Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Манолов, повтарят те в Сатани богат. 

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
Няма да се изненадам, ако нашите са го продали за 1млн евро. Което би било добре. Ние с Лудогорец нямаме шанс да се борим за титла примерно, най-много да им вземем някой и друг мач, за това реално си е добра сделка за нас.
Левски и Лудогорец официално обявиха сделката за трансфера на защитника Ноа Сонко Сундберг на „Хювефарма Арена“. Трансферната сума надвишава значително появилите се информации в медийното пространство, но заради клауза за конфиденциалност в договора не може да бъде обявена, съобщиха от двата клуба.
По информация на dsport и Дарик радио договорът на Сонко с Лудогорец е за четири години.
Лудогорец е платил 750 хиляди евро на Левски за защитника, като в договора има записани и бонуси. Освен това „сините“ ще получат и допълнителна сума при евентуален следващ трансфер на играча.
По информация на dsport и Дарик радио договорът на Сонко с Лудогорец е за четири години.
Лудогорец е платил 750 хиляди евро на Левски за защитника, като в договора има записани и бонуси. Освен това „сините“ ще получат и допълнителна сума при евентуален следващ трансфер на играча.
realno написа:Манолов, повтарят те в Сатани богат.
Казаха ми

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
tmanolov написа:metodito написа:drvasko98 написа:Много лесно ги раздавате присъдите, пичове. За разлика от мнозина други играчи, 27 год Сонко има два трансфера в кариерата си без последния. И в двата си други отбора е играл по 4 сезона. Не е точно типа трансфераджия.
А се държи като такъв. Аз разбирам, че причината да не иска вече в "Левски" може да е отсъствието на Стоилов, но не знам дали е така.
причината, както във всяка друга професия, е липсата или наличието на перЕспектива. Левски преди 1 година и Левски сега са два коренно различни отбора именно заради перЕспективата. А дали т. нар. от някои рибар е причината за липсата или наличието ѝ, е вторичен въпрос.
Апропо, къде е 1914.1902 да каже нещо в стил "и кво ми ревете за тоя Кръстев, щом толкова време не може да си намери отбор - изтрябвал ни е"
ПерЕспективата има ли нещо общо с 7 до 8 пъти по-голямата заплата която ще получава Сонко?
-
И Ние да намажем реално от Титлата на Разград.
Да, ще получим почти 2 млн. лева, добавките... Едвали.

Да, ще получим почти 2 млн. лева, добавките... Едвали.
Аз като неразбиращ от подобни договори на футболисти да попитам, ако има запознати... Тези бонуси за влизане в ШЛ, ЛЕ и ЛК, които бихме взели от трансфера на Сонко само за първото влизане в групите ли важат, или за целия период на договора? 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Тоя от приказката е писал това
. Трансферната сума за Сонко Сундберг е 1 600 000лв, като в зависимост от някои неща, може да нарасне още. Имаме и 15% за нас при последваща продажба..
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
mikata написа:Тоя от приказката е писал това. Трансферната сума за Сонко Сундберг е 1 600 000лв, като в зависимост от някои неща, може да нарасне още. Имаме и 15% за нас при последваща продажба..
От Д Спорт излязоха с 750к евро което е долу горе толкова.
Ако е така, страхотен трансфер с оглед изтичащия договор.