Мнениеот MagicMoments » 06 сеп 2016 11:44
Въпреки обявяването на финягата - Спас Русев,според мен Левски по никакъв начин не може да се пребори с Лудогорец да е шампион(управлението на Батков след пробива в ШЛ,въртенето на Пелета,Гонзовци,Сираковци като СТД,след това управлението на Тоневци,Англевоци - парашутисти - всички тези неща не могат с магическа пръчка да се пренебрегнат и сме много далеч от Лудогорец чисто като организационно ниво).С оглед на факта,че вече е септември месец и могат да се привличат свободни агенти за мен оптималното като трансфери биха били едно поливалентно крило(да играе в ляво/дясно) и един поливалентен бек(пак да може да играе и в ляво и в дясно).Целите,които трябва да се поставят на отбора за мен са 2:
1)Максимален брой точки да се вземат до зимната пауза - да не изоставаме много от Лудогорец и да сме пред Чавдар-Ловеч-Етрополе.
2)Победа над Чавдар-Ловеч-Етрополе.Една загуба хем ще насъска припознавачите,хем и ще вдигне акциите до небесата на гнома с колелото.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]