Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 18 юли 2023 18:13

Киро Пора написа:Чудно, по-добре да го бяха взели 2-3 седмици по-рано и да го бяха замъкнали в Правец и да направи подготовка с отбора, вместо да рита с други безработни като него. Ама, кот такоа, толкова могат.

От тоя отбор на футболистите без договор, спокойно ще се сформират 20 човека за Топ 3 в Ефбем ти лигата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 юли 2023 18:25

teerr написа:По-принцип хората които скандират Раев … Ще потърсят ли сметка на предишните ръководства,защо Левски е в това състояние …

Как да се търси сметка като всяко ново ръководство освобождаваше предишното от отговорност? Само последното на Божков не съм сигурен дали е освободено.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2023 18:26

teerr написа:По-принцип хората които скандират Раев … Ще потърсят ли сметка на предишните ръководства,защо Левски е в това състояние …

П.С.Мачът приключи за мен в 2 мин. Вместо да се подкрепи отбора от началото се започна с псуване и разделение на хората. Това няма как да не влияе и на играчите долу. Смяхме се на тиретата, а ние злокобно вървим по същия път.

А относно настоящето положение? Няма ли Наско основна вина. Иначе за тези протестни изяви съм съгласен с теб, че най-вероятно това влияе пряко на играчите. Отделно от това, не знам как действа мозъчната машинка на Мъри, но всеки футболист е възхитен от него и са му верни кучета. Според слухове, липсата на Мъри е повод на играчи да са поискали да си ходят, а Филипао е отказал да продължи кариерата си тук, пак заради липсата на Мъри.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2023 18:35

Филипао също се бави с намирането на новия си тим, доста време мина от напускането му на ПФК Левски. :roll:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 юли 2023 18:49

Ако Железов е бил на Вар миналия мач,сега пък ще ни е съдия?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2023 19:15

1914.1902 написа:Филипао също се бави с намирането на новия си тим, доста време мина от напускането му на ПФК Левски. :roll:

Да, това е странно понеже визитката си му е стабилна - млад играч, собственост на Ман Сити, национал при мъжете. Ако беше на Football Manager веднага го вземам под наем. :)

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 юли 2023 19:20

Да вметна само - СИРАКОВ ВЪН!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2023 19:26

metodito написа:
1914.1902 написа:Филипао също се бави с намирането на новия си тим, доста време мина от напускането му на ПФК Левски. :roll:

Да, това е странно понеже визитката си му е стабилна - млад играч, собственост на Ман Сити, национал при мъжете. Ако беше на Football Manager веднага го вземам под наем. :)

Как ме подсети за тази игра : ( :lol: преди (в ученическите си години) колко често я играех, но сега нямам никакво време (само за фифа :mrgreen: ), а сигурно има доста промени в нея. Реално и аз бих го взел в там. Честно казано бих го взел във Фейенорд (каквито спекулации имаше по едно време), тъй като обичам да играя с подобни отбори.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2023 19:29

П.С.Мачът приключи за мен в 2 мин. Вместо да се подкрепи отбора от началото се започна с псуване и разделение на хората. Това няма как да не влияе и на играчите долу. Смяхме се на тиретата, а ние злокобно вървим по същия път.

Хубавото е, че получиха подходящ отговор от далеч по-голямата част от стадиона. Излиза, че протестиращите на стадиона са една плюнка хора в сравнение с всички посещаващи мачовете. Другите явно са като миланов дето бойкотират Левски и ще си гледат онлайн за да не дават и на Киро гела :) :) :)
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2023 19:32

1914.1902 написа:
metodito написа:

Как ме подсети за тази игра : ( :lol: преди (в ученическите си години) колко често я играех, но сега нямам никакво време (само за фифа :mrgreen: ), а сигурно има доста промени в нея. Реално и аз бих го взел в там. Честно казано бих го взел във Фейенорд (каквито спекулации имаше по едно време), тъй като обичам да играя с подобни отбори.

Аз я играя най - новата версия. Даже покрай резултатите ми се бях самопредложил за треньор. Къртя наред и в дриша лигата и в Европата. Чакам Сдружението да ме подкрепи. Подписал съм кандидатурата с "кур за Раев" и "умрете селяни". Сигурен съм, че организираните ще застанат зад мен
110 години любов!

Върни се в “Левски”