Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2023 17:16

Киро Пора написа:
Миналата година бъдещето беше ясно ли? Или не висеше лиценза? Не висим с милиони на НАП и на Божковите фирми? Нима не вървеше "Левски в вечен", когато Мъри вдигна купата? На сърдит Петьо какво му пречеше да я спечели и отпадна в два мача срещу Локомотив Пд?

Люпко, преди да реши да пие крушовица в Ловеч, какво направи в евротурнирите?
Какво направи Хубчев там, да си припомняме ли? И това с отбор пълен със скъпи играчи...

Кажи и за безплатните и евтини Тунде и Нар, дето са левскари от малки играят без пари за клуба на сърцето си :mrgreen:

Доверих ти се на неофициалната информация на вестник Труд, тя е достатъчна, за да може да си направя изводи за парите изхарчени за Бабатунде и Нар. А спомняш ли си за една среща в зала Универсиеда и един прякор Краси Универсиадата, какво ли е било обсъждано там? Май пак имаше проблеми с бъдещето тогава, това беше в сезона, в който тези двамата играеха в ПФК Левски.

Не сме висяли с лиценз и нямахме почти никакви проблеми с него, както и с други дългове. Това го казаха видни потребители в този форум, които се хвалеха за действията на Мъри и Ивков. Може да провериш по-старите мнения. Тогава защо не се намеси да им напишеш това? :roll: Такива сте ми най-любопитни винаги. Създадоха и Сдружение, за което Мъри каза следното: ''Сдружението ще ни спаси от задълженията към НАП.'' Това Сдружение го нямаше по времето на Люпко и Хубчев, за да спаси дълговете, но при Мъри се появи. Дали го е спасило е друг въпрос, но в крайна сметка Стоилов се хвалеше и имаше големи очаквания към него. Обстановката не е била каквато я представяш и се опитваш да сравниш с това, което беше при Хубчев.

И как ще сравниш разнасянето на акциите на ПФК Левски по центъра на София с шествието в столицата преди началото на пролетния полусезон на 2022-а, еуфорията около Купата на България (полуфинали и финал) и нетърпеливото очакване на мачовете в Европа?

ПФК Левски също така умишлено пропусна участие в Европа по време на Хубчев, т.е. нямаше как да се хвърля да печели Купата. Лиценз за Европа нямахме, а по времето на Мъри, както и този сезон имаше.

Пусни си мачовете с Марибор и виж какво направи Люпко с тях, заслужавахме повече. Той в Европа така или иначе е направил доста и без да е отстранил Марибор.

Пренебрежителното отношение към кипърските отбори не ми харесва много, но явно сте пропуснали колко тимове от тази страна бяха в групите на ЕКТ през миналата година. Загубата на Хубчев от Ларнака наистина беше срамна с оглед резултата, но кипърските отбори не са малтийски или лихтенщайнски.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 13 юли 2023 17:52

Не знам какво толкова ровите назад и правите някакви хипотетични сравнения кой какво е щял да направи, може всичката тая енергия да я вложите в предложения и решения за дълга към нап.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 юли 2023 17:58

Blue_Blood84 написа:Не знам какво толкова ровите назад и правите някакви хипотетични сравнения кой какво е щял да направи, може всичката тая енергия да я вложите в предложения и решения за дълга към нап.

Сега енергията я влагаме в това да покажем, колко е лош "собственика" и как без него ще цъфнем и вържем когато властта я поемат огладнелите хиени от организираните качулати наркоси.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 юли 2023 18:01

tmanolov написа:
vlong написа:Айде бе,на Илияна новият пост няма ли да го подпукате

Па той не е неин - репостнала някаква боза на нечие нейно прокси, което сутрина беше по кафявите медии (съвсем случайно, разбира се, изобщо не е координирано, както не е координирано и заглавие тип трансефрна издънка на Левски иска пари, когато оранжевите се тресат от скандали, за да се замаже положението).

както казах, когато прогледнете, че "собственикът" ни е част от статуквото, ама пък поне ни пази, нали?

Няма значение какъв е Любомир Янев. Съгласен съм с това, което казва.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2023 18:05

Blue_Blood84 написа:Не знам какво толкова ровите назад и правите някакви хипотетични сравнения кой какво е щял да направи, може всичката тая енергия да я вложите в предложения и решения за дълга към нап.

Продаване на футболисти, обединение на феновете, купуване на много карти или тениски.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 юли 2023 18:15

realno написа:
tmanolov написа:

Па той не е неин - репостнала някаква боза на нечие нейно прокси, което сутрина беше по кафявите медии (съвсем случайно, разбира се, изобщо не е координирано, както не е координирано и заглавие тип трансефрна издънка на Левски иска пари, когато оранжевите се тресат от скандали, за да се замаже положението).

както казах, когато прогледнете, че "собственикът" ни е част от статуквото, ама пък поне ни пази, нали?

Мда, и всички кафяви медии също са съгласни, при това от сутринта. Случаенос? Кога ще прогледнете - преди или след тирето?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 юли 2023 18:22

rane написа:
koisa написа:...
Според мен скоро треньор като Мъри няма да имаме. И въпреки, че съм тотален песимист пожелавам на Костов с този отбор да надмине постигнатото от Мъри. Така поне когато го оплювате и омаловажавате, ще има реални причини!
Левски, с оглед на програмата, която имаме, ако успее да спечели първите 4 мача, то пред отбора ще се отвори реален шанс за спечелването на 9-11 поредни победи.
Лично аз силно се надявам това да се случи. Вземем ли първите 4 мача, то отбора ще придобие самочувствие и увереност и ще може да продължи с победния си поход след това. Дано!
САМО ЛЕВСКИ.

Левски футболно е с класа под 1948, които да единственият отбор у нас играещ нормален футбол

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 юли 2023 18:26

1914.1902 написа:
Кордоба не струва същите пари според статията, а си е вдигнал цената спрямо миналото лято. Лесно може да се провери, стига да се научиш как да напишеш името на сайта, който беше посочен в статията на Телеграф Мач. А и защо трябва само за него да има оферта? Какво е това ограничение? Само за него ли се чака оферта? Другите футболисти предполагам са здрави и би трябвало всички да се избиват за тях, след като са толкова силни и са вдигнали качеството си + цената си, защото са били тренирани от Мъри до април.

Не съм ги изпуснал, но защо Мъри не каза, че Сираков сам е взел това решение, а трябваше да мине известно време, за да може Ивков да изригне? Щеше да е добре още зимата, когато беше отворен прозореца да изяснят нещата и да продадат играчите, след като е било толкова необходимо, вместо Мъри да ми говори за хегемония и после да напуска.

Ти си бил недоволен, но имаше доста повече хора, които бяха доволни и се примиряваха в това да запишем срамна серия от резултати, която трудно ще бъде подобрена.

Роси, който отпадна от Вадуц, говореше, че няма срамно да паднем от малтийски тим. Мъри каза, че сме равностойни на малтийците, това просто е неприемливо за хора, които работят в ПФК Левски.

Кога ПФК Левски щеше да отстрани някой тим, след като умишлено беше стопиран от участие в Европа? В най-лесният вариант не участвахме. Под най-лесен вариант имам предвид, когато се играеше само по един мач и по някаква случайност можеше да се класираме в групите с късметлийски жребий. Тогава Локото имаше реален шанс да отстрани отбор от Висшата лига, но ситуацията с два червени картона обърка нещата.

Определено треньорът няма никаква вина, че отборът му не може да победи в 11 поредни мача.

Малко по-назад за всички играчи съм писал, че вече не могат да им се вземат същите пари като зимата след топчестия футбол.

Как очакваш да знам защо Мъри не е казал за решението на Сираков по-рано, ами се наложило Ивков да го каже? Знам ли, може след отказа на Сираков да са обещали на Мъри, че лятото ще надграждат и затова са били приказките за хегемония и т.н. Но както виждаме надграждане няма!

Да, де, ама Роси имаше селекция, за която Мъри може само да си мечтае... Хубчев също! И въпреки това не постигнаха нищо, нито тук, нито в Европа. Айде, добре постижението им е, че не записаха 11 поредни мача без победа.

Че сега не сме ли стопирани? Отбора се държи умишлено в дългове, за да витаем между 4 и 7 място. За три години нито един нов спонсор. Провали със смяна на собствеността. На мен това почва да ми изглежда съвсем умишлено.

Няма как треньора да няма вина когато отбора му отпадне. Щом взима позитиви когато побеждава, взима и негативи когато губи. За футболистите важи същото.
Мда, може да не са виновни, че Везалов си вкара автогол, че Никиту сбърка два пъти срещу Хамрун. Но имат вина, че за тези 90 минути отбора не е направил достатъчно, за да победи. Както Мъри си носи кръста за Хамрун и 11-те мача без победа, така и всички други за загубената титла, за загубените финали, за отпаданията от Вадуци и Мадуци.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 юли 2023 18:41

tmanolov написа:
realno написа:
tmanolov написа:

Мда, и всички кафяви медии също са съгласни, при това от сутринта. Случаенос? Кога ще прогледнете - преди или след тирето?

Съгласен съм с нещата , които мислиш и казваш за управлението на Сираков. Аз също не съм му фен. Но няма да приема свастиките да овладеят клуба. Те са по - голямото зло. Предпочитам Сираков пред тях.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 13 юли 2023 19:00

1914.1902 написа:
Киро Пора написа:
Миналата година бъдещето беше ясно ли? Или не висеше лиценза? Не висим с милиони на НАП и на Божковите фирми? Нима не вървеше "Левски в вечен", когато Мъри вдигна купата? На сърдит Петьо какво му пречеше да я спечели и отпадна в два мача срещу Локомотив Пд?

Люпко, преди да реши да пие крушовица в Ловеч, какво направи в евротурнирите?
Какво направи Хубчев там, да си припомняме ли? И това с отбор пълен със скъпи играчи...

Кажи и за безплатните и евтини Тунде и Нар, дето са левскари от малки играят без пари за клуба на сърцето си :mrgreen:

Доверих ти се на неофициалната информация на вестник Труд, тя е достатъчна, за да може да си направя изводи за парите изхарчени за Бабатунде и Нар. А спомняш ли си за една среща в зала Универсиеда и един прякор Краси Универсиадата, какво ли е било обсъждано там? Май пак имаше проблеми с бъдещето тогава, това беше в сезона, в който тези двамата играеха в ПФК Левски.

Не сме висяли с лиценз и нямахме почти никакви проблеми с него, както и с други дългове. Това го казаха видни потребители в този форум, които се хвалеха за действията на Мъри и Ивков. Може да провериш по-старите мнения. Тогава защо не се намеси да им напишеш това? :roll: Такива сте ми най-любопитни винаги. Създадоха и Сдружение, за което Мъри каза следното: ''Сдружението ще ни спаси от задълженията към НАП.'' Това Сдружение го нямаше по времето на Люпко и Хубчев, за да спаси дълговете, но при Мъри се появи. Дали го е спасило е друг въпрос, но в крайна сметка Стоилов се хвалеше и имаше големи очаквания към него. Обстановката не е била каквато я представяш и се опитваш да сравниш с това, което беше при Хубчев.

И как ще сравниш разнасянето на акциите на ПФК Левски по центъра на София с шествието в столицата преди началото на пролетния полусезон на 2022-а, еуфорията около Купата на България (полуфинали и финал) и нетърпеливото очакване на мачовете в Европа?

ПФК Левски също така умишлено пропусна участие в Европа по време на Хубчев, т.е. нямаше как да се хвърля да печели Купата. Лиценз за Европа нямахме, а по времето на Мъри, както и този сезон имаше.

Пусни си мачовете с Марибор и виж какво направи Люпко с тях, заслужавахме повече. Той в Европа така или иначе е направил доста и без да е отстранил Марибор.

Пренебрежителното отношение към кипърските отбори не ми харесва много, но явно сте пропуснали колко тимове от тази страна бяха в групите на ЕКТ през миналата година. Загубата на Хубчев от Ларнака наистина беше срамна с оглед резултата, но кипърските отбори не са малтийски или лихтенщайнски.

А защо загубихме така катастрофално в Ларнака - помните ли?
Водихме играта до момента в който се прояви капитанът Живко Миланов, и отбора остана с намален състав.
В последствие този добродушко бе възнаграден като старши-треньор.

Върни се в “Левски”