Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Не е майтап работата братко , недей се шегува. Почна да писва. По-Левскарите и Най-Левскарите (и легенди има не са сами някой безродници) само искат от ПФК ЛЕВСКИ 1914 АД , айде да се спрат малко
-
Утре отивам на мача само и само да освирквам тия дето ще крещат за Мъри, при положение, че си имаме треньор сега. Ясно е, че ще се чуят само за няколко секунди. Обаче с артикулите са хитри, ще стане пропагандата, дай малко за дарение, на ти шал и фланелка, ще заблудят доста деца:)
Blue_Blood84 написа:....
Не му обръщай внимание на тоя дребен човечец, той си мисли, че всичко започва от загубената им кауза тръст синя България преименувана на сдружението. Аз когато съм спрял вече да ходя по агитки и да съм хард фен, сигурно той тогава е започнал да ходи на мачове. Сигурно най-посетения му мач е юбилея с Лацио и финала за купата миналата година. А за мач извън България сигурно му е бил в марибор.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

W84me написа:...
Тоест, единия нарисуван брат е лош, а другия нарисуван брат е Ангел небесен?
Кога съм казвал, че е ангел небесен? И ти ли ще се правиш на Мунчо?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
TristaNNN написа:W84me написа:...
Резил
tamkuan написа:Тристане брате...... При доказателства , че ,,организираните'' фенове искат да спечелят по какъвто и да е начин от ,,Левски'' преди, сега и след, Вие ДИРЕКТНО попадате в най-най-най черните списъци на всеки Левскар. Всеки истински Левскар знае залога на Васил Иванов Кунчев и скромността и честността на Гунди. Това са нашите завети , а всеки който от корист иска нещо от клуба е не просто враг, вие не сте Ботевисти, Локомотивци, Беройци и т.н. Вие сте враг вътре в клуба не отвън. Ако сте толко за правда вадите 10 млн. на година с банкови гаранции и искате акциите. Ние всички ще ви подкрепим за начало. И недей много ми знай за стадиона , че всеки път като ида има поне 50 за абсолютна забрана да стъпват в храма(без сектор б ,там са повече ) и всички те са ,,организирани''. Кажи си сега честно как да я карам с вас , като нарушавате всички принципи изповядвани от Левски и Гунди и сте у дома...... Ама честно ми кажи какво би сторил Апостола, Ванчо Михайлов, Гоце Делчев, Ботев.....
Ми, карай си я както досега, какво ти пречи? Във ФБ, на диванчето, просто си продължавай да следваш заветите по същия диванен начин. Никой не ти пречи.
[offtopic]
[/offtopic]

-
TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:....
Не му обръщай внимание на тоя дребен човечец, той си мисли, че всичко започва от загубената им кауза тръст синя България преименувана на сдружението. Аз когато съм спрял вече да ходя по агитки и да съм хард фен, сигурно той тогава е започнал да ходи на мачове. Сигурно най-посетения му мач е юбилея с Лацио и финала за купата миналата година. А за мач извън България сигурно му е бил в марибор.
![]()
![]()
![]()
Така е, да, само с едно допънение - почнах да ходя на мачове, когато мъжката ти душичка се уплаши да ходи във В
, да не дойде някой случайно да те набие.
Сигурно си доволен, че преди на мачове когато трудно си намирахме билети за Сектор Б, сега хората си ги взимат чак когато вече нямат избор, защото сектор А и сектор В са се разпродали. А ако се пуска и сектор Г в свободна продажба и той ще се пълни преди Б, сигурно ти е кеф, това сте вие тръст синя България тире сдружение тире следва нещо друго .
Blue_Blood84 написа:TristaNNN написа:W84me написа:...
Резил
Кой това? "Стар" левскар като тебе, де го е страх да ходи на стадиона и се е скрил под дивана или пеньора на майка си, че да не го набие някой случайно? Ми, резил си е, вярно.

[offtopic]
[/offtopic]

Blue_Blood84 написа:TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:....
![]()
![]()
![]()
Така е, да, само с едно допънение - почнах да ходя на мачове, когато мъжката ти душичка се уплаши да ходи във В
Сигурно си доволен, че преди на мачове когато трудно си намирахме билети за Сектор Б, сега хората си ги взимат чак когато вече нямат избор, защото сектор А и сектор В са се разпродали. А ако се пуска и сектор Г в свободна продажба и той ще се пълни преди Б, сигурно ти е кеф, това сте вие тръст синя България тире сдружение тире следва нещо друго .
Явно така те оправих тая вечер, че още три часа ще се чудиш с какво и как да ми блеснеш тука, ама си ми ниска топка. Много ниска.
Бегай да ти леят куршум, че да идеш утре във В да правиш контраосвирквания на тия, де щели да викат Мъри-Мъри.

Ама внимавай да не дойдат да те набия от Б. Ей, не е шега и твоето, пази се.

[offtopic]
[/offtopic]

-
TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:....
![]()
![]()
![]()
Явно така те оправих тая вечер, че още три часа ще се чудиш с какво и как да ми блеснеш тука, ама си ми ниска топка. Много ниска.
Бегай да ти леят куршум, че да идеш утре във В да правиш контраосвирквания на тия, де щели да викат Мъри-Мъри.![]()
Ама внимавай да не дойдат да те набия от Б. Ей, не е шега и твоето, пази се.
Споко, имам жълто червена тениска, ще мина между капките:)))