Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 13 юли 2023 13:31

Aronaks написа:Това съществуване, което отбора води не е нормално. Не е нормално да се появи някакъв проект и 12 години да печели титла след титла, а ние 12 години да затъваме все повече. След като 30-40 млн са непосилни за нито един чуждестранен или български инвеститор, или по-точно след като никой няма желание и възможност да ги плати и да възроди най-обичания и най-популярен български отбор, няма смисъл да продължаваме по този начин. Не може ли да направим нещо подобно като Рейнджърс в Шотландия? Не знам как е възможно Левски да се държи изкуствено в това състояние години наред и толкова никой да не иска или да не му се позволява да изчисти задълженията. Това е омагьосан кръг от който не виждам изход, а другите отбора започват да дърпат все повече пред нас. Ако Левски продължава да пропада и да се примиряваме с 4-5 място, децата ще спрат да се интересуват от Левски. Най-страшното е Левски да загуби феновете си и да не привлича нови фенове сред малките. Те ще гледат тирета, числа и т.н., които ще започнат да печелят титли, да играят в ШЛ или Лига Европа. Ние сме до време, а тези след нас как ще заобичат Левски ако отборът не играе атрактивно, не печели трофеи, не играе големи мачове в Европа? Левски трябва да привлича нови и нови привърженици сред малките, да прави кампании в училища, детски градини и т.н. Трябва да се пълни стадиона. Обаче се съмнявам на някой в ръководството да му пука за бъдещето и за тези неща.

Колега, замени името на отбора с това на България и ще си отговориш на питанията си.
Простият отговор е Освобождение. "Левски", подобно на страната ни, са пленени последните 20-ина години от една хунта, която го обругава жестоко. Пленени от една хунта безродническа. Лично аз реално не виждам изход от ситуацията. А ако трябва конкретно да говоря, тези 30-40 млн. са непосилна пречка пред всеки инвеститор. Още повече, че хунтата не пуска клуба.Много ми е смешно като се изтъпани някой и каже: "От футбол не се печели". Да бе, тея 30-40 милиона са отишли за подобряване на инфраструктурата, за трансфери на звезди и заплати.
Има и друг изход. Ще е летален, но "Левски" ще е истински свободен. "Наркосите", както ги наричат някои. Бунт - всеки мач, транспаранти по сгради и мостове: "Мутри, вън!", боНби, свастики, каквото трябва. Те ще кажат: "Опраяйте се" и ще остават клуба в свободно падане. Реално, "Левски" е в изкуствена кома.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2023 13:39

ПОЗИЦИЯ НА РЪКОВОДСТВОТО НА „ПФК ЛЕВСКИ“

Левскари,

Ръководството на „ПФК Левски“ не приема, изявената позиция на Национален клуб на привържениците на „Левски“ (София), която цели да дезинформира „синята“ общественост и да разедини привържениците на любимия ни клуб.

1. Единствената цел на мажоритарния собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков е да стабилизира Клуба и да осигури условия за неговото нормално функциониране, развитие и успехи, които отговарят на името на Клуба.

2. Клубът се управлява от избраното си ръководство. Генералният спонсор единствено осигурява финансова подкрепа на Клуба с цел стабилизирането на „ПФК Левски“.

3. Станимир Стоилов напусна по собствено желание поста старши треньор на „ПФК Левски“. Ивайло Ивков се раздели с Клуба поради изявени различия във визията за развитието на Клуба.

4. Обвиненията за непрозрачност са изцяло неоснователни. Представители на ръководството нееднократно са информирали „синята“ общественост за текущото състояние на Клуба. След изразената позиция на Тръст „Синя България“ от 20.06.2023 г., ръководството на Клуба покани на 27.06.2023 г. представителите на управителния съвет на миноритарния акционер на среща, която да се проведе на 30.06.2023 г. от 12:00 ч., на която да им се предостави пълна отчетност относно състоянието на Клуба, дарителската кампания, както и за резултатите от увеличението на капитала. Нито един представител на Тръст „Синя България“ не уважи поканата и не се яви на предложената среща. Този род поведение демонстрира желание за публични обвинения към Клуба, но не и намерения насочени към стабилизирането на „ПФК Левски“.

5. „ПФК Левски“ категорично заявява, че всяко едно получено целево дарение е използвано съгласно волята на привържениците, които са дарили.

Ръководството на ПФК Левски е готово да се срещне с всяка една група привърженици, заявили желание за това.

Очакваме всички привърженици на стадион „Георги Аспарухов“ в събота в 18:45 часа. Кодът е изцяло СИНЬО. Да подкрепим отбора в началото на новия сезон.

От Ръководството на „ПФК Левски“

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 юли 2023 13:40

1914.1902 написа:Къде са тези оферти за милиони? Не виждам някой да се напъва да взима играчите на ПФК Левски. Голяма искра - обещае титла, групи на ЛК и хегемония, а е четвърти и отпаднал от Хамрун. Това не го ли броиш за лъжа? На колко точки от първото място беше в последните си 3 сезона на ПФК Левски? Къде е треньор в момента, след като е толкова уникален? Кога ще води някой престижен отбор от Западна Европа? Човекът накара хората да се примирят с 11 поредни мача без победа, нещо невиждано в историята на ПФК Левски. ;) Голям кеф!

Обичал мачовете през три дни - друга негова лъжа!

Точно той е в основата на разединението на левскарите, това харесва ли ви?

Кой тим е управлявал той, за да му дадат акции на ПФК Левски?

Какво се случи с неговото Сдружение? От цел 20 000 събраха около 1300, а сега ги е срам да покажат колко са си подновили членството.

Офертите ги имаше черно на бяло зимата. Тогава се изпусна момента за продажба именно след решение на собственика! Сега на Кордоба след контузията не могат да му вземат и половината от парите, които се даваха тогава за него. След топчестия футбол, който игра отбора през пролетта е напълно нормално да няма супер оферти.
Не виждам някой друг треньор на Левски да е донесъл трофей през последните 10-12 години и да е отстранил отбор от нивото на ПАОК в ЕКТ. Кажи ми кой треньор щеше да сглоби отбор от нулата и да постигне повече в точно тази ситуация?
Или не помниш как едни други се проваляха тотално при паричен комфорт с играчи като Обертан и Гомес? Други с Робърта, Спиерингс, Холмар и т.н.
Не смятам, че някой се е примирил с 11-те мача без победа. Но нека дойде по-добър треньор, да направи отбор от нищото, да бие наред, да направи отбора шампион, да влезе в групите на ЕКТ. И тогава обяснявайте колко не става Мъри.
Според мен скоро треньор като Мъри няма да имаме. И въпреки, че съм тотален песимист пожелавам на Костов с този отбор да надмине постигнатото от Мъри. Така поне когато го оплювате и омаловажавате, ще има реални причини!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 13 юли 2023 13:47

koisa написа:...
Според мен скоро треньор като Мъри няма да имаме. И въпреки, че съм тотален песимист пожелавам на Костов с този отбор да надмине постигнатото от Мъри. Така поне когато го оплювате и омаловажавате, ще има реални причини!
Левски, с оглед на програмата, която имаме, ако успее да спечели първите 4 мача, то пред отбора ще се отвори реален шанс за спечелването на 9-11 поредни победи.
Лично аз силно се надявам това да се случи. Вземем ли първите 4 мача, то отбора ще придобие самочувствие и увереност и ще може да продължи с победния си поход след това. Дано!
САМО ЛЕВСКИ.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2023 13:50

koisa написа:
1914.1902 написа:Къде са тези оферти за милиони? Не виждам някой да се напъва да взима играчите на ПФК Левски. Голяма искра - обещае титла, групи на ЛК и хегемония, а е четвърти и отпаднал от Хамрун. Това не го ли броиш за лъжа? На колко точки от първото място беше в последните си 3 сезона на ПФК Левски? Къде е треньор в момента, след като е толкова уникален? Кога ще води някой престижен отбор от Западна Европа? Човекът накара хората да се примирят с 11 поредни мача без победа, нещо невиждано в историята на ПФК Левски. ;) Голям кеф!

Какво се случи с неговото Сдружение? От цел 20 000 събраха около 1300, а сега ги е срам да покажат колко са си подновили членството.

Офертите ги имаше черно на бяло зимата. Тогава се изпусна момента за продажба именно след решение на собственика! Сега на Кордоба след контузията не могат да му вземат и половината от парите, които се даваха тогава за него. След топчестия футбол, който игра отбора през пролетта е напълно нормално да няма супер оферти.
Не виждам някой друг треньор на Левски да е донесъл трофей през последните 10-12 години и да е отстранил отбор от нивото на ПАОК в ЕКТ. Кажи ми кой треньор щеше да сглоби отбор от нулата и да постигне повече в точно тази ситуация?
Или не помниш как едни други се проваляха тотално при паричен комфорт с играчи като Обертан и Гомес? Други с Робърта, Спиерингс, Холмар и т.н.
Не смятам, че някой се е примирил с 11-те мача без победа. Но нека дойде по-добър треньор, да направи отбор от нищото, да бие наред, да направи отбора шампион, да влезе в групите на ЕКТ. И тогава обяснявайте колко не става Мъри.

Преди няколко седмици точно ти сподели една статия, в която се виждаше вдигането на цените на играчите на ПФК Левски след сезона, а сега ми твърдиш, че няма оферти, защото не сме били под ръководството на Мъри? :roll: :lol: :lol: Няма логика в думите ти.

Ето какво каза Мъри тогава: "Току-що разговарях и със Сираков и г-н Борисов, собственик на основния спонсор, тука е и г-н Ивков и решението е категорично - Левски няма под никаква форма да си разпродава най-добрите играчи. Левски ще гради отбор и за тази, и за следващата година, който да бъде конкурентноспособен. Левски няма да продава казвам още един път. Сираков също е много изнервен от постоянните приказки за трансфери. Няма да продаваме играчи, ще градим отбор, който да бъде хегемон следващата година" - значи всички са обсъдили това, а решението не е взето само от Сираков.

Не смятал, че някой се е примирил с 11 мача без победа - ти гледа ли мачовете и чете ли мненията на голямата част от феновете по онова време?

Аз пък не виждам треньор, който да е отпаднал от малтийски тим в същия период. Не виждам и каква е вината на треньорите за пропуските на Жорди Гомес и Жоао Силва, както и за автогола на Везалов.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 юли 2023 13:58

1914.1902 написа:.....

За Сираков ли говорим - настоящ "собственик" и притежател на карта №1 или 2 беше от Сдружението?

П.С. Толкова неграмотно написана позиция, като тази на клуба ни, не съм виждал - то бива неграмотност от Славея и Виолета, ма чак пък толкова :o
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2023 14:03

tmanolov написа:

За Сираков ли говорим - настоящ "собственик" и притежател на карта №1 или 2 беше от Сдружението?

П.С. Толкова неграмотно написана позиция, като тази на клуба ни, не съм виждал - то бива неграмотност от Славея и Виолета, ма чак пък толкова :o

Сираков като Мъри - далеч от ПФК Левски, да ходят някъде другаде и да заблуждават феновете на друг тим с думите ''орбита'' и ''хегемония''.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 13 юли 2023 14:10

koisa написа:

Едно малко отклонение, но няма смисъл да се спори, че е минало вече. Отбора с Робърта, Спиерингс, Холмар и тн, ако не бяха изгонили черепа, той щеше да бутне домуса според мен, ако не същия сезон, то в следващия. Дори и с киселяка и при стабилен отбор без финансови проблеми после щяхме да вземем добри пари за Робърта и Спиерингс, но това е в сферата на догадките. Не се видя потенциала на тоя отбор тогава 2020-та, черепа без да му дреме за футбол си отделяше едни пари, за които е бил изнудван и си действаше добре с тия 2 милиона лева на месец ама няма смисъл да се връщаме там, важното е сега да се чистят задълженията. При черепа нап беше 5 милиона лева май, нищо работа, един Кордоба и Краев и готово.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2023 14:12

Хубчев остави далеч зад себе си ЦСКА-София (София) още до средата на сезона, а Люпко беше пред Лудогорец и нямаше нито една загуба. Някои обаче са пропуснали тези мачове и си мислят, че Мъри е направил нещо велико - 4 място.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 юли 2023 14:13

1914.1902 написа:
tmanolov написа:

Сираков като Мъри - далеч от ПФК Левски, да ходят някъде другаде и да заблуждават феновете на друг тим с думите ''орбита'' и ''хегемония''.

В момента и двамата са разединители - факт. Само дето при Мъри има шанс евентуално отново да бъде обединител, докато при "собственика" - категорично не. Факт е, че и Мъри го няма, а "собственикът" си е тук, за съжаление. както е и факт, че нарокосите няма как да са алтернатива на никого. За съжаление, нямаме нашия Гарибалди (бих казал Левски, но да не стават тафтологии) - човек, който да си сложи главата в торбата, да е чист и почтен, и да стартира похода за свободата на клуба ни от зависимости.

И тъй като нищо от гореизбороените не е както трябва, аз гласувам с голяма пасивност и правя 1/5 от нещата, които иначе бих направил. И ставам все по-неебателен - точно каквото е отношението ми и към държавата ни, в която искам да живея и да отгледам децата си и не съм избягал. Това е положението - славизация в действие и всички гледаме от първи ред...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”