Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rane » 22 авг 2025 15:16

ReBorn1982 написа:
rane написа:Рейнджърс са някои в ЕКТ, за разлика от Вашаш, които и до ден днешен са никои. Та този Вашаш ви унижава безподобно и ставате първия бълг. отбор с такъв резил.

То и АЗ Алкмаар по тая логика са никои като ви плющят с 5:0 едно време .... та и сега ви плющят .... значи приемаме за пълен резил мачовете ви с тях ....

Рейнджърс и шотландският клубен футбол са доста над унгарските отбори в ЕКТ. Ние отстранихме шотландците, а вас Вашаш ви унищожават и ви правят за смях на цяла Европа. При това са анонимник, който изобщо не може да се мери с Ференцварош, МТК или Дожа.

То и АЗ е анонимник, който не може да се мери с Аякс, Фейенорд и ПСВ, даже Вашаш има 6 титли на Унгария, АЗ е с мизерните 2 ..... и за втори път ви резилят безподобно.
А ти да прочете, че това 0:5 не е резил? То и онези петици от Милан са си резил, както и петиците от Барса и Спортинг. И по-рано в темата го написах, че такива тежки загуби са си резил.
Не знам други, освен припоци и бивши чорбари, да се оправдават при тежка загуба. 6 гола са си унижение отвсякъде! При вас се е случвало на 2 пъти. Имате и петица от Ливърпул. Раванели с колко ви би 90-те?
А тази шестичка с която ви унижава Вашаш е първата за български отбор в историята. Факт, който само луд би тръгнал да отрича!

АЗ даже не могат да си помислят да се мерят с Аякс, Фейнорд или ПСВ. Нито в ЕКТ, какво ли пък остава за домашна сцена!
Едва ли има луд да твърди обратното?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 авг 2025 15:20

ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:През 93-та Рейнджър беше сред първите 4 отбора в ШЛ. Отречи го с факти.

Не го отричам. Но Вашаш също е сред първите 4 отбора в КЕШ в сезона, когато бие ЦСКА.

Че аз кога съм го отрекъл и изобщо писал нещо за Вашаш.
Но има една съществена разлика, Рейнджърс ние го отстраняваме, а Вашаш ви направил някаква 6-ца, или нещо такова, доколкото разбирам от форума.
Този отбор го имах на снимка от в-к Старт в албума си като малък, снимката им беше може би от онова време, съдейки по екипите, прическите и топките с ръждивия цвят оставени пред пейката на която седят от първата редица за снимката.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 22 авг 2025 15:30

Кои според вас, са най-големите резили на БГ отбори в Европа?
Кои са най -силните отстранени отбори в Европа, от БГ отбори?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 авг 2025 15:31

А това 0:5 от Алкмар през 80-та беше във втория кръг на УЕФА, след като Левски отстрани в първия Динамо Киев и беше доста съмнително като резултат, понеже тогава се говореше, че Левски е наказан заради отстраняването на съветски отбор с лишаване от полагащите им се премии. Първия мач в София завърши 1:1, като първото полувреме нищо не игра, нямаше и помен от играта с/у Динамо. Второто, след като резултата беше вече едно на нула за Алкмар Левски ги натика в тяхната половина и Емо Спасов изравни от дузпа, след която пак намалиха оборотите.
В Холандия Левскарите се разхождаха по терена, а Владо Делчев спаси дузпа при 0:5.
Тогава излезе един лаф, който го чух от Левскар от нашия курс в даскалото, че Левски си сменили номера на автобуса с AZ 67 05 :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 авг 2025 15:55

И понеже очаквам хули и нападки, че пак се оправдавам с репресии на Левски, да разкажа и как ЦСКА отпадна два пъти от Динамо Киев, по точно първия, втория не ги гледах, понеже знаех как ще свършат. Значи първия път, първия мач в София първото полувреме ЦСКА не им даде да дишат, не ги пускаше да минат центъра, Марашлиев ги обстрелваше с далечни удари, спаси ги само вратаря им Рудаков, който направи чудеса от храброст.
Второто обаче картината се смени, ролите се размениха, а Динамо победи с 1:0. Тогава се говореше, а и аз си го помислих, че на полувремето някой генерал е влязъл в съблекалнята на ЦСКА и ги е нахокал здраво. Реванша в Киев не го гледах, даже май и не го предаваха, завърши пак 1:0 за Киевчани.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 авг 2025 15:57

AntonToni написа:Кои според вас, са най-големите резили на БГ отбори в Европа?

КА акурейри, които ви бият, но ги отстранявате, са най-големият резил евър! Най-големият успех е участието на умрялото дружество, когато отстранява шампионите на Испания и настоящия носител на кеш - това никога не може да се повтори
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 авг 2025 16:01

rane написа: А тази шестичка с която ви унижава Вашаш е първата за български отбор в историята. Факт, който само луд би тръгнал да отрича!

Голям довод ..... естествено, че ще е първата, та ЕКТ тепърва започват тогава, има само един турнир - КЕШ, и други български отбори още не са играли там.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 авг 2025 16:05

Най-големите резили са Малта и Лихтенщайн, футболни джуджета ..... на сметката на Левски.

Най-силните отстранени отбори са Ливърпул, Аякс и Нотингам, актуалните европейски шампиони към момента (автор ЦСКА) .... разбира се .... и Рейнджърс.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 22 авг 2025 16:06

tmanolov написа:

КА акурейри, които ви бият, но ги отстранявате, са най-големият резил евър! Най-големият успех е участието на умрялото дружество, когато отстранява шампионите на Испания и настоящия носител на кеш - това никога не може да се повтори

За мен най-големият резил,е отпадането от втородивизионен отбор и то на страна извън топ5.
За успех съм съгласен с теб, европейски шампион.Дано се повтори...Почетвърти де :lol:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 авг 2025 16:12

Най-добрият мач е победата на Сити Граунд. Има го целият, пусни си го да видиш какъв отбор утрепахте.

Върни се в “Левски”