Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 19 юли 2023 16:40

Blue_Blood84 написа:
1914.1902 написа:
Kotooshu написа:
1palq4o1 написа:Винаги съм смятал, че Левски е идея, а не дружество!

Много хора сме така, за съжаление онези са много по нахални и гласовити... има и добра страна, имаме и бъдеще с тези хора!
Изображение
Изображение
Изображение

ДА СЕ ВИЖДА И ТУК :!:

Тия са големи реависти и не участват в протеста, трябваше да оставят всички храсти да станат по 10 метра и да изчистят, когато се махне Раев.

Всичко е с доза голям черен хумор към тия, които умишлено сега са оставили отбора и клуба, само и само да се каже после, вижте как е без Мъри и Ивков.
Иначе огромен респект към тия момчета, за това нещо, което правят без да се влияят от споровете за Мъри и Наско, Милото и тн. Те доказват, че клуба ще го има въпреки тия интриги, ако всички мислехме като тях и нямахме пристрастия ( аз ще си взема членска карта за 200 лева, аз пък ще си платя на сдружението 200 лева ), ако ги нямаше тия неща, сега нямаше да взимаме само един бразилец от Гремио, можеше и да са двама.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 19 юли 2023 17:11

Да ви предупредя, заради аматьорщината на Виктор Вутов, който не е прегледал паспортите на бразилците. Рикардиньо има португалски паспорт и не пречи да играе и новия.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 юли 2023 17:32

Новият ви бразилец изглежда добър. Ще е интересно през този сезон :P
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 юли 2023 17:47

До колкото си спомням доста хора отказа да си подновят договорите. Г.Костадино,Б.Краев,С.Иванов,Тиам. За някои се взеха пари. Прохазка и Яблонски и те си тръгнаха без пари.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 19 юли 2023 17:55

1palq4o1 написа:

Какво значи неетично - доколкото си спомням едва ли не му се молеше да остане, но Стоилов каза НЕ, без Ивков си тръгвал!
Какво да направи Сираков? Да легне пред колата му?
...
Принципно не е нужно да си брилянтен ум, за да се сетиш какво е трябвало да направи собственика на заплата. Застъпва се за Ивков, застъпва се за Ганев, оставя ги на работа и Мъри също остава.
Защо не го е направил, също не е трудно да се сетиш. Заплатките може да секнат изведнъж - неговата, на И. Раева, на щерките... 100 000 лв. на месец( под сурдинка) са си сериозна сума.

Не е лесно да поставиш личните интереси над тези на Левски. Ама за собственикът на заплата това не е пречка.

Онзе ден гледах предаването с Пепи Димитров, където Пепи разкри как Мъри е направил на 2 ст. ревльото Тити, задето се е правил на ударен и не плащал неустойката с Макарон, а собственика на заплата, който се кълне в ревльото и приятелството им, е отишъл... за кафе. Подобно на събличането на Петев - и там не направи нищо, за да го защити.
Това е собственикът на заплата! От Април си е затръгвал минути преди Мъри. От тогава вече изминаха над 130 000 минути ама заплатката си е важна...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 юли 2023 18:08

mikata написа:До колкото си спомням доста хора отказа да си подновят договорите. Г.Костадино,Б.Краев,С.Иванов,Тиам. За някои се взеха пари. Прохазка и Яблонски и те си тръгнаха без пари.

Аз не съм вътре в нещата, но си мисля, че има ли интерес към някой футболист отвън, а той има изтичащ договор, да се подновява на по-добри условия за да преподпише и да го продават. Иначе хем той не е мотивиран да играе, хем ще си тръгне без пари , хем ще си вземе заплатите до край. И от тези наказателни мерки - да тренира с дубъла или да гледа видео, никой не печели. Ако не иска да преподписва нека си играе до края поне да си заслужи заплатите , които така или иначе взема.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 юли 2023 18:27

Svilen написа:Пети бразилец… като знам другите, ми допада да има още един… по-интересно защо дефанзивен халф? Дали Краев е пред продажба или само този се е навил и Гремио са готови да го пуснат срещу процент от следващата му продажба (явно е станал излишен)…

Само да не станат на групички ,че лошо. Те си имат самочувствието ,че са нещо повече Костов ще ги приземи. Гаранция.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 юли 2023 18:27

Вълчан написа:
Svilen написа:Пети бразилец… като знам другите, ми допада да има още един… по-интересно защо дефанзивен халф? Дали Краев е пред продажба или само този се е навил и Гремио са готови да го пуснат срещу процент от следващата му продажба (явно е станал излишен)…

Само да не станат на групички ,че лошо. Те си имат самочувствието ,че са нещо повече Костов обаче ще ги приземи. Гаранция.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 19 юли 2023 18:43

Тоя тъпак уж журналист Виктор Вутов няма ли вече да хване да си изтрие или поправи новината, ибати олигрофена.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:Всичко около клуба metodito

Мнениеот Странджата » 19 юли 2023 18:55

Що бе, онзи с навирения юмрук да не показа нещо друго - както се казва - един бие тъпана, друг обира парсата.
Ако нещо съм искал да кажа, то е, че с голо "долу" нищо не се постига, даже напротив. Това не означава да "преклоним глава", а да мислим с нея, докато не я прекланяме ...
Ама ако мога да перифразирам - имал съм бол време, писал съм ....

Върни се в “Левски”