1914.1902 написа:.......
Както казах и в сайта си пишат членовете, макар Тристан да реши да направи разграничение между сайт и фейсбук страница на една и съща организация. Чак такова бранене не очаквах.![]()
.....
[offtopic]Най-напред да те поздравя за "доблестната" постъпка да ме пратиш в БАНско за 2 седмици и след това да ми коментираш тука публикацията, знаейки, че няма как да отговоря. Това е все едно да биеш вързано куче и да се гордееш, че си му надделял - много "мъжко" и "левскарско".

Разбира се, че трябва да се прави разграничение между ФБ страница на Сдружението и сайт - в първото всеки ползвател на ФБ може да си пише, а във второто само админите, доколкото съм ги разглеждал. Не е до бранене, а просто не вярвах, че ще трябва да се правят такива пояснения, ама явно сдруженомразието си е дало своето отражение у някои....

И пак не мога да разбера чий го дирите там, след като изпитвате явна неприязън към организацията, но вие си знаете.
Апропо, ако търсите повод за злословие с брой членове, брой нови, брой отказали се, налични средства и всякаква актуална информация, то там няма да намерите, не си губете времето.