Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 28 юли 2023 21:30

Чета сега за един от Челси,догодина му изтича договора.Преди 3 г. го искали за 80 млн. сега ще го пробутат за 5.И богатите плачат.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юли 2023 21:47

Blue_Blood84 написа:
darkblue67 написа:
TristaNNN написа:Обаче госпожата не може да не дрисне някоя интрижка по Мъри.
Ех, направо им се цепят мазолите от яд, че диалекта с анцуНга е по-обичан от Фамилията и финансовия им благодетел заедно. Ще се пробват да го свалят в лайната при тях при всяка възможност, но той е висооооооко в небето над алчните им, дребнави душички. 8-)
Колкото до въпросния Младеж(за сведение на мунчовците този не е преЦедателя на Сдружението), грозно е да се пишат такива работи. Ма било ФБ, ма фенщина, не.... Не се прави толкова грозно и примитивно, не бива така. За съжаление подобни единични павиани и изпълненията им лепват петно на всички останали почтени организирани левскари и после върви обяснявай на Мунчо, че не всички са маскари.

А кой е председател на сдружението?

Брата на младежа, де факто младежа движи всичко ама тоя тристан се опитва да се оправдава с това което е на теория, не на практика. Въпреки всичко резултата от бройката им в Сдружението показва, че хората мислят:))

А може ли все пак, като хора, които не стъпват на стадиона, но имат претенции, че всичко им е ясно из организациите, да му обясните на тоя невеж Тристан какво е направил брата на Младежа, в какво е обвинен и т. н., че не му е понятно. За Любо като престъпник няма какво да се коментира - всичко е казано вече.
Преди време питах пророка на Приказка за амеби, ама не ми отговори, та се надявам вие да го сторите.
На мунчовците, за които Пепи Димитров е "някъв кибик" съвсем не смятам да отговарям. Не искам да се самоунижавам дотолкова, че да коментирам индивиди, които дори нямат елементарни читателски и слушателски потребности, за които "давам пари" = "не е проблем да съм невежа" и бой рИкията! (Впрочем този светоглед властва и съсипва милата ни България бързо и безмилостно!)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 28 юли 2023 22:09

Тристан зададе правилен въпрос -Какво е направил брата на Младежа?
Аз не знам,не съм чул,нито прочел.Следователно съм невежа.
Пепи Д.бил кибик.А той какво е направил ,че да не го смятаме за такъв?Аз съм невеж по този въпрос.
Дава някакви изказвания с пикантерии от кухнята.Откъде ги знае тези неща ,ако не кибичи цял ден около по -големите клечки,които го използват за техните си цели.
Аз съм далеч от София,софийските клюки и интриги са ми далеч.
Ти познаваш ли Наса Котешкия Марш?
Скоро почина,лека и пръст.
Или си невежа?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 28 юли 2023 22:38

vlong написа:Тристан зададе правилен въпрос -Какво е направил брата на Младежа?
Аз не знам,не съм чул,нито прочел.Следователно съм невежа.
Пепи Д.бил кибик.А той какво е направил ,че да не го смятаме за такъв?Аз съм невеж по този въпрос.
Дава някакви изказвания с пикантерии от кухнята.Откъде ги знае тези неща ,ако не кибичи цял ден около по -големите клечки,които го използват за техните си цели.
Аз съм далеч от София,софийските клюки и интриги са ми далеч.
Ти познаваш ли Наса Котешкия Марш?
Скоро почина,лека и пръст.
Или си невежа?

Аз пък съм мунчо.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юли 2023 22:56

darkblue67 написа:...
Аз пък съм мунчо.

Зададох ти въпрос, както и на другия експерт, който преди време сподели, че го е страх да ходи на стадиона, че злите наркоси можели да дойдат и да го бият в сектор В. :shock:
Бихте ли ми отговорили, моля?
В противен случай, с цялото ми уважение към форума и правилата, ще трябва да се обръщам към вас с "диванни лаладжии" или "лелички" . След като не можете да аргументирате ясните си експертни твърдения....
Аре, оня другия може да го е страх, че ще го бият и във форума, а ти?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 юли 2023 10:41

Какво бил съгрешил брат му на Лайнежа?
Само един неоспорим факт е за магазина на кой беше даден?

ПФК „Левски” преотстъпва изцяло дейността, свързана с продажба на фенски артикули, на нямащата връзка с клуба фирма “Левски Маркетинг”, собственост на Димитър Костадинов (брат на Любомир). Съгласно подписаното споразумение, “Левски Маркетинг” продава артикули и отчислява 20% такса „роялти”. Клубът не е имал реална представа какво и колко се продава, тъй като тази информация е била на разположение само и единствено на фирмата на т.нар. “фенове”, но е показателно, че за период от една година в касата на клуба са влезли точно 0 лв. (НУЛА ЛЕВА), а въпросното „роялти” дори не е било плащано в продължение на месеци.

Освен всичко друго, в този период Тодор Минев, т.нар. “Г-н 1 лев”, е бил назначен на заплата в клуба, двойно по-голяма от общите възнаграждения на двамата му наследници, благодарение на които “Левски” генерира оборот от над 1 000 000 (един милион) лева! Това е поредното доказателство, че колкото по-далеч от “Левски” стоят професионалните “фенове” в обкръжението на Любомир Костадинов, толкова по-добри резултати ще постига клубът.

– Фирмата на Димитър Костадинов е участвала в споразумение с трета страна – „Спорт Депо”, и ПФК „Левски” е платил над 1 000 000 лв. за екипировка, която за предишни сезони (че и за сегашния) е получавала безплатно. Освен че е направила връзка със „Спорт Депо”, където са изплатени тези съмнителните суми, фирмата на феновете не е предоставила холограмните стикери, които клубът е поръчал и платил, но така и не е видял. Ако се чудите какви са тези холограмни стикери – това е бил единственият начин „Левски” да следи колко артикули са били продадени и колко са поръчани, тъй като по договор те трябва да се слагат на всеки един екип, анцуг и т.н. Изводите защо не са били отчитани и предоставени от фирмата на “феновете” на Левски ги оставяме на вас.

Как по точно да се каже?

Посланието обаче е едно и също: има договор - няма проблем; няма договор - има проблем. Така както нямаше проблеми с Иво Тонев и Спас Русев”, написаха от “Ултрас Левски”.

Колко ли пари откраднаха от нас покрай магазина, чрез фирмата на Димитър Костадинов....хмъъ :?

Има ли смисъл да се припомня още?

Уважаваните и почтени организирани левскари , нито искат - нито могат да се разграничат от наркосите, за уточнение това е София-Запад, а защо е така оставям на теб Тристан да кажеш... та даже да не говорим, как уважавани и почтени левскари ги изкараха батко и братко най-големите левскари и някакви богове, които трябва да ги следваме!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 29 юли 2023 10:49

TristaNNN написа:
darkblue67 написа:...
Аз пък съм мунчо.

Зададох ти въпрос, както и на другия експерт, който преди време сподели, че го е страх да ходи на стадиона, че злите наркоси можели да дойдат и да го бият в сектор В. :shock:
Бихте ли ми отговорили, моля?
В противен случай, с цялото ми уважение към форума и правилата, ще трябва да се обръщам към вас с "диванни лаладжии" или "лелички" . След като не можете да аргументирате ясните си експертни твърдения....
Аре, оня другия може да го е страх, че ще го бият и във форума, а ти?

Тристан, с цялото ми уважение към теб като левскар и човек милеещ за клуба, на който съм привърженик и аз, ти казвам, че нямаш право да използваш обидни епитети за хора, които не познаваш. В този форум сме се събрали да обсъждаме любимия си клуб и е напълно нормално мненията ни по някой въпроси да се различават. Това, че ти имаш различно от моето мнение , не те прави мой враг (поне аз така го приемам). Ще се радвам и ти да не приемаш за врагове хората, които не са на твоето мнение и да не ги обиждаш. В крайна сметка всичките сме привърженици на този велик клуб. Относно въпроса ти, ще ти отговоря така:
Не познавам така наречения младеж и брат му лично, но в съвременният свят написвайки в гугъл едно име получаваш предостатъчно информация. Та според гугъл въпросния младеж е смеко казано лоша репутация. За брат му не знам, може да е добро момче, може да се е отрекъл от брат си, но все пак е "обременен" с репутацията на брат си. Точно това ме отказа да стана член на сдружението. Според мен за "лице" на сдружението трябваше да се изберат неопетнени по никакъв начин хора, а те не само го избраха в управителния съвет, а го направиха и председател.
Мразя да пиша такива дълги постове. Айде бъди жив и здрав и не се пали толкова. Влияе зле на здравето.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 29 юли 2023 14:02

Вече съм далеч от стадиона и родината, но скромно поддържам три абонамента и сезонни билети... Старата любов ръжда не хваща, но като всичко в нашата мила родина, нищо не се променя! То реално са си два лагера, в който за съжаление попадна един добър треньор....дано не е ламти за слава и пари и той! Явно приказки, той не дава Парите(Сираков), а управлява... И ние можем така са хванали мая при Мъри За съжаление! По принцип го виждах преди на едно язовирче до Хасково и не го тормозех, но този път ако го засека ще му кажа скромното ми мнение. Харесвам Костов, успех и само Левски.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 юли 2023 16:38

Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП)

НКП на Левски е с категорична позиция относно задаващия се реванш в четвъртък. Феновете на Шкупи не бива да идват. София не е място за разходки, а още повече след случката от Скопие.
Агитката на Левски е със славна история и гостите няма да си прекарат приятно в нашата столица, която вероятно е най-доброто място, което хората от квартал Чаир могат да посетят през целия си животец.
Отменете пътуването до България! Тук няма да си прекарате добре.
Нека този път разумът надделее! Победителят може да е само един! И това сме ние!
Всички на стадиона и само Левски!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 юли 2023 16:55

Да не забравяме, че дъртия младеж от сектор Б(орисов) е участник в контрапротестите на "болния левскар" и "Гешев е радост". Вън мутрите и политически зависимите лумпени от клуба, които се хранят от неуспехите на клуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”