Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 30 юли 2023 07:20

koisa написа:Не виждам с какво 2-3 минутно (даже не знам дали ще бъде и толкова) скандиране на името на Стоилов би навредило на клуба, отбора и треньора, че да се налага да бъде освирквано подобно скандиране... :roll:
За мен да се освирква името на най-успешния треньор на Левски когато бива скандирано, би било типично чорбарска черта!

По-правилно ще е публиката да застане зад отбора и сегашния треньор, а когато почнат да идват загубите и Костов си подаде оставка или го уволнят, тогава да се скандира за Мъри и да е ясно, кой искаме за нов треньор.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 юли 2023 08:30

Blue_Blood84 написа:
koisa написа:Не виждам с какво 2-3 минутно (даже не знам дали ще бъде и толкова) скандиране на името на Стоилов би навредило на клуба, отбора и треньора, че да се налага да бъде освирквано подобно скандиране... :roll:
За мен да се освирква името на най-успешния треньор на Левски когато бива скандирано, би било типично чорбарска черта!

По-правилно ще е публиката да застане зад отбора и сегашния треньор, а когато почнат да идват загубите и Костов си подаде оставка или го уволнят, тогава да се скандира за Мъри и да е ясно, кой искаме за нов треньор.

Двете неща нямат общо. Не виждам с какво скандирането на името на Мъри би означавало неподкрепа към отбора.
Аз съм един от защитниците на Мъри, но подкрепям както отбора, така и треньора. Ако след време Костов заслужи и неговото име да се скандира, не бих имал нищо против дори това да е при друг треньор.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 юли 2023 08:32

NOMER14 написа:

Не по-малко успешни треньори са и Витлачил, Вуцата, Шпайдела, Гочето с мачове, които Мъри никога не повтори.

Така е, да се скандират и техните имена. За мен не е проблем, както не би трябвало да е проблем и за всички Левскари. Не виждам логика да се освирква нечие име на успешен наш треньор или футболист.
R.I.P.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 юли 2023 08:44

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:...

Пак ли трябва да дискутираме поредното едно и също? И това го дъвкахме с тебе поне десетина пъти, мнението ми по темата не се е променило. :)
Значи, безкрайно много те уважавам, казвам го с цялата тежест на думите си, ако и да изглеждаме понякога като някакви "алфа мъжкари", които като бесни вълци искат да спечелят уважението на най-яката мадама от 10 А клас, примерно .... но почва да ми писва да дъвчем едно и също през няколко месеца, честно.
Мненията, които размених с другите момчета целяха да разбера, щото аз наистина не знам, с какво Димитър се приравнява към Любомир по престъпления и прегрешения. Нищо повече. Ако вторият е доказан и осъждан нарко престъпник и няма човек у нас, който да твърди противното, то за първия не знаех да е осъждан и криминален. Не знаех дали е и обвиняван в такива тежки престъпления, та затова се и допитвам, понеже не претендирам да знам абсолютно всичко.
Щото аз като кажа, че Любомир е нарко престъпник, мога да извядя факти за това, нали?
И когато еди кой си каже, че Димитър също е нарко престъпник, както и всички от злото управление на злото нарко сдружение, очаквам пък той да извади факти, понеже на мен не са ми известни такива.
Толкова е просто, баси...

Чудех се защо никой не ти отговаря, а Димитър К. е доста компрометирана личност. Явно не съм разбрал какво целиш с тези си въпроси, за което ти се извинявам.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 юли 2023 08:51

TristaNNN написа:
modor написа:...... Обстановката на стадиона е силно отровна. Единствено на мача с шиптърите усетих някакво единство.

Мен, Модорей, ей от това ме боли най-много, това ми е голямата мъка. :cry:
Как стигнахме дотам, че един човек, който е Пръв и боготворен голмайстор на Левски за всички времена, идол на хиляди левскари, включително и на моя милост, пропусна (или умишлено избегна) златната възможност да ни обедини веднъж и завинаги. Трябваше просто малко твърдост и упоритост.
А Мъри му даде прекрасен начален старт, като си сложи главата в торбата с организираните, глупавите им и неразбираеми за мнозина вражди и неофициалната "клетва" за примирие на стадиона. Котоошу може и да е прав, че това беше малко неестествено, лицемерно ли каза (или както там се изрази, когато дискутирахме, не помня вече), но работеше и всички бяха доволни. И тая задруга пълнеше стадионите и сърццата на левскарите!
Никога няма да му простя това на Първия! Гъза донякъде съм го опростил, в оня случай защити сегашното злобно треньорче на Тича, но тая апатия към Обединението е непростима! Да не говорим, че Фамилията му работи именно в посока разединение и резултатът е налице днес. Дано да греша, но според мен ще става и по-зле. :cry:

Обединение не може да има с фашисти, лумпени, биячи, слуги на мафията и политиците, наркости, качулати злобари , безделници и интересчии. Те са зло. Обединение може да има на доброто срещу злото. Злото няма място трибуните. "Умрете селяни", и тем подобни малоумни скандирания нямат място на синята трибуна. Това трябва да бъде изкоренено и левскарщината да се върне към автентичната и чистосърдечна подкрепа.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 30 юли 2023 08:52

Да не забравите да викнете и името на Иво Ивков, нали и той беше в уравнението, все пак това беше човекът Х, около когото се развихри цялата драма. Ябълката на раздора. Човека, за когото може би Мъри беше женен без ние да знаем, защото Мъри постави Ивков и интересите, които той защитаваше над тези на клуба. До такава степен, че се изниза преди мача с припоците и ни остави доникъде месец и нещо преди края на сезона. Хората му се молеха да остане, още 11 мача без победа щяхме да изтърпим, но Мъри се показа като предател. Не се съмнявам, че Мъри обича Левски, но човекът си е интересчия и то не е от най-умните.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 юли 2023 08:57

Всички от УЕФА се убедиха колко неадекватен е Ивков на този пост в Левски, Градев също, но наистина има хора, които още го подкрепят. Смешно е. :lol: :lol:

''Жалбата е недопустима!'' - винаги да го помни

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 юли 2023 09:06

Левски е футболен клуб, с треньор по футбол, няма нужда да се скандира името на рибар. Най - малкото е неуважително към труда и присъствието на сегашния треньор. Костов с нищо не е заслужил това отношение. Скандирайки името на човек предпочел да лови риба вместо да тренира клуба на сърцето си, все едно казваме на Костов да се разкара. Но не се учудвам след като това е идея на необразованите безделници от сектор Б. Пълна подкрепа за Костов, а Рибаря да гледа мачовете от някой гьол край Хасково и да не трови атмосферата в клуба. Ще скандирам името му пак когато стане треньор на Левски. До тогава му пожелавам успешен риболов.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 юли 2023 10:03

sinqkrepost1914 написа:Да не забравите да викнете и името на Иво Ивков, нали и той беше в уравнението, все пак това беше човекът Х, около когото се развихри цялата драма. Ябълката на раздора. Човека, за когото може би Мъри беше женен без ние да знаем, защото Мъри постави Ивков и интересите, които той защитаваше над тези на клуба. До такава степен, че се изниза преди мача с припоците и ни остави доникъде месец и нещо преди края на сезона. Хората му се молеха да остане, още 11 мача без победа щяхме да изтърпим, но Мъри се показа като предател. Не се съмнявам, че Мъри обича Левски, но човекът си е интересчия и то не е от най-умните.

Мда, а Сираков не постави личните си и семейни интереси над Левски, нали?
Не знаеше, че щом уволни Ивков, ще си тръгне и Мъри. Но въпреки това го уволни на ОС, като преди това твърдеше, че не се очаквали промени.
Много е трудно за схващане, че Мъри искаше да участва в клуб, който се управлява по европейски модел. А, не най-милото ти Мило да дърпа конците без пряко да носи никаква отговорност.
Всички проблеми в клуба започнаха когато спонсорът започна да се меси в управлението на клуба. А, това познай кой го позволи...
R.I.P.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 юли 2023 10:10

Какво излиза накрая :?
Едните обявяват мача с Локо в подкрепа и благодарност към Стоилов, а другите малко след това, елате и чрез дарение можете да се сдобиете с реплики, предполагам правени от НКПСЗ... сигурно са го направили да съберет повече парички за НАП, но леко се съмнявам :?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”