Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 13 юли 2023 09:32

1914.1902 написа:Сираков си тръгва и кой поема клуба, кой ще плати задълженията, кой ще построи нов стадион, кой ще върне ПФК Левски, където му е мястото (първа позиция) и кой ще намери нови спонсори, които да дават достатъчно пари?

Е то все едно е направил досега нещо от тия неща, които изброи, а и май заради палмите не идват други спонсори. Иначе предпочитам да седат в него акциите отколкото в Сдружението, че тогава наистина ше слагаме тире. Де факто, предпочитам по-малкото зло, иначе нищо не прави и той. Но аз съм си тв и радио фен, вие си ги решавайте тия неща на стадиона:)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 юли 2023 09:34

Едно съм разбрал през последните години, че щом като качулатите наркоси не са доволни, значи става въпрос за пари. Всяко нещо, което е във вреда на лумпените от сектор Б е добро за клуба. Мъри има един голям грях към клуба и това е, че даде надежда на тоя син прайд, че ще управлява клуба. Но от както тази надежда се изпари с бягството на рибаря, започнаха бруженията на свастиките. Сега ще разберете колко много "обичат" клуба си тия наркоси когато започнат отново бомбички, свастики, расистки звуци и всякакви други простотии , които ще ни носят глоби и наказания.
Вън пиратите от клуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2023 09:42

Blue_Blood84 написа:
1914.1902 написа:Сираков си тръгва и кой поема клуба, кой ще плати задълженията, кой ще построи нов стадион, кой ще върне ПФК Левски, където му е мястото (първа позиция) и кой ще намери нови спонсори, които да дават достатъчно пари?

Е то все едно е направил досега нещо от тия неща, които изброи, а и май заради палмите не идват други спонсори. Иначе предпочитам да седат в него акциите отколкото в Сдружението, че тогава наистина ше слагаме тире. Де факто, предпочитам по-малкото зло, иначе нищо не прави и той. Но аз съм си тв и радио фен, вие си ги решавайте тия неща на стадиона:)

Никога не съм казвал, че е направил нещо такова, а просто ми е интересно какъв е плана на другите.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 юли 2023 10:38

Добре, наркосите са тъпанари - две мнения няма, ма я да видим гусин съпрусгът на г-жа Раева каква програма има? Щото много лесно се обвиняват сульо и пульо, които реално са нула (ок 10% са), но я ми покажете поне един лист с програмата на "собственика" с 86.6%? Един поне? Аз знам за бай дик, изстрелването в друга орбита, едни отказани немалко милиони, щото на 99% беше сигурна сделката със србе на врбе и Имитирането на акциЙ. Ще помоля за конкретни отговори, щото уж всички се мислим за много умни, но като опре до конкретика и стигаме само до цитати от свинска приказка и лафчета тип "ма ти ся наркосите ли искаш да вземат клуба"
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2023 10:50

Ами точно поради тази причина нека те покажат програмата си, за да направят нещо различно. :roll:

Цялата идея на Левски на левскарите се провали, как може да ме убедят, че ще направят нещо уникално и трябва да застанем зад тях? Само с плюене не става. :lol:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 юли 2023 10:54

Друга програма освен оздравяването на клуба не може да има. Но тя означава да се откажем от желанието да сме до оздравяването сред добрите в групата и да се борим само да сме в нея; да играем, колкото можем в Европа и после всичко да продаваме като търсим нови млади и печеливши след време; да свием знамената поне 4-5 години и да си подкрепяме отбора, ако играе толкова, колкото може. Колцина ще го преглътнат, та искат да се огласи. А се вижда, че тази програма се следва, стига Костов да се окаже на висотата на очакванията, които зададе Мъри. Ръководството си трае, защото го няма Мъри. Ако беше, тази горчива чаша нямаше да е покрита ...
И още нещо - ако всичко е за продан, кой ще бие тъпана за това?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 юли 2023 11:01

Аха, разбрах - не знам как е, ма и така не е - важи и за двете страни. Някои викат, че било по-добре да сме Славия 2, отколкото тире - велико, нали, преклоненанта главица сабя нивга не сече. Направо се чудя нашият патрон за чий му е било да прави опити за освобождение на България, като рискът е бил толкова огромен - глей как добре са си живели хората тогава, пък и кой да дойде на власт вместо султана - някакви хаймани като Ботьова и Стамболова ли, дето само пари искали за някакви имагинерни революции.

Разберете едно - пътищата пред отбора ни са два:
- мимикрия със съпругът на г-жа Раева начело, докато се стопим изцяло
- последен шурм, "атака на нож" и каквото сабя покаже, колкото и литературно-драматургично-романтично да звучи

Аз съм за вариант 2. Разбира се, трябва ни лидер и, разбира се, този лидер не е Младежа, Макарона и на баба му бонбона, а някой тип Борето Касабов. То го имахме де, в лицето на Мъри, ама...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2023 11:06

Ами да се покажат на преден план лидерите на вариант 2, за да ги видим всички и да се убедим колко добро ще е бъдещето с тях.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 13 юли 2023 11:12

Е толкова е, ако не си доволен от "новата орбита" и семейната кръчма, в която е обърнат клуба, значи си наркоман и лумпен. Кое не е ясно?
И разбира се опорките:
- вие (които да сме това ние) колко спонсори доведохте?
- само Наско искаше акциите;
- ако си тръгне Наско си тръгват и Палмите;
- 11 мача, Хамрун, рибар, синоптик, каун...

Цари абсолютна аматьорщина на повечето нива в клуба, но реално ръководстовото се крепи на надеждата, че ще имаме добри резултати. И в крайна сметка ние сме (предимно) футболен клуб - ако тръгнем с победи и ако влезем в групите на ЛК, всичко ще е цветя и рози.
И обратното, ако започнем със загуби - изведнъж доста хора ще прогледнат и ще се види, че царя е гол.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2023 11:17

Ама вчера не ви ли написаха кой е подкрепил Наско Сираков, когато взе акциите? Значи и тези от НКП имат вина за случващото се в клуба. Да са мислили повече :!:

Върни се в “Левски”