Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Да ги трепят,ама извън стадиона.Предполагам,че така Левски няма да пострада
САМО ЛЕВСКИ!
1914.1902 написа:Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП)
НКП на Левски е с категорична позиция относно задаващия се реванш в четвъртък. Феновете на Шкупи не бива да идват. София не е място за разходки, а още повече след случката от Скопие.
Агитката на Левски е със славна история и гостите няма да си прекарат приятно в нашата столица, която вероятно е най-доброто място, което хората от квартал Чаир могат да посетят през целия си животец.
Отменете пътуването до България! Тук няма да си прекарате добре.
Нека този път разумът надделее! Победителят може да е само един! И това сме ние!
Всички на стадиона и само Левски!
Имам само една забележка - ,,хора,, да се замени със ,,същества,,
САМО ЛЕВСКИ!
1914.1902 написа:Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП)
НКП на Левски е с категорична позиция относно задаващия се реванш в четвъртък. Феновете на Шкупи не бива да идват. София не е място за разходки, а още повече след случката от Скопие.
Агитката на Левски е със славна история и гостите няма да си прекарат приятно в нашата столица, която вероятно е най-доброто място, което хората от квартал Чаир могат да посетят през целия си животец.
Отменете пътуването до България! Тук няма да си прекарате добре.
Нека този път разумът надделее! Победителят може да е само един! И това сме ние!
Всички на стадиона и само Левски!
С какво точно е славна агитката от сектор наркос? С източване на клуба през магазина и охрана. Известен със свастиките и фашистки скандирания, с животинските звучи, с хвърляне на бомбички и всякакви други предмети на терена и публиката. Да не забравим и славата им, че пребиват по улиците безобидни и случайни хора, трошенето на обществен транспорт, хулигански прояви по бензиностанции..........т.н.
Патрона ни би се "гордял" със "славната история" на тоя син прайд от лумпени. И сега на всичко отгоре сътвориха тая повърня, която допълва "славната им история". Явно според тях това е завета на Левски, който трябва да следваме. Утайки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
darkblue67 написа:TristaNNN написа:darkblue67 написа:...
Аз пък съм мунчо.
Зададох ти въпрос, както и на другия експерт, който преди време сподели, че го е страх да ходи на стадиона, че злите наркоси можели да дойдат и да го бият в сектор В.
Бихте ли ми отговорили, моля?
В противен случай, с цялото ми уважение към форума и правилата, ще трябва да се обръщам към вас с "диванни лаладжии" или "лелички" . След като не можете да аргументирате ясните си експертни твърдения....
Аре, оня другия може да го е страх, че ще го бият и във форума, а ти?
Тристан, с цялото ми уважение към теб като левскар и човек милеещ за клуба, на който съм привърженик и аз, ти казвам, че нямаш право да използваш обидни епитети за хора, които не познаваш. В този форум сме се събрали да обсъждаме любимия си клуб и е напълно нормално мненията ни по някой въпроси да се различават. Това, че ти имаш различно от моето мнение , не те прави мой враг (поне аз така го приемам). Ще се радвам и ти да не приемаш за врагове хората, които не са на твоето мнение и да не ги обиждаш. В крайна сметка всичките сме привърженици на този велик клуб. Относно въпроса ти, ще ти отговоря така:
Не познавам така наречения младеж и брат му лично, но в съвременният свят написвайки в гугъл едно име получаваш предостатъчно информация. Та според гугъл въпросния младеж е смеко казано лоша репутация. За брат му не знам, може да е добро момче, може да се е отрекъл от брат си, но все пак е "обременен" с репутацията на брат си. Точно това ме отказа да стана член на сдружението. Според мен за "лице" на сдружението трябваше да се изберат неопетнени по никакъв начин хора, а те не само го избраха в управителния съвет, а го направиха и председател.
Мразя да пиша такива дълги постове. Айде бъди жив и здрав и не се пали толкова. Влияе зле на здравето.
Не му обръщай внимание на тоя дребен човечец, той си мисли, че всичко започва от загубената им кауза тръст синя България преименувана на сдружението. Аз когато съм спрял вече да ходя по агитки и да съм хард фен, сигурно той тогава е започнал да ходи на мачове. Сигурно най-посетения му мач е юбилея с Лацио и финала за купата миналата година. А за мач извън България сигурно му е бил в марибор.
darkblue67 написа:....
Тристан, с цялото ми уважение към теб като левскар и човек милеещ за клуба, на който съм привърженик и аз, ти казвам, че нямаш право да използваш обидни епитети за хора, които не познаваш. В този форум сме се събрали да обсъждаме любимия си клуб и е напълно нормално мненията ни по някой въпроси да се различават. Това, че ти имаш различно от моето мнение , не те прави мой враг (поне аз така го приемам). Ще се радвам и ти да не приемаш за врагове хората, които не са на твоето мнение и да не ги обиждаш. В крайна сметка всичките сме привърженици на този велик клуб. Относно въпроса ти, ще ти отговоря така:
Не познавам така наречения младеж и брат му лично, но в съвременният свят написвайки в гугъл едно име получаваш предостатъчно информация. Та според гугъл въпросния младеж е смеко казано лоша репутация. За брат му не знам, може да е добро момче, може да се е отрекъл от брат си, но все пак е "обременен" с репутацията на брат си. Точно това ме отказа да стана член на сдружението. Според мен за "лице" на сдружението трябваше да се изберат неопетнени по никакъв начин хора, а те не само го избраха в управителния съвет, а го направиха и председател.
Мразя да пиша такива дълги постове. Айде бъди жив и здрав и не се пали толкова. Влияе зле на здравето.
Първо, извинявам се, че си се почувствал обиден, не целях да те обидя. Имам добро мнение за теб въпреки диаметрално противоположните ни мнения по повечето въпроси около любимия Левски.
Разбира се, че е форум и разбира се, че всеки има право на мнение. Разбира се, че ние левскарите сме свободомислещи люде, а не овце и крепостни селяни като припоците, което често пъти води до по-тегави дискусии помежду ни. В това няма нищо лошо, даже е чудесно.
Въпросът е, че когато се дискутира, е хубаво да излагаме факти и аргументи, поне според мене. Като твърдим, че еди кой си е такъв и онакъв, е хубаво да подлатим мнението си с нещичко, щото иначе не е коректно. Едно е да имаме мнение дали Пламен Андреев е добър или слаб вратар, понеже го гледаме във всеки мач, а друго е да дискутираме човек, който даже не познаваме, нали?
Подчертал съм нещо от мнението ти - ами аз точно това исках да кажа, от тук тръгна всичко. Що трябваше да похабяваме толкова слово, не знам.

Бъди здрав и Само Левски!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Kotooshu написа:...
Пак ли трябва да дискутираме поредното едно и също? И това го дъвкахме с тебе поне десетина пъти, мнението ми по темата не се е променило.

Значи, безкрайно много те уважавам, казвам го с цялата тежест на думите си, ако и да изглеждаме понякога като някакви "алфа мъжкари", които като бесни вълци искат да спечелят уважението на най-яката мадама от 10 А клас, примерно .... но почва да ми писва да дъвчем едно и също през няколко месеца, честно.
Мненията, които размених с другите момчета целяха да разбера, щото аз наистина не знам, с какво Димитър се приравнява към Любомир по престъпления и прегрешения. Нищо повече. Ако вторият е доказан и осъждан нарко престъпник и няма човек у нас, който да твърди противното, то за първия не знаех да е осъждан и криминален. Не знаех дали е и обвиняван в такива тежки престъпления, та затова се и допитвам, понеже не претендирам да знам абсолютно всичко.
Щото аз като кажа, че Любомир е нарко престъпник, мога да извядя факти за това, нали?
И когато еди кой си каже, че Димитър също е нарко престъпник, както и всички от злото управление на злото нарко сдружение, очаквам пък той да извади факти, понеже на мен не са ми известни такива.
Толкова е просто, баси...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
Тристане, ако станеш фен на някой друг отбор ще направиш добро за Левски. Нали вие от тръста искате да помагате на Левски, айде стани фен на някой друг отбар:)
TristaNNN написа:Kotooshu написа:...
Пак ли трябва да дискутираме поредното едно и също? И това го дъвкахме с тебе поне десетина пъти, мнението ми по темата не се е променило.![]()
Значи, безкрайно много те уважавам, казвам го с цялата тежест на думите си, ако и да изглеждаме понякога като някакви "алфа мъжкари", които като бесни вълци искат да спечелят уважението на най-яката мадама от 10 А клас, примерно .... но почва да ми писва да дъвчем едно и също през няколко месеца, честно.
Мненията, които размених с другите момчета целяха да разбера, щото аз наистина не знам, с какво Димитър се приравнява към Любомир по престъпления и прегрешения. Нищо повече. Ако вторият е доказан и осъждан нарко престъпник и няма човек у нас, който да твърди противното, то за първия не знаех да е осъждан и криминален. Не знаех дали е и обвиняван в такива тежки престъпления, та затова се и допитвам, понеже не претендирам да знам абсолютно всичко.
Щото аз като кажа, че Любомир е нарко престъпник, мога да извядя факти за това, нали?
И когато еди кой си каже, че Димитър също е нарко престъпник, както и всички от злото управление на злото нарко сдружение, очаквам пък той да извади факти, понеже на мен не са ми известни такива.
Толкова е просто, баси...
Тоест, единия нарисуван брат е лош, а другия нарисуван брат е Ангел небесен?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Тристане брате...... При доказателства , че ,,организираните'' фенове искат да спечелят по какъвто и да е начин от ,,Левски'' преди, сега и след, Вие ДИРЕКТНО попадате в най-най-най черните списъци на всеки Левскар. Всеки истински Левскар знае залога на Васил Иванов Кунчев и скромността и честността на Гунди. Това са нашите завети , а всеки който от корист иска нещо от клуба е не просто враг, вие не сте Ботевисти, Локомотивци, Беройци и т.н. Вие сте враг вътре в клуба не отвън. Ако сте толко за правда вадите 10 млн. на година с банкови гаранции и искате акциите. Ние всички ще ви подкрепим за начало. И недей много ми знай за стадиона , че всеки път като ида има поне 50 за абсолютна забрана да стъпват в храма(без сектор б ,там са повече ) и всички те са ,,организирани''. Кажи си сега честно как да я карам с вас , като нарушавате всички принципи изповядвани от Левски и Гунди и сте у дома...... Ама честно ми кажи какво би сторил Апостола, Ванчо Михайлов, Гоце Делчев, Ботев.....
-
Много мунчовци и диванни фенове се събрахме:))) Утре всички да минете през сдружението и да си вземете тениска и шал в жълто Черно, дават ги срещу дарение, на следващото домакинство даже ще ви дават пари само и само да сте така облечени. Е парите няма да са от тях, а от членовете
)))