Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 22 юли 2023 12:40

W84me написа:
vlong написа:Поръчал съм на Пели то да пита Баялцалиев,за дузпата,били познати.
Да го видя тоя отворко.

Питах го, никаква дузпа и според него.

Ами тогава да пращат призовки на 20000-те,само бобчо да не е запрашил към Гърция
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юли 2023 12:42

scooool написа:Тези макетата са оценени на на 4.2 мил евро, гледах ги и не съм впечатлен! Но треньора им ни е гледал и ще е тежко опълчение от поставените и ще дебнат на контра…. Поредния спектакъл очаквам .

Довечера в Пловдив да не стане беля,че като нищо ще се сринат
САМО ЛЕВСКИ!

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 22 юли 2023 13:04

Някой може ли да ми обясни чисто аналитично защо е по-добре един отбор да се гледа на живо вместо по телевизията след като по телевизията имаш по-добро излъчване и повторения.

Вероятно това че можеш да чуваш напътствия от треньора?

В крайна сметка най-добре е да се направи и двете може би.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 22 юли 2023 13:17

icemanbg33 написа:Някой може ли да ми обясни чисто аналитично защо е по-добре един отбор да се гледа на живо вместо по телевизията след като по телевизията имаш по-добро излъчване и повторения.

Винаги има неща, които не могат да се видят по телевизията. Указания при статични положения, комуникацията на отбора, дори и чисто като настроение може би по-лесно се хваща. Така поне си мисля аз

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 юли 2023 13:55

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
icemanbg33 написа:Някой може ли да ми обясни чисто аналитично защо е по-добре един отбор да се гледа на живо вместо по телевизията след като по телевизията имаш по-добро излъчване и повторения.

Винаги има неща, които не могат да се видят по телевизията. Указания при статични положения, комуникацията на отбора, дори и чисто като настроение може би по-лесно се хваща. Така поне си мисля аз

Няма нищо аналитично тук! Адреналин и емоции.... Това е мач на живо! Вкарване на ашладисаните и 20 човека са ти на главата, но на теб не ти пука и крещиш, защото не знаеш къде си! Дано бием днес!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 юли 2023 13:55

По телевизията виждаш това , което камерата ти покаже. На стадиона можеш да се фокусираш между десетки дребни детайли.
Когато отбора атакува камерата логично следи атаката , а не как се придвижва защитата и къде се позиционира. Вратаря близо до вратата си ли остава или излиза почти на ръба на наказателното поле да чака да пресече изритана дълга топка.
Езика на тялото на отделни футболисти , сработеност между отделни играчи.
Това да не пратиш доверен човек да наблюдава мач на противников отбор , който ако отстраниш ще си докараш стотици хиляди приходи е най-малкото непрофесионално.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2023 14:05

На живо може да се проследи движението на абсолютно всеки един играч, както и на отборите като цяло, с топка или без.
Например, за мен беше изумително да гледам мача с Хамрун и начинът, по който техните печки се готвеха да стартират при всяко притежание на топката от страна на техния отбор, за да гонят топки зад гърба на синята защита, понякога правеха лъжливи движения за това, комуникацията между нашите бранители в тези ситуации, подредбата на линиите на Левски и Хамрун, няколкото плахи и безуспешни опита за изкуствена засада и т. н. и т. н. Давам за пример конкретно този отбор, защото не съм виждал на живо толкова странно, упорито и същевременно успешно прилагане на такава тактика.
Тези наблюдения, разбира се, са ценни и любопитни основно за хора, които са играли организиран, състезателен футбол и поразбирват това животинче на ниво отвъд компютърните игрички, а и освен отбора, обичат самата игра и магията й. :) А емоциите няма нужда да се описват.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 юли 2023 14:26

metodito написа:
teerr написа:Втори мач и втора дузпа и пак много дискусионна..............

На нашия мач Сонко направи нарушение, не знам за какво я дадоха. Сонко трябваше и да пази онзи големия бразилец. Ако бях на мястото на Костов, нямаше да го пускам в Пловдив. Ще вляза в стила на конспираторите тук, но този сякаш играе на въпреки нещо.
П.С. Това е един от проблемите с наемниците. Те са наемници. Равен на Сонко като качество българин (според мен) не може да намерим, но като морал явно е супер ниска топка.

Аз веднъж го написах. Клубът игра на въпреки срещу себе си срещу Разград и тирето. До тогава Сонко за една година не съм го висял да играе на въпреки. Някои хора не обичат да се подиграват с тях.
Апропо Костов погнал Краев. Далеч съм от мисълта, че Краев е някакъв кой знае какъв играч, но има физика и присъствие в терена, направи и много конвертируем мач срещу Сърбия, който ако не е гледан заради нашите дървосекачи е гледан под лупа заради сърбите. Сега остава да заковем и Краев на пейката и после да го пратим да гледа видео.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2023 14:48

drvasko98 написа:
metodito написа:
teerr написа:Втори мач и втора дузпа и пак много дискусионна..............

На нашия мач Сонко направи нарушение, не знам за какво я дадоха. Сонко трябваше и да пази онзи големия бразилец. Ако бях на мястото на Костов, нямаше да го пускам в Пловдив. Ще вляза в стила на конспираторите тук, но този сякаш играе на въпреки нещо.
П.С. Това е един от проблемите с наемниците. Те са наемници. Равен на Сонко като качество българин (според мен) не може да намерим, но като морал явно е супер ниска топка.

Аз веднъж го написах. Клубът игра на въпреки срещу себе си срещу Разград и тирето. До тогава Сонко за една година не съм го висял да играе на въпреки. Някои хора не обичат да се подиграват с тях.
Апропо Костов погнал Краев. Далеч съм от мисълта, че Краев е някакъв кой знае какъв играч, но има физика и присъствие в терена, направи и много конвертируем мач срещу Сърбия, който ако не е гледан заради нашите дървосекачи е гледан под лупа заради сърбите. Сега остава да заковем и Краев на пейката и после да го пратим да гледа видео.

Мачът с "Ботев" ще отговори на много въпроси ми се струва.
Дано не е погнал наистина Краев, защото това би настроило съблекалнята срещу него.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 юли 2023 14:51

Да се маха (стига някой да му плати точната сума от transfermarkt), изкара си абсурден червен картон срещу Враца при решен мач, с което пропусна финала за Суперкупата.

Върни се в “Левски”