Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот teerr » 31 юли 2023 18:12

1914.1902 написа:
teerr написа:Локото били слаби,а Спартак,Септември,Пирин и Ботев В,миналата година,колко силни бяха,и защо не ги бих ме?!

Изброените от теб отбори имат класата да играят на полуфинал в Шампионската лига.

То не беше ли проблема при нас и кога ще уцелят вратата,някой от тях.........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 31 юли 2023 18:27

groti написа:
LoveAndPeace написа:
groti написа: Самото разделение и отвратителната атмосфера отблъсна много хора. Очакванията за зулуми, гадости и псуване също. Много хора искат да гледат футбол, а не да слушат псувни по Сираков, Мъри, Ивков и т.н. Изобщо - тая отвратителна амосфера я насадиха НКП, СЗ и прочие и прочие групировки и банди. И не разбирам защо не се протестираше срещу черепа, Тото-тонев, Спас и прочие. Къде бяха всичките тези банди? Защо точно сега? И да.. Сираков има вина. Лично аз бих искал да е друг, но не знам кой? На организираните какво им е предложението? 20к човека с по 100 лв годишно? Палмите лоши, Сираков лош.. Ония бяха намерили спонсор, ама не казаха кой е спонсорът. Защо? Защо не излязоха да кажат публично Компания А, Б искат да дават еди кви си пари, но Палмите пречат. Мантрата как собственикът спонсор не дава да се водят преговори за други спонсори е ясна на всички ни. А, има ли желаещи спонсори? Защо никой не се показва?

В края на миналата година бяхме в донякъде уникалното положение като едни футболни баронмюнхайзеновци да се хванем за косата и да се издърпаме от тинята.
Но да сме независими от парите на този или онзи , очевидно не се хареса и бяха взети мерки.
Много защота си задал , до миналата година имахме изпълнителен директор , който въпреки многото си трески за дялане и сприхавия му характер , все пак излизаше веднъж месечно и говореше.
Те сега на треньора не му дават да говори преди мач , какво остава за Боримиров .....или Йовов , който ако някой каже с какво точно се занимава и защо е в Левски , ами ще го почерпя.
П.С. Сепси излязоха преди няколко дни на Народна Армия с 5!!! рекламодателя на екипите си.

Виж на мен ми се струва, че търсим някакъв супер странен хибрид между романтиката (утопия) и друга утопия (хиляда спонсора да управляват). За мен ние нямаше да се измъкнем от тинята. Абсурд.. Не можем да генерираме тия приходи да плащаме на футболисти, НАП, трансфери и т.н. Да държим добър отбор и плащаме дълговете на предишните. Тази инерция щеше да свърши. Видя се - напусна Мъри, наплю Сираков и уби всичко. Инерцията умря. Ние не сме постоянни - ние сме реактивни. Иху-аху и после тихо. България на три морета, а-у ще дам 10 кинта, ама ай да не е всеки ден или всеки месец. Народопсихология, немотия, кофти продукт.. квото искаш. А, пък Ивков какво ми го хвалиш... От уважение към баща му ще си спестя коментарите. Да, Йовов и Боримиров май са просто на хранилка в Левски, но пак ще питам за алтернативата.. Колко си мислиш, че можеше да задържи, щом напускането на Стоилов и една пресконференция я убиха?

Е не , наведена главица ятаган не я сече.......с тази си логика бившите чорбари станаха припоци. Уууу ааааа ние нищо не можем да направим , само г-н Ганчев ще ни спаси - Да идва Литекс!
Разбира се , че можем да се оправим. Не на сегашното ниво , не със сегашните разходи , но се оправихме и когато бяха 5ма в съблекалнята.
Мъри не е плюл Сираков , той и Палмите не е плюл. 2 часа говори и никой не го разбра - Левски не се управлява правилно. Решенията не винаги се вземат в полза и в интерес на Левски. Не може спонсора , а не спортнотехническия щаб да решава кого да се продава и кого не.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 31 юли 2023 19:45

Всичко е Бизнес!

Напоследък добри за нас новини долитат от Локо ПД.
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 юли 2023 19:55

vlong написа:Всичко е Бизнес!

Напоследък добри за нас новини долитат от Локо ПД.

Взехме ли Зебли, че тук у форума само дето не му бяха избрали номера де. След като Мони плюс ни плати дълга за НАП, разбира се, и малко преди отлитането в друга орбита.

П.С. Засега "канибализираме" отбора, изграден с 0 лева от Мъри, после - е, после, ако ни има, ще го мислим. Вие как го виждате - черно или червено :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 31 юли 2023 20:21

Какво канибализираме,Манолов?Продадохме един за,когото се обединихме ,че е все пак добра сделка и взехме друг.

Май се дразниш ,че засега няма провал,за да се потвърди твоята теза?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 31 юли 2023 20:38

0 лева ....
Стига лъжи
Това че Палмите платиха сумите, а не клуба, не значи че са по 0 лева

Вчера, на мача, точно 1 (един) лумпен от Бокс 12 ( що ли го ползват безплатно, като ръководството не им харесва) викна два пъти "Раев курво" и стана за смях
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 юли 2023 21:35

boglev написа:0 лева ....
Стига лъжи

Вчера, на мача, точно 1 (един) лумпен от Бокс 12 ( що ли го ползват безплатно, като ръководството не им харесва) викна два пъти "Раев курво" и стана за смях

Аз винаги си викам така за "собственика" - в четвъртък пак ще си викам. Може и аз да съм лумпен и да стана за смях
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 31 юли 2023 21:38

Никога не е късно да станеш за смях!
Мъдрост
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 31 юли 2023 22:08

boglev написа:0 лева ....
Стига лъжи

Какви палми са платили , заеми , заеми и заеми. Платили били и го подарили на Мъри , опакован и с панделка.
Врели-некипели за наивници. И освен , че Левски си ги е платил , палмичките имат и %

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 31 юли 2023 22:12

А нещо ,черно на бяло?
Копие от Консултантски договор?
Поне от някоя клауза?
Или -Сърби ме езика,чакай да го почеша
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”