W84me написа:vlong написа:Поръчал съм на Пели то да пита Баялцалиев,за дузпата,били познати.
Да го видя тоя отворко.
Питах го, никаква дузпа и според него.
Ами тогава да пращат призовки на 20000-те,само бобчо да не е запрашил към Гърция
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:vlong написа:Поръчал съм на Пели то да пита Баялцалиев,за дузпата,били познати.
Да го видя тоя отворко.
Питах го, никаква дузпа и според него.
scooool написа:Тези макетата са оценени на на 4.2 мил евро, гледах ги и не съм впечатлен! Но треньора им ни е гледал и ще е тежко опълчение от поставените и ще дебнат на контра…. Поредния спектакъл очаквам .
icemanbg33 написа:Някой може ли да ми обясни чисто аналитично защо е по-добре един отбор да се гледа на живо вместо по телевизията след като по телевизията имаш по-добро излъчване и повторения.
Вероятно това че можеш да чуваш напътствия от треньора?
В крайна сметка най-добре е да се направи и двете може би.
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:icemanbg33 написа:Някой може ли да ми обясни чисто аналитично защо е по-добре един отбор да се гледа на живо вместо по телевизията след като по телевизията имаш по-добро излъчване и повторения.
Винаги има неща, които не могат да се видят по телевизията. Указания при статични положения, комуникацията на отбора, дори и чисто като настроение може би по-лесно се хваща. Така поне си мисля аз
icemanbg33 написа:Някой може ли да ми обясни чисто аналитично защо е по-добре един отбор да се гледа на живо вместо по телевизията след като по телевизията имаш по-добро излъчване и повторения.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
metodito написа:teerr написа:Втори мач и втора дузпа и пак много дискусионна..............
На нашия мач Сонко направи нарушение, не знам за какво я дадоха. Сонко трябваше и да пази онзи големия бразилец. Ако бях на мястото на Костов, нямаше да го пускам в Пловдив. Ще вляза в стила на конспираторите тук, но този сякаш играе на въпреки нещо.
П.С. Това е един от проблемите с наемниците. Те са наемници. Равен на Сонко като качество българин (според мен) не може да намерим, но като морал явно е супер ниска топка.
drvasko98 написа:metodito написа:teerr написа:Втори мач и втора дузпа и пак много дискусионна..............
На нашия мач Сонко направи нарушение, не знам за какво я дадоха. Сонко трябваше и да пази онзи големия бразилец. Ако бях на мястото на Костов, нямаше да го пускам в Пловдив. Ще вляза в стила на конспираторите тук, но този сякаш играе на въпреки нещо.
П.С. Това е един от проблемите с наемниците. Те са наемници. Равен на Сонко като качество българин (според мен) не може да намерим, но като морал явно е супер ниска топка.
Аз веднъж го написах. Клубът игра на въпреки срещу себе си срещу Разград и тирето. До тогава Сонко за една година не съм го висял да играе на въпреки. Някои хора не обичат да се подиграват с тях.
Апропо Костов погнал Краев. Далеч съм от мисълта, че Краев е някакъв кой знае какъв играч, но има физика и присъствие в терена, направи и много конвертируем мач срещу Сърбия, който ако не е гледан заради нашите дървосекачи е гледан под лупа заради сърбите. Сега остава да заковем и Краев на пейката и после да го пратим да гледа видео.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], jusi и 25 госта