Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rane » 15 юли 2023 12:44

realno написа:
Kotooshu написа:Решението е много просто и ви е пред очите ..., пълен стадион и добро управление!

Как така левскарите ще пълнят стадиона? Да не са луди. Нали палмите веднага ще си вземат 10%. По - добре Левски да го няма от колкото Палмите да вземат процентите.

По-добре палмите да ги няма, за да го има Левски.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 15 юли 2023 12:48

icemanbg33 написа:Пак ви казах, Левски играе, а вие продължавате с глупостите.

И аз не съм доволен от много неща в отбора, но можем ли поне за едни ден да се абстрахираме от излишните драми и да се концентрираме в това да си подкрепим отбора качествено?

Когато е трудно, остават най-верните!
Едва ли има Левскар, който не подкрепя Левски! Аз също винаги съм го подкрепял, покрепям го и ще го подкрепям и в бъдеще. Сега смятам, че е време вместо от сектор А да го подкрепям от сектор Т, за да оцелее.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 юли 2023 12:49

И кои са лицата на доброто управление, защо не смеят да се покажат с идеите си, а само плюят?

Сигурно в бъдеще като сбъркат и ще обвинят предишното ръководство, откриват дълг - Сираков е виновен, падаме - Сираков е виновен, някой футболист, който са разкарали и си иска парите - Сираков е виновен. Велико ще е! :lol: :lol:

Онзи, който говори за примирение - да сподели също така, че един виден фен на Сдруженението за два поредни сезона не успя даже на третото място да отиде, а феновете му се радваха на 11 поредни мача без победа. Срамно е! Това също не отговаря на амбициите да се борим за титла и влизане в групи на ЛК, нали?! Просто се задоволяваме да сме утайката на първенството.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 юли 2023 12:51

Само да попитам: някои от представителите на Сдружението бяха ли в ръководствата на ПФК Левски в предишни сезони и какво постигнахме тогава? :lol: :lol:

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 15 юли 2023 12:51

rane написа:
icemanbg33 написа:Пак ви казах, Левски играе, а вие продължавате с глупостите.

И аз не съм доволен от много неща в отбора, но можем ли поне за едни ден да се абстрахираме от излишните драми и да се концентрираме в това да си подкрепим отбора качествено?

Когато е трудно, остават най-верните!
Едва ли има Левскар, който не подкрепя Левски! Аз също винаги съм го подкрепял, покрепям го и ще го подкрепям и в бъдеще. Сега смятам, че е време вместо от сектор А да го подкрепям от сектор Т, за да оцелее.

Аз си го подкрепям вече от доста време от сектор Тв и сектор Радио, заради тия разделения, в тая отровна среда вече съм далече от отбора и не е бойкот, а ще си е постоянно така.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 юли 2023 13:00

rane написа:
Kotooshu написа:Решението е много просто и ви е пред очите ..., пълен стадион и добро управление!

Малко на обратно си го написал решението. Правилният ред е:
добро управление :arrow: пълен стадион :idea:
В Левски в момента липсва добро управление :arrow: има отлив на публика.

Ок, съгласен съм.
Ето в момента има и алтернатива на Сираков, ясно си заявиха позициите от сдружението.
Да не се повтарям какво ми е отношението към тях но не ги подкрепям и за мен ще бъде фатално ако те се доберат до акциите, но това не означава че съм и фен на управлението на Сираков.
За това единственото което мога да направя е да не си заеба отбора като онези ловешки припсове .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 юли 2023 13:16

"По-добре Палмите да си вземат десятъка от колкото Левски да го няма!"
От това по-голямо падение няма.
С какво е по-различно това виждане от следното:
"По-добре да дадем магазина на НКП , че да мируват."

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 юли 2023 13:23

Тези вопли за Свобода и Независимост са една химера от зората на света.
От както са се образували праисторическите селища и хората са спрели да бъдат номади,от тогава край със Свободата.Свобода има в гората,живееш там на жълъди и шишарки и си свободен.
Щом си в съвременния свят си обвързан с хиляда връзки и зависимости и трябва да се съобразяваш с тях.
Хайде,някой да постне един пример в света за свободен и независим клуб.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 юли 2023 13:30

Някой чувал ли е за известния актьор Бойко Кръстанов?
Великите Мъч телеграф го изнамерили,пак и интервю взели от него,естествено щото е срещу управлението.
Велики журналя
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 15 юли 2023 13:31

vlong написа:Тези вопли за Свобода и Независимост са една химера от зората на света.
От както са се образували праисторическите селища и хората са спрели да бъдат номади,от тогава край със Свободата.Свобода има в гората,живееш там на жълъди и шишарки и си свободен.
Щом си в съвременния свят си обвързан с хиляда връзки и зависимости и трябва да се съобразяваш с тях.
Хайде,някой да постне един пример в света за свободен и независим клуб.

Не знам как се управляват Порто и Бенфика, но тия трансфери, които правят... откъде ги намират тия бъдещи звезди, какво правят ама тия два отбора май само с тая формула се издържат. Купуват млад играч за 10 15 милиона, след един сезон някои от грандовете ( големите финансови акули) го купува за 40 50 60 милиона.

Върни се в “Левски”