Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2023 18:51

1914.1902 написа:.......

Както казах и в сайта си пишат членовете, макар Тристан да реши да направи разграничение между сайт и фейсбук страница на една и съща организация. Чак такова бранене не очаквах. :lol:
.....

[offtopic]Най-напред да те поздравя за "доблестната" постъпка да ме пратиш в БАНско за 2 седмици и след това да ми коментираш тука публикацията, знаейки, че няма как да отговоря. Това е все едно да биеш вързано куче и да се гордееш, че си му надделял - много "мъжко" и "левскарско". ;)[/offtopic]
Разбира се, че трябва да се прави разграничение между ФБ страница на Сдружението и сайт - в първото всеки ползвател на ФБ може да си пише, а във второто само админите, доколкото съм ги разглеждал. Не е до бранене, а просто не вярвах, че ще трябва да се правят такива пояснения, ама явно сдруженомразието си е дало своето отражение у някои.... :roll:
И пак не мога да разбера чий го дирите там, след като изпитвате явна неприязън към организацията, но вие си знаете.
Апропо, ако търсите повод за злословие с брой членове, брой нови, брой отказали се, налични средства и всякаква актуална информация, то там няма да намерите, не си губете времето. :mrgreen: Това е достъпно само за членовете, както трябва да бъде по принцип.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 юли 2023 19:13

TristaNNN написа:
1914.1902 написа:.......

Както казах и в сайта си пишат членовете, макар Тристан да реши да направи разграничение между сайт и фейсбук страница на една и съща организация. Чак такова бранене не очаквах. :lol:
.....

[offtopic]Най-напред да те поздравя за "доблестната" постъпка да ме пратиш в БАНско за 2 седмици и след това да ми коментираш тука публикацията, знаейки, че няма как да отговоря. Това е все едно да биеш вързано куче и да се гордееш, че си му надделял - много "мъжко" и "левскарско". ;)[/offtopic]
Разбира се, че трябва да се прави разграничение между ФБ страница на Сдружението и сайт - в първото всеки ползвател на ФБ може да си пише, а във второто само админите, доколкото съм ги разглеждал. Не е до бранене, а просто не вярвах, че ще трябва да се правят такива пояснения, ама явно сдруженомразието си е дало своето отражение у някои.... :roll:
И пак не мога да разбера чий го дирите там, след като изпитвате явна неприязън към организацията, но вие си знаете.
Апропо, ако търсите повод за злословие с брой членове, брой нови, брой отказали се, налични средства и всякаква актуална информация, то там няма да намерите, не си губете времето. :mrgreen: Това е достъпно само за членовете, както трябва да бъде по принцип.

Пуснах публикацията, когато видях, че сайта работа. Нали имаше някакъв проблем с него или не помниш?

А в Банско сигурно е имало причина да те пратят, би трябвало да пише защо. :roll:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 юли 2023 19:16

Двойката се качи от 2 на 2,37

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 юли 2023 19:47

Нашите защо целят само вратаря бе ??
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 22 юли 2023 19:49

Цунамито още ли е наказан?
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 22 юли 2023 19:55

«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юли 2023 19:58

Да започват тези новите,че Попов не мога да го понасям.
САМО ЛЕВСКИ!

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 22 юли 2023 20:04

alexdb написа:
metodito написа:
wilge написа:
metodito написа:Хм, за това не съм мислел. Ако е имало нарушение съм го пропуснал.

Един екскремент с червена фланелка с № 21, помете Рикардиньо. Вместо нарушение в атака, съдията даде дузпа. Защо ли? Този същият ритнитопковец цяла седмица преди мача се подвизава по медиите с изказвания как ще победят Левски, как ще влязят в групите на ЛК и как ще станат шампиони. Още щом обявиха кой ще свири мача, разбрах на къде отиват нещата. Същият "рефер" се подигра с Левски и в предишната среща която ни ръководи. Не ми се коментират и тежките първи мачове в т.н. жребий. Нагласена работа. А съчетана с 40-годишно приятелство става ...

За мен истината е, че "Левски" не излезе с правилната нагласа в този мач, а именно 90 минути да търси трите точки. Оттам нататък е ясно. На '48 се предоставяше много пространство. Евала на Джемили, но си личи, че това не е позицията му. Средната линия просто не работеше, а не ми се мисли, ако тея атакуваха.

Баш с тая нагласа си излязаха и типично по левскарски загубихме мача. С нужната съдийска помощ разбира се.

Имах предвид по скоро като треньор на противников отбор... Извинявам се трябваше да уточня. Като фен е ясно хахахахах

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2023 20:16

NOMER14 написа:Двойката се качи от 2 на 2,37

Аз хванах хикса на полувремето. Очаквах на тази жега футбол на ходом, то пък баси динамичния футбол се получи - девет точни удара е с една трета повече от точните удари в целия мач с '48. Благодаря между другото за онова предупреждение. Не обичам барети и хора с маски. :lol:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юли 2023 20:18

Добре играят момчетата,в смисъл като тактика,желание.Ако имахме пари и за качествена селекция,ехеее
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”