Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 21 юли 2023 10:40

scooool написа:За супер формата до Април и мен ме развесели.... Дето бродираме 11 мача поред :lol:. Приказката твърди, че Миланов е поискал 40 хил на месец!!!! Върнахме го към живот и много добре знае,че няма такива пари в отбора... Излага се!!! Като няма да подписват да ги продават на промоция и толкова.

Приказката, кажи честно, че четеш тая свинска повърня, като Отче наш. Бях пускал сравнение между нас и другите два отбора в челото - бяхме с доста по-добри показатели от ЦСКА-София (София) за периода Февруари-Октомври миналата година. Да го вадя ли отново, или ние на цифри не вярваме, важното е свинска приказка да напише, че бившите тренери откраднали лаптопа, Мъри вземал по 60 бинки, Ивков бил пияница и т.н.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 21 юли 2023 10:41

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Преди няколко месеца наратива беше, че "Раев" ще разпродаде отбора, изграден от Мъри. Е, не се случи. Сега се почва как щели да се разбягат без пари зимъска. Още колко опорки ще изникнат до Коледа?

Според теб по-добре ли да го "разпродаде" или да ги изпуснем без пари? Или господина с мобилната коса и боядисаната брада ще плати авансово по договора за спонсорство и всичко е ОК?

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 21 юли 2023 10:44

mikata написа:Краев най-много да иде в Арда за там става.

Също смятам, че Краев е силно, силно надценен футболист.Признавам , че той е футболиста със най добър километраж, но при него всеки втори пас е грешен, ако ли не в страни или назад.Излезе информация че това силно дразни Костов и той е настоял за привличане на футболисти на тази позиция.Сораков се застъпил за Краев защото иска да го трансферира.
С подобен стил се убива идеята за агресивно нападателна игра.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 21 юли 2023 10:52

Нормално е всеки треньор да има различно виждане за играта и за да може да се постигне ще трябват специфични играчи. постройката на Костов е много благодатна за крилата и за атакуващите халфове - още на подготовката се видя, че тази схема е супер за Уелтън и Джемили например.
От друга страна от Краев се иска да играе по-офанзивно и бързо, което очевидно не му е силата. Същото и за бековете - с новата схема, трябва да влизат навътре при атака и да играят като вътрешни халфове. Петрис примерно е много по силен на тъч линията, да влиза остро и да пробива напред - при новата схема тези му силни качества се губят.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 юли 2023 10:57

Киро Пора написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Преди няколко месеца наратива беше, че "Раев" ще разпродаде отбора, изграден от Мъри. Е, не се случи. Сега се почва как щели да се разбягат без пари зимъска. Още колко опорки ще изникнат до Коледа?

Според теб по-добре ли да го "разпродаде" или да ги изпуснем без пари? Или господина с мобилната коса и боядисаната брада ще плати авансово по договора за спонсорство и всичко е ОК?

И кой ще играе в Европа, ако има разпродаване? Ти ли? :lol: :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 юли 2023 10:59

tmanolov написа:
scooool написа:За супер формата до Април и мен ме развесели.... Дето бродираме 11 мача поред :lol:. Приказката твърди, че Миланов е поискал 40 хил на месец!!!! Върнахме го към живот и много добре знае,че няма такива пари в отбора... Излага се!!! Като няма да подписват да ги продават на промоция и толкова.

Приказката, кажи честно, че четеш тая свинска повърня, като Отче наш. Бях пускал сравнение между нас и другите два отбора в челото - бяхме с доста по-добри показатели от ЦСКА-София (София) за периода Февруари-Октомври миналата година. Да го вадя ли отново, или ние на цифри не вярваме, важното е свинска приказка да напише, че бившите тренери откраднали лаптопа, Мъри вземал по 60 бинки, Ивков бил пияница и т.н.

И заради този период да ни дават по 2 милиона за всички играчи ли? :roll: Отдавна мина, че да се дава за пример. Тогава Мъри да ги е продал, а не да ми говори за хегемония. Съгласи ли се с решението на всички? Съгласи се! Ивков също.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 21 юли 2023 11:00

Киро Пора написа:

Е, и в двата случая разни отворковци тук ще го псуват и пак няма да има угодия. А реално вярвам, че нито едното, нито другото ще се случи. Първото със сигурност не се състоя, както им се искаше на много хора. За второто също не мисля, че ще се случи. Според мен се изчаква да се види какво ще стане в ЕКТ, какви пари ще дойдат оттам, с какъв бюджет за заплати ще се разполага и оттам ще се решава кое какво и как.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 21 юли 2023 11:03

tmanolov написа:
1914.1902 написа:Супер форма до април? :lol: :lol: Резултатите не показват никаква супер форма, интересно как ще бъде доказана, защото тук се плюеше против много играчи.

Сонко е най-добрият защитник в Левски от .... абе да кажем времето на Пажин. За мен беше най-конвертируемият ни футболист, но някои хора явно си представят преговорите за трансфер като игра на покер :lol:

А на някого да направи впечатление кога бяха извършени трансферите миналата година и кога се правят сега? Сигурен съм, че и това е случайно стечение на обстоятелствата, всичко е премислено, премерено и въобще ин Насо уи тръст

А не, лошите Палми, които загробват отбора, миналото лято се бръкнаха едни 100-200 палки, за да докарат Роналдо средата на юни. Но това са гробокопачите на Левски и затова вънка заедно с "Раев", за да дойдат Младежа, Лайнежа, Бибочко и останалите многознайковци да оправят клуба

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 юли 2023 11:52

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:Супер форма до април? :lol: :lol: Резултатите не показват никаква супер форма, интересно как ще бъде доказана, защото тук се плюеше против много играчи.

Сонко е най-добрият защитник в Левски от .... абе да кажем времето на Пажин. За мен беше най-конвертируемият ни футболист, но някои хора явно си представят преговорите за трансфер като игра на покер :lol:

А на някого да направи впечатление кога бяха извършени трансферите миналата година и кога се правят сега? Сигурен съм, че и това е случайно стечение на обстоятелствата, всичко е премислено, премерено и въобще ин Насо уи тръст

А не, лошите Палми, които загробват отбора, миналото лято се бръкнаха едни 100-200 палки, за да докарат Роналдо средата на юни. Но това са гробокопачите на Левски и затова вънка заедно с "Раев", за да дойдат Младежа, Лайнежа, Бибочко и останалите многознайковци да оправят клуба

Бръкнаха се назаем - хайде да казваме нещата с истинските им имена, а? А уж щеше да е подарък за Мъри. Може ли и моите дарения да се преоформят като заеми, пък аз няма да си ги искам. Обещавам. Обаясних ви пътя - да го напиша ли пак, или да чакаме поредния пасквил в блиц, пик или свинска приказка, на които всички ще благоговеят и ще тупат чело о земята
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 юли 2023 12:21

Реалността показва, че сме гранд на приказки и ни използват само за стъпка... Даже и българите, На Галчев са му казали, че Патрис заминава иначе не виждам защо ще преподпише...честно. Йовов даже не го знам какво прави в клуба, дума не е обелил! Клуба е като черна дупка в момента.Много е странно!

Върни се в “Левски”