Няма друг такъв клуб ,такъв отбор ,такова дружество ,юридическо,търговско!!!
Три години без пари и Мачка и Тъпче,и Шиба ,и Низвергва враговете си,въпреки вътрешните такива.
Само Левски на истинските Левскари!
На глупендърите -Чеп
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
Да споделя две заглавия в една подборка, която е тъжна:
Според мен "Левски" не постъпи коректно с Кривия на времето, но той знае, че с него са постъпили некоректно тогавашните управници, а не клуба, като такъв. А какъв, по дяволите е проблема на Курдов???
Петър Курдов: Не мисля, че Левски ще победи Ботев (Пд)
Кривия: Дай Боже, колкото се може по-напред да стигнат "сините" в Европа
Според мен "Левски" не постъпи коректно с Кривия на времето, но той знае, че с него са постъпили некоректно тогавашните управници, а не клуба, като такъв. А какъв, по дяволите е проблема на Курдов???
metodito написа:Да споделя две заглавия в една подборка, която е тъжна:Петър Курдов: Не мисля, че Левски ще победи Ботев (Пд)Кривия: Дай Боже, колкото се може по-напред да стигнат "сините" в Европа
Че не е на хранилка и най-вече че синчето му беше изгонено от отбора навремето. От тогава добра дума не е казал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:metodito написа:Да споделя две заглавия в една подборка, която е тъжна:Петър Курдов: Не мисля, че Левски ще победи Ботев (Пд)Кривия: Дай Боже, колкото се може по-напред да стигнат "сините" в Европа
Че не е на хранилка и най-вече че синчето му беше изгонено от отбора навремето. От тогава добра дума не е казал.
Епа, той злопаметен като котка, да го ева. Между другото аз смятам, че сина му не беше лишен от талант. Движението му по терена много напомняше Бербатов. Единственият нападател в "Левски", на който му беше даден истински шанс беше Домо и той сцепи. Макар че и на Курдов дадоха немалко шансове. И на Краев, който.... ги оправдава, всъщност. И Иса оправда доверието. Но пък се случи горкия по времето на Гарра Демебеле. Нямаше как да хване ръка.
Старши треньорът на Левски Николай Костов обяви ново попълнение в интервюто си пред DIEMA SPORT след победата срещу Ботев Пловдив.
Наставникът на "сините" бе запитан дали към отбора ще се присъедини бразилеца Дарлан, а Костов бе категоричен: "Да, така е, Дарлан вече пътува към нас".
Футболистът преди часове използва социалните мрежи, за да се сбогува с вече бившия си тим Гремио. Очаква се сделката да бъде финализирана съвсем скоро.
Наставникът на "сините" бе запитан дали към отбора ще се присъедини бразилеца Дарлан, а Костов бе категоричен: "Да, така е, Дарлан вече пътува към нас".
Футболистът преди часове използва социалните мрежи, за да се сбогува с вече бившия си тим Гремио. Очаква се сделката да бъде финализирана съвсем скоро.
vlong написа:Манолов,няма ли да се върнеш в лоното ?
Бях в Пловдив, но на сватба. Гледам мача с едни - на дузпата само аз се кефя, те ме гледат криво. Викам им, че съм говедо, пихме по едно и те така

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:vlong написа:Манолов,няма ли да се върнеш в лоното ?
Бях в Пловдив, но на сватба. Гледам мача с едни - на дузпата само аз се кефя, те ме гледат криво. Викам им, че съм говедо, пихме по едно и те така
Вярваме ти, но нямаше ли локомотивци, че и те чакаха такава дузпа?
Тоя Костов се оказа че има топки. Сложен мач на тегав стадион срещу кофти съперник и не се поколеба да излезе с доста интересен и атакуващ състав. Дори Сухия и коментаторчето имаха забележки по тоя въпрос. После интересни смени. Харесва ми как играе Левски. Дори срещу числото не бяхме толкова зле, колкото подсказва резултатът.
110 години любов!
Папагалите на следващия чаршаф да пишат
Plovdiv sempre vittima
Да ба и латинските аристократи.
Plovdiv sempre vittima
Да ба и латинските аристократи.
САМО ЛЕВСКИ!
groti написа:Тоя Костов се оказа че има топки. Сложен мач на тегав стадион срещу кофти съперник и не се поколеба да излезе с доста интересен и атакуващ състав. Дори Сухия и коментаторчето имаха забележки по тоя въпрос. После интересни смени. Харесва ми как играе Левски. Дори срещу числото не бяхме толкова зле, колкото подсказва резултатът.
Мда, но трябва доста сериозно да поработи със защитата и най-вече с цялостната игра на отбора в защита. Струва ми се, че тази година Андреев трудно ще записва сухи мрежи и рекорди, ако не се вземат мерки.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!