tmanolov написа:groti написа:ФАКТ! Обаче Сираков беше там и преди Мъри. Ние също! Ние си спасявахме отбора преди Стоилов да се появи. Да, той впрегна енергията с красиви и фалшиви думи и т.н. Всички усетихме надежда. И аз се надявах, че можем да сме независими, но нека не се лъжем - фенът в БГ не може да издържа отбор от ТОП ниво за нашите стандарти. Да, миналият сезон дори като имахме 11 мача без победа бяхме на стадиона - изненада голяма и за мен, но тази инерция щеше да свърши рано или късно. Феновете сме стадо - Мъри, та Мъри, но след още 5-6 победи с такава игра ще стане Ники, Ники. Пак ще се върнем. Сираков и тогава, и сега си води по един и същи начин. Кляка пред тоя, кляка пред онзи... Държат го начело, но отборът върви що-годе. И още нещо - ако организираните можеха да дадат алтернатива няма сила, която да задържи Сираков начело. Само дето алтернатива няма. И тук идва другото.. Чии интереси се гонят днес. Кой и чии интереси защитава и до каква степен Левски полепя позивитет от тях. Още не разбирам защо голямата драма стана със Сираков, а не всичките проксита на ББ преди него? Какво толкова стана сега? Какво не беше по-зле преди?
Съгласен, но звучиш малко като - като не ви харесва БХ, дайте алтернатива, щото само Израждане се явява такава, ерго алтернатива няма - твърде много прилича на ситуацията в държавата, нали? За мен пътят беше този на Мъри -намира добри, евтино състезатели с проблеми, шклифова ги пробваме нещо през ЕКТ и се продават. Това без утопии. И почти успя, докато едно Шкембе не продаде един мач...
Разберете едно - нашите дългове не са нищо особено - 5 милиона главница към НАП (лихвите са друга бира и не тежат толкова), едни към Главбулгарстрой, които пак ще се разсрочат и едни към Черепа, които и да искаме, няма как да върнем. 1-2-3 футболиста да шитнем, и НАП е оправен. И да, само от феновете няма да стане, трябва и нещо друго да дойде - я групи (утопия, но знае ли човек), я нова сделка за тв правата, я още спонсори. И да, разбира се, че и да има нови спонсори, Палмите ще ги държат далеч - разбираемо е, все пак искат само те да са спасителите. И доскоро това не им струваше почти нищо (някакви 15% от маркетинговия бюджет), сега ще се понапънат още малко и така
Та не е страшно, иска се вяра. Това е нещото, което го няма в мен и не само в мен. Затова беше важен Мъри - не като Мъри, а като обединител. Дано пак стане нещо и да се случи обединение, но с наш насо начело, поне такива като мен, сме пас за 90% от нещата - а като се замисля, че нарочно не си купувах карта, за даплащам всеки път по 100 кинта за ВИП-а, ерго да оставя някой лев отгоре в клуба. И сега мога да го правя, няма да ме съсипе, но не го правя, щото знам, че Палмите ще покрият - те са тук, за да ни държат над водата, но без да имаме дори и прашинка възможност за хегемон...