Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 18 юли 2023 19:40

1914.1902 написа:
metodito написа:
1914.1902 написа:Филипао също се бави с намирането на новия си тим, доста време мина от напускането му на ПФК Левски. :roll:

Да, това е странно понеже визитката си му е стабилна - млад играч, собственост на Ман Сити, национал при мъжете. Ако беше на Football Manager веднага го вземам под наем. :)

Как ме подсети за тази игра : ( :lol: преди (в ученическите си години) колко често я играех, но сега нямам никакво време (само за фифа :mrgreen: ), а сигурно има доста промени в нея. Реално и аз бих го взел в там. Честно казано бих го взел във Фейенорд (каквито спекулации имаше по едно време), тъй като обичам да играя с подобни отбори.

А ние едно време като ученици играехме ИСТИНСКИ футбол на спортната площадка на училището. Е, имаше една картонена игра и топчето/топката се удряше с една пръчица, после дойдоха футболистите/пионките с пружинки.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2023 19:48

NOMER14 написа:А ние едно време като ученици играехме ИСТИНСКИ футбол на спортната площадка на училището. Е, имаше една картонена игра и топчето/топката се удряше с една пръчица, после дойдоха футболистите/пионките с пружинки.

Ние също играехме истински футбол и то доста дълго (от 16:30 до 21:00 във всеки ден от лятото), даже понякога и сутринта, защото си правихме турнирчета с другите квартали. Всичко съвпадна с откриването на три изкуствени игрища (две от тях безплатни) в Спа столицата. ;) После си направихме и тим за мачове на голям терен, като имахме един треньор от Америка.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 юли 2023 19:54

LoveAndPeace написа:Да вметна само - СИРАКОВ ВЪН!

Това е ясно, но кой ще е ВЪТРЕ?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2023 20:01

realno написа:

Пепи, Петър, Жельо, Васил, Жаклин, Ерол и Касабов - имат опит да управляват футболни клубове.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2023 20:07

1914.1902 написа:
metodito написа:
1914.1902 написа:Филипао също се бави с намирането на новия си тим, доста време мина от напускането му на ПФК Левски. :roll:

Да, това е странно понеже визитката си му е стабилна - млад играч, собственост на Ман Сити, национал при мъжете. Ако беше на Football Manager веднага го вземам под наем. :)

Как ме подсети за тази игра : ( :lol: преди (в ученическите си години) колко често я играех, но сега нямам никакво време (само за фифа :mrgreen: ), а сигурно има доста промени в нея. Реално и аз бих го взел в там. Честно казано бих го взел във Фейенорд (каквито спекулации имаше по едно време), тъй като обичам да играя с подобни отбори.

Дано си намери читав отбор. Аз предполагам, че не иска в България.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 юли 2023 20:09

realno написа:

Как кой, новото тире:)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 юли 2023 20:22

Хайде сега с лошо 8-)
Батко и братко да не би да ни фалираха??? 30-на милиона дългове и задкулисие в Левски са една досадна подробност .
Хората си искат батко и братко костадинови, те поне знаят как да управляват клуба ... както и казва Пепи Димитров:
Още не сте готови да следвате Любчо.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 юли 2023 21:02

Ще ме извиняваш, Манолов ,ама се сетих за теб и да споделя мисълта която ми хрумна докато не съм я забравил.
Кой истински Християнин ще се откаже от Вярата ,заради това ,че не харесва попа в църквата?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 18 юли 2023 21:14

metodito написа:
teerr написа:По-принцип хората които скандират Раев … Ще потърсят ли сметка на предишните ръководства,защо Левски е в това състояние …

П.С.Мачът приключи за мен в 2 мин. Вместо да се подкрепи отбора от началото се започна с псуване и разделение на хората. Това няма как да не влияе и на играчите долу. Смяхме се на тиретата, а ние злокобно вървим по същия път.

А относно настоящето положение? Няма ли Наско основна вина. Иначе за тези протестни изяви съм съгласен с теб, че най-вероятно това влияе пряко на играчите. Отделно от това, не знам как действа мозъчната машинка на Мъри, но всеки футболист е възхитен от него и са му верни кучета. Според слухове, липсата на Мъри е повод на играчи да са поискали да си ходят, а Филипао е отказал да продължи кариерата си тук, пак заради липсата на Мъри.

Нито съм за Мъри,нито за Сирака в този спор...................
Алтернативата ти на Сираков и Палмс бет е...?Само ,че според данни изнесени от Ивков издръжката на Левски е 1,5 млн. на месец. Освен гордия Левски играчите и персонала си чакат заплатите на определена дата. Това ми е интересно как ще се реши . Мъри ,и Ивков няма да извадят 1,5 млн. на месец. Утре Палмите и Сираков си тръгват и кой поема отговорност да плаща тези 1,5 млн. на месец. Това ме интересува. Гордия Левски го видяхме.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 18 юли 2023 21:17

Да чуем какво .....................Какво е вашето решение ,ако се махне генералния спонсор и Сираков? Искате да се махнат, ок. Дай алтернативно решение. Лесно е само да плюеш. Кажи конкретно кой и как ще управлява клуба ,ако утре Сираков и спонсора кажат ЧАО. Да преценим коя опция е по- добра.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Върни се в “Левски”