Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот rhaegar » 03 юли 2015 12:42

Tommi написа:Но да се връща от немай-къде, защото не може да си намери друг отбор, някак си не ми харесва.

Гаджев не го ли прави същото от 2 години насам? Напуска, напуска и хоп-пак при нас.
Махмудов също отиде да изслуша други оферти, преди в крайна сметка да не намери нищо по-добро.

В момента не сме в състояние, което ни позволява да отхвърлим футболист като Аниете, само защото е решил да потърси по-добро бъдеще за себе си. Положението ни е такова, че сме краен избор за повечето футболисти, няма какво да се лъжем.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 03 юли 2015 13:11

Надявам се Живко Атанасов да е ново попълнение не само защото има качества за това, а и защото е потомствен левскар.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юли 2015 13:19

rhaegar написа:
Tommi написа:Но да се връща от немай-къде, защото не може да си намери друг отбор, някак си не ми харесва.

Гаджев не го ли прави същото от 2 години насам? Напуска, напуска и хоп-пак при нас.
Махмудов също отиде да изслуша други оферти, преди в крайна сметка да не намери нищо по-добро.

В момента не сме в състояние, което ни позволява да отхвърлим футболист като Аниете, само защото е решил да потърси по-добро бъдеще за себе си. Положението ни е такова, че сме краен избор за повечето футболисти, няма какво да се лъжем.

Гаджев не си е тръгвал от клуба през тези години, не е същото. При Махмудов е горе-долу така.
На Аниете не му се сърдя, че си търси по-добро бъдеще, има пълното право. Но сам е взел това решение.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юли 2015 13:22

blueboss написа:
Tommi написа:Решил е да напуска - ок, разбираемо е предвид тежката ситуация при нас. Благодаря му за хубавите игри и му пожелавам успех в кариерата. Но да се връща от немай-къде, защото не може да си намери друг отбор, някак си не ми харесва.

Е ние понеже сме цъфнали та вързали дай да се дърпаме .... Човека иска да си подсигури живота и си е търсил неяо на юг от нас, но там нема кеш вече....
Да си идва и да не губи време с подготовка сам...

На юг не е станала работата, но ние прибираме всички, няма проблем...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
levskarq77
Контакти:

Мнениеот levskarq77 » 03 юли 2015 13:38

Levski news
13 мин. ·

Кипърецът Алекс Константиноу пристигна на проби в Левски. Дясното крило се присъедини към лагера на „сините” в Боровец днес.

Алекс Константиноу идва от Апоел Никозия, а преди това е играл за Аполон Лимасол, Уобърн Атлетик, Белпър и Нортхемптън.

Има мачове и за националните гарнитури на Кипър U19 и U21.

Гонзо,Гонзо поредния некадърник доведе.....

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 03 юли 2015 14:07

levskarq77 написа:Levski news
13 мин. ·

Кипърецът Алекс Константиноу пристигна на проби в Левски. Дясното крило се присъедини към лагера на „сините” в Боровец днес.

Алекс Константиноу идва от Апоел Никозия, а преди това е играл за Аполон Лимасол, Уобърн Атлетик, Белпър и Нортхемптън.

Има мачове и за националните гарнитури на Кипър U19 и U21.

Гонзо,Гонзо поредния некадърник доведе.....

И Серхио Рамос иска да напусне. Е този играч да доведе, гаранция няма да сбърка ;) .

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 03 юли 2015 14:10

Кипърецът Алекс Константиноу пристигна на проби в Левски. Дясното крило се присъедини към лагера на "сините" в Боровец днес.

23-годишният футболист идва от Апоел Никозия, където през миналия сезон е записал един мач. Преди това е играл за Аполон Лимасол (35/0), Уобърн Атлетик (1/0), Белпър (0/0) и Нортхемптън (0/0). Има мачове и за националните гарнитури на Кипър U19 (6/1) и U21 (3/0).

Прочети още на: http://www.gol.bg/levski/2015-07-03/lev ... l-na-kipar
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 юли 2015 14:33

23-годишният футболист идва от Апоел Никозия, където не успя да се наложи. Той бе взет от тима миналото лято, но взе участие в едва три мача, записвайки пълни 90 минути единствено за Купата.

Преди това той записа 35 двубоя с екипа на Аполон Лимасол за периода 2012–2014.

Високият 170 см. офанзивен футболист е юноша на Нортхемптън, но все още няма гол в професионалната си кариера.

Иначе крилото има мачове и за националните гарнитури на Кипър U19 и U21, като в общо седемте срещи се е разписал веднъж.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 юли 2015 14:44

Крило и няма гол като професионалист на 23 години. :shock: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2015 14:44

С кой да се обзаложа, че много скоро ще имаме нов централен защитник, играл с номер 91 в бившия си клуб? :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”