогава не протестираха срещу ръководството на клуба, че една агресивна тълпа от сектор Б източваше клуба? Колко процента от приходите на клуба отиваха в джоба на едни безделници? И колко от тези кръвни пари се връщаха в клуба?

извинявай, не че не си прав - прав си, но звучиш малко в стил "ми вие що биете негрите". Това, че наркосите са малоумници на къса каишка, не прави наш Насо добър управленец и обратното - това, че нап Насо е тъп като г.з и зависим и от сянката си, не прави любителите на бЕлото нещо по-различно от биячи на хранилка. Само дето наркосите винаги ще ги има и ше са някакъв тумор, докато Насо хем ръководи парада, хем се прави на мъШ, хем след него може и да ни няма!

най-глупавото нещо е да дадеш власт на посредственяк с его - провалът е неизбежен :!:
Непринуден написа:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 авг 2023 11:29

tmanolov написа:
realno написа:Синия качулат прайд що не протестираха срещу ръководството, когато печелеха от клуба през магазина и охраната? Съфорумците, които днес недоволстват от Палмите и Сираков, защо тогава не протестираха срещу ръководството на клуба, че една агресивна тълпа от сектор Б източваше клуба? Колко процента от приходите на клуба отиваха в джоба на едни безделници? И колко от тези кръвни пари се връщаха в клуба?

извинявай, не че не си прав - прав си, но звучиш малко в стил "ми вие що биете негрите". Това, че наркосите са малоумници на къса каишка, не прави наш Насо добър управленец и обратното - това, че нап Насо е тъп като г.з и зависим и от сянката си, не прави любителите на бЕлото нещо по-различно от биячи на хранилка. Само дето наркосите винаги ще ги има и ше са някакъв тумор, докато Насо хем ръководи парада, хем се прави на мъШ, хем след него може и да ни няма!

най-глупавото нещо е да дадеш власт на посредственяк с его - провалът е неизбежен :!:

Не казвам, че Насо е добър управленец, с че мерите с различни аршини. Принципите ви издишат.

За наркосите е ясно защо сега протестират, защото не са на мястото на Палмите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2023 11:36

Ми, следвайки горната логика, все пак не е ли по-добре да се протестира късно, отколкото никога, срещу всеки следващ кърлеж, който смуче от клуба, независимо кой е той, дали наркос или Първенец? Пък и да няма после - Вие къде бяхте, когато Сираков ала-бала...
Да не говорим, че мащабите при едните и другия сякаш са несъизмерими по отношение на пара, дългосрочно заборчаване и т. н., ама здраве да е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 авг 2023 11:43

realno написа:
tmanolov написа:

Не казвам, че Насо е добър управленец, с че мерите с различни аршини. Принципите ви издишат.

За наркосите е ясно защо сега протестират, защото не са на мястото на Палмите.

Aз меря с един и същ аршин - протестирал съм срещу всеки кърлеж и, смей ми се, бях сред много малкото, които излязоха на импровизирания протест, като БХ резна Черепа зимата на 2020. Бяхме общо 50 човека и 200 милиоционера - тъжна картинка. Това сме неорганизираните.

П.С. И признавам, че Насо продължи линията на Черепа да държи наркосите далеч от кинтите, но само за да си ги гепи той...
Непринуден написа:

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 01 авг 2023 12:52

Да пускат и виртуални,аз лично ша ударя тройка кебапчета........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Върни се в “Левски”