icemanbg33 написа:rane написа:icemanbg33 написа:vlong написа:За Дарлан само 30 % за Гремио!
Много добре.
Мислех,че са ги изгермечили с поне 50.
30% е бая добре с оглед, че не сме платили и стотинка, ако това е вярно де.
И аз мисля, че е супер 30%. Като сметнеш 30% наНАП при трансфер, 10% наПалмсбет, % на меринджея му, % на собственика на заплата, все пак ще останат и някви млн. за Левски

Манипулацията е на ниво.
30% към НАП се плащат само когато клуба прави изходящи плащания, не от приходи. Дори да не е така, какъв е проблема 30% да отиват в НАП? Да не би да не дължим пари там или нещо съм пропуснал?
10% към Палмс Бет - окей, това са около 100 хиляди лева (ако си ги искат). Палмс Бет плащат заплатите на всички в клуба всеки месец, разбирай към 250,000лв всеки месец. Кое предпочиташ, 100к лева от трансфера на Сонко или 250к всеки месец?
% към собственика - върха на простотията, но виж, говореше се че Мъри прибира % от трансферите на Левски спрямо предишния си договор. Не знам колко е вярно или дали е фиктивно към днешна дата.
% към агента - това се плаща от клуба купувач.
Ползвайте ги тези глави малко. Стига сте чели само СЗдруженци и Манолов.
П.С дори всичко което казваш да е вярно, пак е по-добре да вземем мижави пари от колкото 0лв след 3 4 месеца.
https://trud.bg/v-levski-otkazali-da-pogasyat-nap-s-izhodyashti-transferi/
В крайна сметка "Левски" постигна споразумение с НАП, което доведе до запор на сметката на клуба, а 30% от приходите ще постъпват директно в държавната институция като погасителна вноска по задължението.
https://www.dnes.bg/sport/2023/02/23/le ... ata.561137Искам да Ви съобщя, че на среща с представители на НАП бе постигнато споразумение за изплащане на дълга на клуба към приходната агенция. Това ще стане като 30% от всички постъпления в „Левски“ ще отиват директно към НАП.
от дебати.бг
В крайна сметка „Левски“ постигна споразумение с НАП, което доведе до запор на сметката на клуба, а 30% от приходите ще постъпват директно в държавната институция като погасителна вноска по задължението.
от бспорт
Димитров обаче е категоричен, че преди двайсетина дни след серия от срещи е постигната договорка с НАП за 30% от приходите по сметката на клуба. "Нека да уточним чисто законово - с НАП не се сключват споразумения във вида, в който си го представя обикновеният човек. Това не е договор. Нося споразумението от 2019 г. Сега имаме нещо това, в него е описано точно това - 30 процента от приходите по сметката на Левски отиват в НАП".
колкото до десятъкът на милото и ко, ти как мислиш, дали ще си ги искат? Особено след като пишат фактурки, особено като плащат ДДС по тези фактурки! Какво пропагандира И. Раевата приказка ... така де... Синята приказка?
Иначе аз, а и не само аз го написах - палмите си дават пари за спонсорство, получават си рекламата покрая най-известната българска марка и толкова. Никакви 10% от приходите не съм съгласен да прибират. Затова и повече не давам пари на Левски, а станах ТВ привърженик!
И как мислиш, дали меринджеят работи за едното "мерси", а не взима едни парици при подпис на неговия подопечен футболист?
Мъри получава 3% (под сурдинка) от сумата, за която е продаден даден играч, доведен и селектиран от него.
Ползваме ги тези глави, а не четем директивата на И. Раева и останалите от приказката...
Та Левски колко % от тр. сума ще останат, ако продадем този играч? 70%, 50%, 25%, по-малко от 25% ?
И се споменаха там едни 10% от следващ трансфер на Сонко. 10% за доказал се футболист и национал срещу 30% за нищо недоказал, все още, играч.