Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Защо не се съсредоточите върху предстоящите мачове на отбора?!
Може би да се отвори тема за предстоящия мач?
kostko написа:
Последно? Твърдят с Мъри, че са запазили добрите си взаимоотношения. Тогава дарява 43,3% от акциите на Мъри и двамата решават как се управлява клубът.
Сираков отдавна няма думата за нищо в клуба! Това някои негови върли фенове трябва най-накрая да го осъзнаят. Каквото каже Милото, това става... В противен случай Сираков никога нямаше да пусне Мъри да си тръгне. Но пуста му зависимост!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
kostko написа:1914.1902 написа:Общо взето копираха едни, на които се смееха преди една година.
Сираков уж направи клуба семеен бизнес, а пък после се казва, че го е подарил на спосора. Последно?![]()
![]()
Последно? Твърдят с Мъри, че са запазили добрите си взаимоотношения. Тогава дарява 43,3% от акциите на Мъри и двамата решават как се управлява клубът.
Какво точно ще управлява Мъри, след като даже едно Сдружение не успя да организира и развие като хората? Колко са членовете там, които му повярваха в идеята, че ще бъдем като Барселона, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен?
Играта с прогнозите се подновява от ГАНЧО и ще бъде във форума на Ботев.
gihuelo написа:Играта с прогнозите се подновява от ГАНЧО и ще бъде във форума на Ботев.
https://forum.gong.bg/botev/viewtopic.php?f=7&t=210003
Само да ви попитам нещо вас всички, които обсъждате днешната декларация на НКП и т.н.
Къде прочетохте, че ще има бойкот и няма да идват на стадиона? Къде го видяхте това? Аз ли съм сляп, вие ли не знаете български. Къде пише, че някакви фракции ще бойкотират мачовете на Левски? Аз чета за протест с определени цветове и предполагам, че тези организирани привърженици ще носят тези цветове на мачовете, а вие обсъждате отсъствието им от стадиона.....не знам, какво не е наред в цялата история.
Къде прочетохте, че ще има бойкот и няма да идват на стадиона? Къде го видяхте това? Аз ли съм сляп, вие ли не знаете български. Къде пише, че някакви фракции ще бойкотират мачовете на Левски? Аз чета за протест с определени цветове и предполагам, че тези организирани привърженици ще носят тези цветове на мачовете, а вие обсъждате отсъствието им от стадиона.....не знам, какво не е наред в цялата история.
Aronaks написа:Само да ви попитам нещо вас всички, които обсъждате днешната декларация на НКП и т.н.
Ами отговора е във въпроса....бойкот някак не се вързва с подкрепа и присъствие! Ако присъстват, това значи за мен, че изнервя обстановката излишно. Всички разбираме, че нещо не е наред....все едно отбора е в сива зона!!!! Малко и оскъдна информация или никаква. Изключително странно ситуация и определено има нужда от малко осветяване! Връзката с фенове и медиите изглежда прекъсната почти!!!! Надявам се да продадат двама, трима и да вземат нови и малко да освежат отбора.
scooool написа:Aronaks написа:Само да ви попитам нещо вас всички, които обсъждате днешната декларация на НКП и т.н.
Ами отговора е във въпроса....бойкот някак не се вързва с подкрепа и присъствие! Ако присъстват, това значи за мен, че изнервя обстановката излишно. Всички разбираме, че нещо не е наред....все едно отбора е в сива зона!!!! Малко и оскъдна информация или никаква. Изключително странно ситуация и определено има нужда от малко осветяване! Връзката с фенове и медиите изглежда прекъсната почти!!!! Надявам се да продадат двама, трима и да вземат нови и малко да освежат отбора.
Никъде не се споменава бойкот в декларацията им...
Същевременно се обявява „Сезон на протеста – Сираков вън!“, който ще продължи до неговото напускане на Клуба.
Къде се извършват протестите? Не е ли на мястото където се намира човека/хората срещу, които се протестира? Аз от декларацията им разбрах, че ще се обличат в червено и жълто като най-първите екипи на клуба в знак на протест... Ако някой е разбрал друго, да отбележи!

R.I.P.
Сираков си тръгва и кой поема клуба, кой ще плати задълженията, кой ще построи нов стадион, кой ще върне ПФК Левски, където му е мястото (първа позиция) и кой ще намери нови спонсори, които да дават достатъчно пари?