Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Фен с тежко нараняване след сблъсък на „червени“ и „сини“

Мнениеот kireto2 » 20 яну 2013 19:28

delqnski47 написа:Тука чета неща от сорта,че ''бой с юмруци и ритници'' било ''окей''!
Абе ''окей''-йовци...вие от коя жунгла падате?Какво му е ''окей'' на това не мога да разбера?Много ли е фиешън какво?
Баси маймуните пишат тука!

+1, но не трябваше да обиждаш маймуните! :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 яну 2013 19:32

kireto2 написа:
delqnski47 написа:Тука чета неща от сорта,че ''бой с юмруци и ритници'' било ''окей''!
Абе ''окей''-йовци...вие от коя жунгла падате?Какво му е ''окей'' на това не мога да разбера?Много ли е фиешън какво?
Баси маймуните пишат тука!

+1, но не трябваше да обиждаш маймуните! :lol:

Не,аз принципно се издразних повече на изказванията тука,отколкото на първобитния бой,който е станал в Борисовата!Иначе,да,прав си!Не трябваше да ги обиждам!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 яну 2013 19:35

И още нещо за жалкарите, независимо о коя агитка са...

Да им повръщам на отборния дух и колегиалността щом са оставили един от "своите" да лежи безпомощен само в ръцете на едно момиче!!! Големи мъже са, много са единни!!! СРАМ!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 яну 2013 19:38

Пиша си с един приятел, който е бил там - боят е бил уговорен по социалните мрежи. Некви на по 13 години са го нападали с бухалки. Еваларщина.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 яну 2013 19:38

delqnski47 написа:Не,аз принципно се издразних повече на изказванията тука,отколкото на първобитния бой,който е станал в Борисовата!Иначе,да,прав си!Не трябваше да ги обиждам!

Ти можеш да се дразниш, но това не прави мнението ти меродавно и единствено правоверно! Такива боеве е имало и ще има и тук, и по цяла Европа, независимо дали на теб ти харесва! Едни се пускат със дъска по урвите да ги затрупват лавините, други отиват да се бият по поляните-къде е разликата? Всеки от тези 300 души е отишъл там доброволно и със съзнание за рисковете и последиците! Това си е тяхна работа, не твоя! И те си носят отговорност, не ти!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 яну 2013 19:40

ralka_levskarka написа:Пиша си с един приятел, който е бил там - боят е бил уговорен по социалните мрежи. Некви на по 13 години са го нападали с бухалки. Еваларщина.

а кво е правил твоя приятел там - снимал е с телефона? :?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 20 яну 2013 19:42

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Не,аз принципно се издразних повече на изказванията тука,отколкото на първобитния бой,който е станал в Борисовата!Иначе,да,прав си!Не трябваше да ги обиждам!

Ти можеш да се дразниш, но това не прави мнението ти меродавно и единствено правоверно! Такива боеве е имало и ще има и тук, и по цяла Европа, независимо дали на теб ти харесва! Едни се пускат със дъска по урвите да ги затрупват лавините, други отиват да се бият по поляните-къде е разликата? Всеки от тези 300 души е отишъл там доброволно и със съзнание за рисковете и последиците! Това си е тяхна работа, не твоя! И те си носят отговорност, не ти!

Ще има , докато влязат по 10-15 лумпена от двете страни в затвора, след това ще почнат да се замислят!
Да, не е моя или твоя работа, докато не нърагат някой близък! И тогава ли така ще пишеш!? :shock:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 яну 2013 19:42

ros написа:
ralka_levskarka написа:Пиша си с един приятел, който е бил там - боят е бил уговорен по социалните мрежи. Некви на по 13 години са го нападали с бухалки. Еваларщина.

а кво е правил твоя приятел там - снимал е с телефона? :?

Не, правил се е на мъж естествено. Увиках го вече :mrgreen: Двама задържани има. Повечето били на възраст от 13-18 години. Целили са се с камъни :|
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 20 яну 2013 19:45

Сега видях снимки на заклания... Еми то си е дете... Горката му майка !

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 20 яну 2013 19:56

Да се изтрепят и изпозаколят като нямат акъл в главите си! Омръзна ми от малоумници. Това не е публика и това не е спорт! Айде бегайте се бийте тъкмо олигофрените ще намалеят!

Върни се в “Левски”