А ти да прочете, че това 0:5 не е резил? То и онези петици от Милан са си резил, както и петиците от Барса и Спортинг. И по-рано в темата го написах, че такива тежки загуби са си резил.ReBorn1982 написа:rane написа:Рейнджърс са някои в ЕКТ, за разлика от Вашаш, които и до ден днешен са никои. Та този Вашаш ви унижава безподобно и ставате първия бълг. отбор с такъв резил.
То и АЗ Алкмаар по тая логика са никои като ви плющят с 5:0 едно време .... та и сега ви плющят .... значи приемаме за пълен резил мачовете ви с тях ....Рейнджърс и шотландският клубен футбол са доста над унгарските отбори в ЕКТ. Ние отстранихме шотландците, а вас Вашаш ви унищожават и ви правят за смях на цяла Европа. При това са анонимник, който изобщо не може да се мери с Ференцварош, МТК или Дожа.
То и АЗ е анонимник, който не може да се мери с Аякс, Фейенорд и ПСВ, даже Вашаш има 6 титли на Унгария, АЗ е с мизерните 2 ..... и за втори път ви резилят безподобно.
Не знам други, освен припоци и бивши чорбари, да се оправдават при тежка загуба. 6 гола са си унижение отвсякъде! При вас се е случвало на 2 пъти. Имате и петица от Ливърпул. Раванели с колко ви би 90-те?
А тази шестичка с която ви унижава Вашаш е първата за български отбор в историята. Факт, който само луд би тръгнал да отрича!
АЗ даже не могат да си помислят да се мерят с Аякс, Фейнорд или ПСВ. Нито в ЕКТ, какво ли пък остава за домашна сцена!
Едва ли има луд да твърди обратното?